Copiii si fumatul Copilul nostru s-a luat de fumat; ce facem?
Scris 27 January 2007 - 06:27 PM
Scris 29 January 2007 - 05:29 PM
Ii facem constienti ca tutunul e daunator sanatatii cu furtunul de la masina de spalat
reclama in sectiunea promovare ;-)
Aceasta postare a fost editata de Shur'tugal: 29 January 2007 - 06:56 PM
Motiv editare: promovare
Scris 30 January 2007 - 02:57 AM
Mamaitza, la Jan 27 2007, 06:27 PM, a spus:
Cred ca nu gandesti tocmai corect.Pai cum sa te deranjeze faptul ca se ascundea de tine mai mult decat cel ca si bate cuie la cosciug?Orgoliul tau -nici nu cred ca esti constienta de asta- e cel ce sta in spatele acestei senzatii de tradare.
Gandeste te ca fumatul cauzeaza cancer si grave boli de inima.Gandeste te ca anual tutunul ia milioane de vieti iar acum si fiul tau este printre cei ce si asuma -sunt sigur ca nu e constient- acest risc.
Stiu ca nu ti place ceea ce citesti insa asta e realitatea si poate ca nu ar trebui sa renunti asa usor.E in joc sanatatea lui.E in joc viata lui.
Acum iti mai pare rau ca se ascundea de tine mai mult decat faptul ca pur si simplu facea asta?
Fii prietena lui chiar daca asta inseamna ca el sa nu mai fie pentru o perioada prieten cu tine.
Scris 30 January 2007 - 10:31 PM
Aceasta postare a fost editata de ClassicAlina: 30 January 2007 - 10:33 PM
Scris 05 February 2007 - 02:16 AM
SeqenenreTao, la Jan 30 2007, 02:57 AM, a spus:
Gandeste te ca fumatul cauzeaza cancer si grave boli de inima.Gandeste te ca anual tutunul ia milioane de vieti iar acum si fiul tau este printre cei ce si asuma -sunt sigur ca nu e constient- acest risc.
Stiu ca nu ti place ceea ce citesti insa asta e realitatea si poate ca nu ar trebui sa renunti asa usor.E in joc sanatatea lui.E in joc viata lui.
Acum iti mai pare rau ca se ascundea de tine mai mult decat faptul ca pur si simplu facea asta?
Fii prietena lui chiar daca asta inseamna ca el sa nu mai fie pentru o perioada prieten cu tine.
Nu ma supar si nu e vorba de orgoliu aici. Trebuie sa stiu ce face si sa aibe curajul sa mi se arate asa cum e el, sa imi spuna orice, chiar daca a facut o prostie. Stim bine ca...nu e bine sa fumezi, am precizat, eu si sotul suntem fumatori.
Scris 09 February 2007 - 01:32 PM
Scris 14 February 2007 - 09:59 AM
blinky heart, la Jan 26 2007, 04:57 PM, a spus:
asa e ! si injuratul, si bautura, si violenta, si mancarea nesanatoasa, si drogurile, si televizorul si cafeaua si ...
parerea mea: n-are treaba educatia cu fumatul ! te apuci la 15 ani sa tragi si tu dintr-o tigara: de curiozitate, din teribilismul varstei ( sa nu -mi spuneti acuma ca si teribilismul il modelezi cu educatia ca nu va cred
Scris 31 January 2009 - 12:24 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
cum iti lauzi copilul | **Lux** | 10 | 1.962 |
|
Gradinta Branduselor sect.3 | Monapop | 0 | 1.188 |
|
Abandon in numele iubirii?
Te parasesc din dragoste. |