sau Inregistrare

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Copiii si fumatul Copilul nostru s-a luat de fumat; ce facem? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Mamaitza 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-November 04

Scris 21 January 2007 - 09:24 PM

Exista o varsta la care multi copii, adolescenti se iau de fumat. Aflam, suntem si noi, parintii, fumatori...sau nu. Ce facem in cazul in care il prindem sau ii...mirosim ca au inceput sa fumeze? Cum reactionam, ce putem face?

Aceasta postare a fost editata de Mamaitza: 21 January 2007 - 09:25 PM

0

#2 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-October 06

Scris 21 January 2007 - 09:30 PM

In copilaria lui,sotul meu a mancat 1/2 pachet de tigari Carpati,pedeapsa de la tata socru...dar nu s-a prins nimic...fumeaza aproape un pachet pe zi si acum...
0

#3 Utilizator offline   Mamaitza 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 21 January 2007 - 10:05 PM

Vezi postareaGinGin, la Jan 21 2007, 09:30 PM, a spus:

In copilaria lui,sotul meu a mancat 1/2 pachet de tigari Carpati,pedeapsa de la tata socru...dar nu s-a prins nimic...fumeaza aproape un pachet pe zi si acum...

Tot Carpati? Mai exista? Fiul meu fumeaza si e cam tarziu sa il mai dezvat acum, are 22 de ani. Dar, citind pe aici, m-am gandit ca poate cineva are idei care ar putea folosi altora.
0

#4 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 21 January 2007 - 10:20 PM

Vezi postareaMamaitza, la Jan 22 2007, 12:05 AM, a spus:

Tot Carpati? Mai exista? Fiul meu fumeaza si e cam tarziu sa il mai dezvat acum, are 22 de ani. Dar, citind pe aici, m-am gandit ca poate cineva are idei care ar putea folosi altora.

Doamne fereste!Acu i le-as baga eu pe gat,daca ar fuma Carpati!Asta era acu' mult timp.

Cred ca merge sa-i explici copilului de mic,care-s riscurile...dar mai ales conteaza exemplul:dintr-o familie de fumatori nu cred ca va iesi un nefumator...

Personal,am incercat sa fumez,dintr-o prosteala,sa zic,dar nu s-a prins de mine tigara...mi se facea rau si gata,am renuntat...
0

#5 Utilizator offline   :x 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 11-April 06

Scris 21 January 2007 - 10:37 PM

depinde cat de "copil" e! daca e un "copil mai mare" nu prea ai ce-i face. il lasi sa aleaga el, dupa ce-ti sustii punctul de vedere daca e un "copil mai mic" trebuie actionat categoric, chiar obligat sa intrerupa aceasta practica!
(noi vedem COPII pe copiii nostri pana cand murim! de asta ar trebui si schimbat titlul temei. nu are ce cauta cuvantul COPIL langa FUMAT!)

Aceasta postare a fost editata de shadow_silence: 21 January 2007 - 10:37 PM

0

#6 Utilizator offline   Mamaitza 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 22 January 2007 - 03:23 PM

Vezi postareashadow_silence, la Jan 21 2007, 10:37 PM, a spus:

depinde cat de "copil" e! daca e un "copil mai mare" nu prea ai ce-i face. il lasi sa aleaga el, dupa ce-ti sustii punctul de vedere daca e un "copil mai mic" trebuie actionat categoric, chiar obligat sa intrerupa aceasta practica!
(noi vedem COPII pe copiii nostri pana cand murim! de asta ar trebui si schimbat titlul temei. nu are ce cauta cuvantul COPIL langa FUMAT!)

Chiar ai dreptate, intr-un fel, al mic al meu s-a luat de pipat la 16 ani...acum are 22...e dificil...noi, eu si sotul, suntem fumatori. Si cei mai multi dintre prietenii de familie. La 16 ani...adolescent, in fine...eu cred ca, raportat la actiunea de a fuma, e tare copil.
0

#7 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 24 January 2007 - 09:56 AM

Vezi postareashadow_silence, la Jan 21 2007, 10:37 PM, a spus:

si cum faci asta? unui copil, unui adolescent, cu cat esti mai categoric sa NU faca ceva, cu atat mai mult va face acel ceva.
0

#8 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cārcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 24 January 2007 - 10:06 AM

un parinte fumator nu poate interzice copilului sau sa fumeze :tease: decat poate pana la o anumita varsta :focus:
0

#9 Utilizator offline   Marlboro 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-February 06

Scris 24 January 2007 - 10:35 AM

Vezi postareaGinGin, la Jan 21 2007, 08:30 PM, a spus:

le fumeaza sau le manānca ? :yahoo:

Vezi postareaAnca/Maria, la Jan 24 2007, 08:56 AM, a spus:

si cum faci asta? unui copil, unui adolescent, cu cat esti mai categoric sa NU faca ceva, cu atat mai mult va face acel ceva.

mdeap...cred ca o mare importanta o are si mediul, scoala, parintii, biserica :tease:
p-acilea pe la noi e cam rusinos acuma :focus: mai degraba te droghezi decāt sa fumezi
0

#10 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 24 January 2007 - 02:20 PM

Vezi postareaMarlboro, la Jan 24 2007, 12:35 PM, a spus:

le fumeaza sau le manānca ? :doh:

A si mancat...pe la 16 ani...da' tot degeaba,i-a fost rau o perioada si s-a apucat iar...si are continuitate ...neintrerupta...

...de fumat,desigur...ca sa nu mai fiu intrebata iar...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Copii, copii ...
dar ce ne facem noi... tatii ?! :crazy:
Ravl  59 10.134
Replici noi Dezvoltarea armonioasa la copil
Efectele subaprecierii la copil
PourMoi  16 1.905
Replici noi Intre 2 nasteri la diferenta de 2 ani trebuie sa te intorci la servicu pt a beneficia de indemnizatie in continuare? mami.iuliana  2 3.449
Hot Topic (New) Metoda Maria Montessori de educare a copiilor * * * * *
( copilul ca individualitate care-si faureste propria identitate )
zdjqwee  42 7.232
Replici noi Cu ce ingrijiti pielea copilului vostru?
produse bio, nealergene pentru piele bebelus
Biotika  4 1.040