salut nu de mult ma-m apucat sa fac grafica in maya 8,bun am facut unele animatii...dar vreau un tutorial care sa ma ajute sa fac mai mult de atat,adika cum fac ca pielea pers. sa fie reala , sau cum adaug animatia care am facuto pe un film...cineva?????
Pagina 1 din 1
tutorial pt maya 8
Scris 21 January 2007 - 12:45 PM
christian, la Jan 21 2007, 11:00 AM, a spus:
salut nu de mult ma-m apucat sa fac grafica in maya 8,bun am facut unele animatii...dar vreau un tutorial care sa ma ajute sa fac mai mult de atat,adika cum fac ca pielea pers. sa fie reala , sau cum adaug animatia care am facuto pe un film...cineva?????
Poţi încerca să întrebi şi pe http://www.visualart...display.php?f=5. Dar înainte de a întreba, caută mai întâi dacă nu găseşti răspunsul la întrebările tale. ...Mai întâi pe web (googu), (sunt multe tutoriale on line), apoi în forumurile de specialitate cum e şi VA. Dacă nu găseşti răspunsul atunci deschizi un topic cu problema ta, la Discuţii, teste, tutoriale. Eventual poate ar fi bine să fii mai concret privind problema/problemele de care te loveşti.
Succes!
Personal,...nu am avut niciodată şi nu am maya şi nici nu sunt un expert în grafica 3d, e doar un hobby căruia mă dedic ...din când în când, (prin 3dsmax).
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Let me show you something... |
cineva_ | 9 | 5.519 |
|
Realizari personale in AutoCAD, Catia, Inventor, Pro/Engineer, SolidE |
r0bert2009 | 38 | 8.248 |
|