sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Sunt medic SI POT AJUTA ! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   liviustirnea 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-January 07

Scris 20 January 2007 - 12:05 PM

Buna,

Ma numesc LIVIUS TIRNEA, sunt medic si asistent universitar in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Victor Babes" din Timisoara (mobil: 0722 / 968766).
Am scris mai multe articole legate de profilaxia si tratamentul cancerului, am avut 2 lucrari si la Congresul national de Farmacologie din Timisoara din martie 2006. Eu promovez medicina si terapiile alternative. Care sunt cele 2 principii:

1) PROFILAXIA se face prin antioxidanti si mai ales superantioxidanti (CATECHINE, ANTHOCIANINE, ACID ELAGIC), ce vor epura corpul de radicalii liberi de oxigen. Acesti radicali liberi sunt cei care se plimba cu torentul nostru sangvin, strabat membrana anumitor celule, citoplasma si ajung la nucleu, unde pot strabate si membrana nucleara; astfel ajung la nivelul ADN-ului, provocand insertii, deletii, inversii de baze azotate (purinice si pirimidinice) mai pe intelesul romanului - cunoscutele MUTATII, care fac ca genele oncogene (care in mod fiziologic sunt inhibate in viata extrauterina) sa se reactiveze si celulele respective sa se transforme in celule maligne. Apoi, dintr-una se fac 2, 4, 8, 16 etc., pana se ajunge la exprimarea clinica a tumorii...

2) Ca TRATAMENT folosesc diverse imunostimulatoare (mai ales pentru imunitatea nespecifica - stimulatoare ale activitatii celulelor NATURAL KILLER (NK) si, in cazul tumorilor maligne solide (adica fara leucemii), folosesc antiangiogenetice - adica proteine ce inhiba formarea vascularizatiei de neoformatie in tumori si chiar in metastaze daca sunt formate...

Nu uitati: "SANATATEA NU ESTE TOTUL, DAR TOTUL FARA SANATATE ESTE NIMIC" (Schopenhauer)

Aceasta postare a fost editata de liviustirnea: 20 January 2007 - 12:40 PM
Motiv editare: promovarea doar in sectiunea dedicata. multumim.

0

#2 Utilizator offline   lasthope 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-May 05

Scris 23 January 2007 - 03:15 PM

Buna ziua,
As dori sa va intreb urmatorul lucru: in cazul unei ciroze decompensate parenchimatos si portal, diabet zaharat tip II, colestaza biliara, ascita in tensiune, ce credeti ca se mai poate face?
Va multumesc anticipat!
Clara
0

#3 Utilizator offline   Raminutza25 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 15-December 06

Scris 24 January 2007 - 09:17 PM

Buna ziua. Ati spus mai sus ca puteti ajuta. Mama a fost diagnosticata cu cancer de colon cu metastaze hepatice. Se mai poate face ceva?
0

#4 Utilizator offline   adinutza16 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 29-December 06

Scris 27 January 2007 - 03:26 AM

Am si eu o intrebare si va rog sa-mi rasp urgent! Mama mea in iulie a fost diagnosticata cu fibron mamar.A fost trimisa de catre medicul ei de familie urgent la operatie,da ea a refuzat si a ales sa se trateze cu produse naturiste.Acum a observat k nu s-a petrecut nicio schimbare.Are 3 noduli care acum i s-au umflat.Luna aceasta s-a decis sa mearga la operatie. Problema e ca eu nu am gasit nicaieri denumirea de "fibron mamar".oriunde cautam,gaseam numai "cancer mamar". E posibil k ceea ce are mama mea sa fie cancer?si dak e cancer,dupa interventia unei operatii,ar putea sa-i treaca?sa nu mai aiba cancer? Va multumesc frumos!! si va rog sa nu ignorati intrebarile mele!
0

#5 Utilizator offline   sunflowers 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 18-February 07

Scris 20 February 2007 - 09:16 PM

D-ul doctor TARNEA aveti perfecta dreptate.Trebuie sa recunosc,am citi un articol intr-o revista scris de dvs despre cancer ...a fost uluitor.Felicitari!!!!!
0

#6 Utilizator offline   catalina45 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 20-February 07

Scris 20 February 2007 - 11:07 PM

buna seara am citit mai sus ca sunteti medic am si eu o intrebare am fost la un ginecolog acum cateva 2 luni si mia dat niste pilule karisa si dupa care am facut o pauza de 7 zile si din q8q am luat iar si in pauza aceasta am avut un contact sexual cu prietenul meu si el a ................... se poate sa fie vreun bebe si ce trebuie sa fac in cazul asta ca sunt foarte nelinistita va rog sami dati si mie un raspuns.merci :)
0

#7 Utilizator offline   placere 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 09-June 06

Scris 26 February 2007 - 07:20 PM

Va sugerez sa vizitati site-ul d-lui Dumitrescu Dumitru la adresa:

http://www.neoplazii-titan.ro/

Stiu ca era in curs de inregistrare a produsului in cadrul OSIM Bucuresti. Daca doriti il puteti contacta telefonic si poate gasiti o forma de colaborare.

Recomand contactarea d-lui Dumitrescu Dumitru din Constanta.
Date de contact:
Tel fix: 004.0241.619932
Mobil: 004.0726.109068
0

#8 Utilizator offline   Any68 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 07-April 07

Scris 07 April 2007 - 10:33 PM

Buna seara dle. doctor
Ce se poate face ptr. un om de 71 de ani, cu o tumoare Grawitz extirpata in nov. 2005?Nu stiu daca sunt recidive, dar i s-a umflat o fesa, este rosie si il doare.Nu stiu daca are vreo legatura dar nu stim ce sa facem.
Multumim Any68
0

#9 Utilizator offline   winter 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 27-March 07

Scris 30 April 2007 - 10:46 AM

Vezi postarealiviustirnea, la Jan 20 2007, 01:05 PM, a spus:

Buna,

Ma numesc LIVIUS TIRNEA, sunt medic si asistent universitar in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Victor Babes" din Timisoara (mobil: 0722 / 968766).
Am scris mai multe articole legate de profilaxia si tratamentul cancerului, am avut 2 lucrari si la Congresul national de Farmacologie din Timisoara din martie 2006. Eu promovez medicina si terapiile alternative. Care sunt cele 2 principii:

1) PROFILAXIA se face prin antioxidanti si mai ales superantioxidanti (CATECHINE, ANTHOCIANINE, ACID ELAGIC), ce vor epura corpul de radicalii liberi de oxigen. Acesti radicali liberi sunt cei care se plimba cu torentul nostru sangvin, strabat membrana anumitor celule, citoplasma si ajung la nucleu, unde pot strabate si membrana nucleara; astfel ajung la nivelul ADN-ului, provocand insertii, deletii, inversii de baze azotate (purinice si pirimidinice) mai pe intelesul romanului - cunoscutele MUTATII, care fac ca genele oncogene (care in mod fiziologic sunt inhibate in viata extrauterina) sa se reactiveze si celulele respective sa se transforme in celule maligne. Apoi, dintr-una se fac 2, 4, 8, 16 etc., pana se ajunge la exprimarea clinica a tumorii...

2) Ca TRATAMENT folosesc diverse imunostimulatoare (mai ales pentru imunitatea nespecifica - stimulatoare ale activitatii celulelor NATURAL KILLER (NK) si, in cazul tumorilor maligne solide (adica fara leucemii), folosesc antiangiogenetice - adica proteine ce inhiba formarea vascularizatiei de neoformatie in tumori si chiar in metastaze daca sunt formate...

Nu uitati: "SANATATEA NU ESTE TOTUL, DAR TOTUL FARA SANATATE ESTE NIMIC" (Schopenhauer)
buna ziua va intreb si eu fiind in cauza,ce se intampla cand sunt inflamati titi ganglionii ,aproape ca bobul de mazare fiind cei mai mari(toti gangl adica gat sub brat si axile,daca nu zic gresit (la incheietura piciorului cu corpul))
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi pegasys 180 microgr sol injectabila victor123  0 2.923
Hot Topic (New) ajutor...psihoterapeut dinu  22 13.413
Topic inchis Atasamente Lucrare de cercetare mihaela1  11 2.490
Replici noi Intrebari 29simona  3 3.803