Dulciuri Retete preferate
Scris 23 May 2005 - 07:45 PM
Eu nu cred. De fapt... refuz sa cred. :Pe la mine uneori glicemia scade sub nivelul normal... si atunci chiar e indicat sa mananc dulciuri.
...si nu imi pare rau. :Pe
Scris 23 May 2005 - 08:02 PM
Mie imi place sa beau sucuri, ceaiuri, etc. (in cantitati industriale) si mi-am pus o intrebare zilele trecute: ce imi place de fapt sucul/ceaiul sau zaharul din el?
Scris 23 May 2005 - 09:13 PM
roportal, la May 23 2005, 08:02 PM, a spus:
Mie imi place sa beau sucuri, ceaiuri, etc. (in cantitati industriale) si mi-am pus o intrebare zilele trecute: ce imi place de fapt sucul/ceaiul sau zaharul din el?
[snapbacca]44185[/snapbacca]
Cred ca sucul...
Mie imi plac dulciurile la nebunie dulciurile si atat timp cat silueta mi-o permite nu cred ca voi renunta la ele... stii cum se zice... tot ce e bun sigur e ilegal, imoral sau ingrasa...
Scris 23 May 2005 - 09:26 PM
roportal, la May 23 2005, 08:02 PM, a spus:
De multe ori, dupa ce imi beau ceaiul, ramane in cana zahar topit... si il mananc cu lingurita. :">
monique, la May 23 2005, 09:13 PM, a spus:
Mie imi plac dulciurile la nebunie dulciurile si atat timp cat silueta mi-o permite nu cred ca voi renunta la ele... stii cum se zice... tot ce e bun sigur e ilegal, imoral sau ingrasa...
[snapbacca]44192[/snapbacca]
[snapbacca]44192[/snapbacca]
Asa gandesc si eu. Deocamdata cred ca sunt cel mai mare dusman al dulciurilor. Daca stau 2 zile fara sa mananc "ceva dulce", sigur e ceva rau cu mine.
Scris 24 May 2005 - 12:24 PM
Eu imi cumpar un bax de suc natural si o tabla de ciocolata Milcaa sau Nestle si seara , pana adorm am ocupatie.., imi stric pofta de mancare pe 2 zile
Scris 24 May 2005 - 04:02 PM
Eu zic ca ne "obosim" sigur sanatatea mancand MULTE dulciuri.
Imi place tot ce e/are ciocolata! Cateodata fac abuzuri, dar am grija sa nu se intample des!
Daca concentratia de zahar e prea mare, nu mai pot manca acel "dulce"...simt ca mi se apleaca!
Imi place tot ce e/are ciocolata! Cateodata fac abuzuri, dar am grija sa nu se intample des!
Daca concentratia de zahar e prea mare, nu mai pot manca acel "dulce"...simt ca mi se apleaca!
Scris 24 May 2005 - 04:15 PM
Cam asa e.., dar eu nu ma pot abtine de la ele...
mai intru intr-o cofetarie sa mai mananc si eu o prajiturica, numai ca in loc de una cer 2 sau chiar 3, deci asta e dovada de cred ca e in curs de dependenta milienului lll in a fi mereu pofticios dupa dulciuri...
sunt bune, dar nu cum mamanc eu o tableta de ciocolata, cand ma pun cateodata seara la televizor.., asta e intrecerea bunelor maniere a burticii noastre, pe care trebuie sa recunoastem trebuie sa o respectam, cum stim noi mai bine
mai intru intr-o cofetarie sa mai mananc si eu o prajiturica, numai ca in loc de una cer 2 sau chiar 3, deci asta e dovada de cred ca e in curs de dependenta milienului lll in a fi mereu pofticios dupa dulciuri...
sunt bune, dar nu cum mamanc eu o tableta de ciocolata, cand ma pun cateodata seara la televizor.., asta e intrecerea bunelor maniere a burticii noastre, pe care trebuie sa recunoastem trebuie sa o respectam, cum stim noi mai bine
Scris 25 May 2005 - 10:18 AM
Pentru cei care fac multa miscare chiar e indicata folosirea dulciurilor.
Eu de exemplu de fiecare data cand ma duc la baschet pe langa apa minerala iau si vro 2-3 batoane de ciocolata sau napolitana.
Dulciurile se digera repede si ca atare se asimileaza repede in organism.
Nu stiu daca ati observat dar ciclistii asta consuma in timpul curselor: dulciuri
Eu de exemplu de fiecare data cand ma duc la baschet pe langa apa minerala iau si vro 2-3 batoane de ciocolata sau napolitana.
Dulciurile se digera repede si ca atare se asimileaza repede in organism.
Nu stiu daca ati observat dar ciclistii asta consuma in timpul curselor: dulciuri
Contact
Facebook
Twitter
RSS