sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Led Zeppelin zeii grei Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Om_Bun 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-December 06

Scris 19 January 2007 - 08:24 PM

Mi se pare mie sau pe forumul asta n-a zis nimeni nimic de Led Zeppelin? Hai, sa-mi faca si mie pe plac cineva, va implor...!
0

#2 Utilizator offline   Varuna 

• pending
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-November 05

Scris 19 January 2007 - 08:43 PM

Or fi zis, dar s-a trecut peste, eu stiu... :scare:
Zic eu acum: numai de bine! :jester:
0

#3 Utilizator offline   -------------- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-July 05

Scris 19 January 2007 - 09:02 PM

Vezi postareaOm_Bun, la Jan 19 2007, 08:24 PM, a spus:

Mi se pare mie sau pe forumul asta n-a zis nimeni nimic de Led Zeppelin? Hai, sa-mi faca si mie pe plac cineva, va implor...!

:jester:
ti se pare omule bun.
e de citit umpic intradevar.
Totodata... poti sa spui si tu cate-ceva.
0

#4 Utilizator offline   --------------- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-June 06

Scris 19 January 2007 - 09:24 PM

io nu prea pot să zic nimic de led zepp...aş fi mai mult decāt subiectivă şi cred că mi'ar tremura şi māinile al naibii de tare...īnsă am să spun un singur lucru : i'am ascultat prima oară īn '84, la un pmt a lu' pittiş (how many more times s'a numit piesa) şi de atunci, nu cred c'au trecut vreodată mai mult de 3 zile fără să'i ascult, iar 1 martie 1997 va rămāne una dintre cele mai fericite şi īmplinite zile ale vieţii mele...am stat la cāţiva metri de zeu' plant :jester:
0

#5 Utilizator offline   Dark_Dragon 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 16-January 07

Scris 19 January 2007 - 09:54 PM

Nu stiu foarte multe melodii,dar cele pe care le-am ascultat mi s-au parut superbe.
0

#6 Utilizator offline   Om_Bun 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 19 January 2007 - 11:27 PM

Vezi postareaarana, la Jan 19 2007, 09:24 PM, a spus:

io nu prea pot să zic nimic de led zepp...aş fi mai mult decāt subiectivă şi cred că mi'ar tremura şi māinile al naibii de tare...īnsă am să spun un singur lucru : i'am ascultat prima oară īn '84, la un pmt a lu' pittiş (how many more times s'a numit piesa) şi de atunci, nu cred c'au trecut vreodată mai mult de 3 zile fără să'i ascult, iar 1 martie 1997 va rămāne una dintre cele mai fericite şi īmplinite zile ale vieţii mele...am stat la cāţiva metri de zeu' plant :jester:

Ai stat langa Robert Plant? Haleluia, inchina-m-as sa ma-nchin! Io nu pot nici macar sa-l percep ca pe o persoana reala uneori, in mintea mea e un mit, parca ancestral si cam uitat de lume( asemenea datinelor din popor).

Oricum, nu Plant era sufletul formatiei, cum nu era defapt nci unul mai special (poate Page, care avea ceva vechime de la Yardbirds). Defapt farmecul lor consta in capacitatea de improvizare si de sincronizare perfecta, astfel ca la nivelul trupei functionau toti patru ca un tot unitar. Nu stiu de ce imi plac atat de mult, cand sunt totusi si alte trupe la fel de bune sau chiar superioare, ma refer in principiu la Deep Purple si Pink Floyd, dar undeva acolo in sufletul meu Led se confunda cu perfectiunea. Un moment de confesiune: Daca nu ascultam niciodata Led Zeppelin, probabil ca as fi ajuns intoxicat de hevy metalul mult prea comercial si mult mai lipsit de sunstanta care a incercat sa parvina mai tarziu. Boala asta e "nobody's fault but mine"! Mantuieste-ma Doamne! Sa fie patima pe lume ca-i buna! Dorele...!
0

#7 Utilizator offline   --------------- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-June 06

Scris 20 January 2007 - 01:51 PM

Vezi postareaOm_Bun, la Jan 19 2007, 11:27 PM, a spus:

Nu stiu de ce imi plac atat de mult, cand sunt totusi si alte trupe la fel de bune sau chiar superioare, ma refer in principiu la Deep Purple si Pink Floyd, dar undeva acolo in sufletul meu Led se confunda cu perfectiunea. Un moment de confesiune: Daca nu ascultam niciodata Led Zeppelin, probabil ca as fi ajuns intoxicat de hevy metalul mult prea comercial si mult mai lipsit de sunstanta care a incercat sa parvina mai tarziu....

or fi mulţi mai buni decāt ei, or exista destule voci mai bune decāt a lu' plant sau toboşari mai virtuozi decāt bonzo...īs de acord că poate nu au versuri geniale (deşi "stairway to heaven" te pune bine pe gānduri şi te rupe de lumea asta măruntă), poate nu īşi dau duhu' pe scenă şi nu istericalizează publicu' precum alţii (deşi ascultāndu'l pe plant cāntānd "all of my love" nu e nevoie să fii părinte ca să'i simţi toată durerea ce'l īncearcă) sau un număr impresionant de albume şi jde mii de discuri de platină, da' pentru mine, nimeni şi nimic nu se situează deasupra lor ... mă regăsesc īn versurile şi'n muzica lor care'mi ajunge direct la suflet fără nici o altă escală...īs o fire pătimaşă şi'mi place tot ce e legat de acest sentiment, iar patima cu care cāntă ei nu am īntālnit'o la nici un alt muzician şi īntr'adevăr, dacă există perfecţiune, cel de'al doilea nume al ei este "led zeppelin" :o:
0

#8 Utilizator offline   Om_Bun 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 20 January 2007 - 07:25 PM

Vezi postareaarana, la Jan 20 2007, 01:51 PM, a spus:

or fi mulţi mai buni decāt ei, or exista destule voci mai bune decāt a lu' plant sau toboşari mai virtuozi decāt bonzo...īs de acord că poate nu au versuri geniale (deşi "stairway to heaven" te pune bine pe gānduri şi te rupe de lumea asta măruntă), poate nu īşi dau duhu' pe scenă şi nu istericalizează publicu' precum alţii (deşi ascultāndu'l pe plant cāntānd "all of my love" nu e nevoie să fii părinte ca să'i simţi toată durerea ce'l īncearcă) sau un număr impresionant de albume şi jde mii de discuri de platină, da' pentru mine, nimeni şi nimic nu se situează deasupra lor ... mă regăsesc īn versurile şi'n muzica lor care'mi ajunge direct la suflet fără nici o altă escală...īs o fire pătimaşă şi'mi place tot ce e legat de acest sentiment, iar patima cu care cāntă ei nu am īntālnit'o la nici un alt muzician şi īntr'adevăr, dacă există perfecţiune, cel de'al doilea nume al ei este "led zeppelin" :o:

Ma bucur ca mai exista si alti iubitori de Led. Si pentru ceilalti care se simt poate un pic "dazed and confused" de atata patima verbala, recomand numai sa-i asculte pe baieti nitelus "and the piper will lead you to reason".
0

#9 Utilizator offline   Go!!! 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 07-November 06

Scris 01 February 2007 - 11:57 AM

Dintre dedicatiile muzicale, sau "Melodia zilei", sau "Ce asculti acum ?" etc. facute de mine personal pe acest forum, cred ca cel putin un sfert sunt din repertoriul Led Zeppellin!
Am schimbat si raspunsuri, inclusiv prin PM, cu un user despre celebra trupa, neegalata inca in domeniul lor strict si personal, de catre nimeni! Nu cred ca le sunt superiori Pink Floyd, sunt alt gen! Acest lucru il voi sustine mereu cand e vorba de rock ! Si nu numai ...
Robert Plant e unic, oricum...nu-i asa? E fenomenal. :crazy: Si daca tot am adus vorba (intentionat, fireste!), eu mi-am facut ucenicia ca ascultator de muzica rock, dupa ce am ascultat multa muzica clasica, cu Led Zeppellin. Am mai spus pe un topic, am avut un profesor bun, ca la vremea anilor mei de liceu, nu prea mai asculta nimeni asa ceva si rau faceau. Acum parca si-au mai revenit, dar nu am convingerea.

Vezi postareaarana, la Jan 19 2007, 09:24 PM, a spus:

io nu prea pot să zic nimic de led zepp...aş fi mai mult decāt subiectivă şi cred că mi'ar tremura şi māinile al naibii de tare...īnsă am să spun un singur lucru : i'am ascultat prima oară īn '84, la un pmt a lu' pittiş (how many more times s'a numit piesa) şi de atunci, nu cred c'au trecut vreodată mai mult de 3 zile fără să'i ascult, iar 1 martie 1997 va rămāne una dintre cele mai fericite şi īmplinite zile ale vieţii mele...am stat la cāţiva metri de zeu' plant :soc:

Pittis ii venereaza si acum, el e foarte inversunat pe genurile nou aparute in aszisul rock de tip death, trash, chestii de-astea...ca de alte genuri nici nu catadicseste sa povesteasca, pentru ca e suficient de inteligent ca sa le ignore...stii la ce "genuri" asazis muzicale ma refer! :P
Ai stat la cativa metri de zeul Plant...mor de invidie si gelozie! :lol:

Aceasta postare a fost editata de Ydeea: 01 February 2007 - 12:02 PM

0

#10 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 01 February 2007 - 12:01 PM

m-am format cu LZ, cu deep purple..etc. am cam tot in original de la ei. imi aduc linistea in suflet
i love LZ
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Bilete concert Magic Spring – Muzica si Magia Dansului Christian.tour  0 152
Replici noi Grégory Lemarchal yvonne_ni2006  5 4.632
Hot Topic (New) Elvis Presley
topicul regelui
vesperala  25 8.357
Hot Topic (New) Atasamente RBD si Rebelde
Fani si Anti-Fani RBD si Rebelde
cineva_  150 34.470
Replici noi Tickle
o noua formatie pe scena rockului romanesc
3nd3r  2 2.390