Crima
Scris 19 January 2007 - 12:26 AM
Esti capabil?
Scris 19 January 2007 - 12:40 AM
Aceasta postare a fost editata de Dunedainul: 19 January 2007 - 12:41 AM
Scris 19 January 2007 - 12:46 AM
E vb despre altceva, despre dorinta de a ucide.Despre cum o simti ?Poate nu ucizi un om , dar un animal ?Am vazut un documentar , un criminal care explica cum actioneaza.Cum isi potoleste furia spintecand.MAi este cineva care simte nevoia sa distruga pentru a se calma?Cum isi explica?
(AM si eu o seara mai rea
Scris 19 January 2007 - 12:56 AM
Orice ai face,sa nu spui nimanui........
Raul trebuie distrus din radacina........
Scris 19 January 2007 - 01:30 AM
Lily Anne, la Jan 19 2007, 12:46 AM, a spus:
E vb despre altceva, despre dorinta de a ucide.Despre cum o simti ?Poate nu ucizi un om , dar un animal ?Am vazut un documentar , un criminal care explica cum actioneaza.Cum isi potoleste furia spintecand.MAi este cineva care simte nevoia sa distruga pentru a se calma?Cum isi explica?
(AM si eu o seara mai rea
..da eu ..de gindac nu pot spune ,ca nu stiu cit de mare are inima..
dar o alta fiinta vie ..da ; este incitant ca o poti face ,iar frica ce i- se citeste in priviri , fata incremenita de groaza ..atunci cind simti ca i-se scurge viata din trupul ce incepe sa devina inert ,in timp ce mainile tale strang si strang ca o o menghina de otel;si intr-un final ..capul atarnind-ui hidos ,intr-o parte si cu ochii bulbucati si incremeniti de groaza ....gaina cade rapusa si numai buna de jumulit.
..dar depinde mult si de procedeul folosit..spinzurare ..impuscare ,dar cea mai frumoasa ramine cea cu ..supradoza ..
Aceasta postare a fost editata de laurent-III-rd: 19 January 2007 - 01:31 AM
Scris 19 January 2007 - 01:56 PM
Scris 19 January 2007 - 11:42 PM
blackscorpio, la Jan 19 2007, 05:26 PM, a spus:
F interesant ce spui .Adica nu numai sa le afli secretele ci sa ii si ucizi dupa .Adica sa devii ei .De ce iti doreai tu sa afli mai multe despre ceilalti ?Ce ai fi vrut sa inlocuiesti in viata ta ?(doar o idee)
Scris 21 January 2007 - 04:34 PM
Cand mi-am dat seama ce s-a intamplat am luat o funie groasa , am prins gaina , am legat-o de gat si am spanzurat -o .Puii erau sub ea, se zbatea acolo , si ei ii urmau speriati balansul .Tipau toti si ea se zbatea si arunca fulgi albi si multi in toate directiile.I-am dat drumul si a cazut in praf .
Am plecat speriata .
Scris 22 January 2007 - 05:30 PM
Totuşi.. când striveşti un gândac.. îl striveşti pentru că te dezgustă şi te simţi ameninţat de el... acelaşi lucru a făcut şi gâina ta cu acel pui...
Dacă iei viaţa cuiva (om)... nu eşti întreg la minte.. nu eşti "dezgheţat" , "cu picioarele pe pământ". Asta vorbind în cazurile în care oamenii omoară pentru bani sau alte lucruri, însă, când eşti ameninţat.. atunci, dacă nu faci tu acest lucru, o să ţi se ia ţie dreptul de a trăi.
Dacă ai un sentiment de plăcere, îţi place să vezi un om murind, îţi place să-i iei tu viaţa, atunci nu eşti altceva decât un om lipsit de inimă şi nu ai dreptul de a trăi liber pe acest pământ. Dar.. cum a spus şi seraphic pe la muzică, dacă nu mă înşel, "gusturile nu se discută..."
Scris 22 January 2007 - 07:53 PM
Asa credeam si eu inainte .Dar oare crima nu te elibereaza ?Oare nu esti tu un complexat, un frustrat , un " incomplet " fara crima?PE care o comiti involuntar sau voluntar incercand a te descarna(cum imi spune cineva de pe forum )de anumite frustrari (nu ma ref la oameni, ci si in papusa caria ii dai viata , la animalul lovit in viteza).
Nu trebuie sa ucizi pt a fi un criminal , imaginatia iti poate poate oferi o realitate relativa , o iluzie.POt sa imi imaginez ca ucid , pot sa traiesc placerea asta , dar poate sa imi fie f frica sa o fac , pot sa fiu chiar incapabila .
De cate ori nu te-ai ucis pe tine?De cate ori nu ai trecut prin procese care te-au schimbat ?Aceea nu este o crima?Eu asa am simtit de fiecare data cand cineva a vrut sa ma schimbe .Sau, eliminad ideea unei metamorfoze, de cate ori nu te-ai imaginat murind , ceilalti plangandu-te , tu intins , liniste .De ce te-ai ucis atunci ?
ps : o fi zis Seraf la muzica , dar cu siguranta nu a zis-o primul .
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Marx
pentru incepatori |
andramo | 5 | 2.033 |
|
Despre masca
Omul natural vs omul social. Cum ne "dezvelim" |
PreaMultPentruVoi | 36 | 5.106 |