sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

DROGURI-ajutati-ma sa o impiedic! Evaluare topic: - - - - -

#61 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 26 December 2007 - 03:47 PM

Bine.....hai s-o "luam" altfel.....Ti-a placut senzatia oferita de iarba? In general oamenii vor sa aiba self control......si cand bei sau te droghezi.....banuiesc ca se cam injumatateste. Ai mai incerca din nou?
0

#62 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 26 December 2007 - 03:55 PM

Vezi postareajoannahart, la Dec 26 2007, 03:47 PM, a spus:

Bine.....hai s-o "luam" altfel.....Ti-a placut senzatia oferita de iarba? In general oamenii vor sa aiba self control......si cand bei sau te droghezi.....banuiesc ca se cam injumatateste. Ai mai incerca din nou?

mi-a placut...pai ai control cand fumezi sau beiii.cine zice ca atunci cand beii sau fumzi iarba ca nu ai contolu una nu-i cred...doar ca prinzii mai mult curajin a face anumite lucrui..cand esi depesiv daca nu te invelesti atunci sunt sanse sa te sinucizi iar daca esti bine dispus razi ca prostu pana nu mai poti..si faci lucruri iesite din comun...poate..nu stiu dpinde de impejurari
0

#63 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 26 December 2007 - 04:06 PM

Cand bei sau te droghezi......"pierzi" din controlul constient pe care-l ai in mod normal asupra propriei persoane. se numeste dezinhibare si....da, fiecare se dezinhiba in mod diferit. Insa dependenta apare rapid cand e vorba de droguri pentru ca mintea ta va face legatura intre starea de bine si consumul de iarba...... nu mai spun despre schimbarile in metabolism.
Incearca sa te inveselesti altfel cand simti nevoia......Euforia de moment pe care o induc e infinit mai mica decat daunele asupra organismului .....Daca le pui in balanta,o sa vezi ca nu merita riscul de a te inveseli cu iarba.... :blink:
0

#64 Utilizator offline   me and just me 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 20-February 07

Scris 26 December 2007 - 04:08 PM

Prima incercare ii de obicei placuta sau nu simti nimica.Depinde de fiecare.Eu am fumat ocazional ,dar nu mai fumez deloc.ii o mare prostie,nu te ajuta cu nimic si in timp senzatia dispare ,corpul se obisnuieste cu fumatul si doresti ceva mai tare,de acolo la multi prostia de a trece pe altceva.Nu distruge neuronii de la inceput insa in timp ajungi sa ti se blocheze legaturile dintre neuroni si apar pierderi de memorie si puterea de concentratie.Provoaca dependenta in timp ,cine zice ca nu ii prostei ,normal,depinde de cat de des fumezi,oricum o data ce ai incercat o sa mai doresti si mai ales daca ai o viata cu ''probleme''sa zic asa.Fata de care se vorbeste ii prea mica si nu ii constienta de ce se poate intampla in timp,daca o sa fumeze o sa mai fumeze si altadata,mai rau este daca o sa ia altceva si o sa ia prosti,si aici depinde de calitate.Nu stiu ce sfat sa-ti dau dar ar trebui sa ii explici ca doar primele dati ii o senzatie mai placuta dupaia ii cam aiurea si o sa vrea ceva mai tare.Mult succes.
0

#65 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 26 December 2007 - 04:43 PM

pai mie tocmai asta mi-a placut ca am scapat de inhibiitii si am reusit sa fac tot ce am vut si nu puteam ca eram pea inhibata si imi era usine de ce vor gandii cei din jur daca fac aia sau aia asa nu pea mi-a pasat a fot bine atunci
0

#66 Utilizator offline   me and just me 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 26 December 2007 - 05:06 PM

Vezi postareaerena, la Dec 26 2007, 04:43 PM, a spus:

pai mie tocmai asta mi-a placut ca am scapat de inhibiitii si am reusit sa fac tot ce am vut si nu puteam ca eram pea inhibata si imi era usine de ce vor gandii cei din jur daca fac aia sau aia asa nu pea mi-a pasat a fot bine atunci

are efectul asta dar nu te mai gandi la ce zice lumea ,fa ce vrei tu,lumea oricum vorbeste si daca le dai motiv si daca nu.Si daca treci peste acele inhibiti cand esti treaza o sa te simti mult mai bine decat daca o faci sub influenta a ceva.Pune-ti in cap sa faci ceva ce vrei si nu te lasa''inhibitile'' si fa -o fara sa te mai gandesti la nimic ,la ce va urma.In timp o sa te vezi altfel si o sa scapi de inhibitii.
0

#67 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 26 December 2007 - 05:15 PM

Vezi postareame and just me, la Dec 26 2007, 05:06 PM, a spus:

are efectul asta dar nu te mai gandi la ce zice lumea ,fa ce vrei tu,lumea oricum vorbeste si daca le dai motiv si daca nu.Si daca treci peste acele inhibiti cand esti treaza o sa te simti mult mai bine decat daca o faci sub influenta a ceva.Pune-ti in cap sa faci ceva ce vrei si nu te lasa''inhibitile'' si fa -o fara sa te mai gandesti la nimic ,la ce va urma.In timp o sa te vezi altfel si o sa scapi de inhibitii.

pai am incercat dar daca nu ma simt bine in mediu repectivdegeaba ca ma simt stresata...dar daca ok unde ma aflu e mai usorsa tec pete inhibitii
0

#68 Utilizator offline   me and just me 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 28 December 2007 - 01:18 PM

Vezi postareaerena, la Dec 26 2007, 05:15 PM, a spus:

pai am incercat dar daca nu ma simt bine in mediu repectivdegeaba ca ma simt stresata...dar daca ok unde ma aflu e mai usorsa tec pete inhibitii

Totul este mai usor intr-un ''mediu frumos''dar trebuie sa te descoperi pe tine si sa fi ine esti cu adevarat nu ce vor alti sa fi.
0

#69 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 30 December 2007 - 11:40 AM

Vezi postareame and just me, la Dec 28 2007, 01:18 PM, a spus:

Totul este mai usor intr-un ''mediu frumos''dar trebuie sa te descoperi pe tine si sa fi ine esti cu adevarat nu ce vor alti sa fi.

mda e asta o solutie dar e un pic dificil :jester: ...da sper sa reusesc
0

#70 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 30 December 2007 - 11:42 AM

cu noi vei reusi
si fara inhibitii
hai sa ne strambam unii la altii
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Euthanasia corinae  23 10.135
Hot Topic (New) specimen rar... Replica mea  42 5.724
Replici noi nu am preteni dar...citi doar veti ramane masca
cred ca nu este om pe planeta care sa mai aiba asa problema...
Eddy80  7 1.637
Hot Topic (New) povestea mea sau a ta sau a oricui vrea
spune aici ce te doare ce s-a intamplat, si poate cineva te va ajuta
erena  83 10.555
Replici noi Sunt cel mai "norocos"
pe bune, chiar sunt :D
naruto-kun  6 2.872