sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

DROGURI-ajutati-ma sa o impiedic! Evaluare topic: - - - - -

#41 Utilizator offline   MaxJuve 

• Colonel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 11 December 2007 - 11:38 PM

Prietena ta trebuie dusa in primul rind la un control psihic!

Aceasta postare a fost editata de MaxJuve: 11 December 2007 - 11:39 PM

0

#42 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 11 December 2007 - 11:40 PM

Vezi postareaMaxJuve, la Dec 11 2007, 11:38 PM, a spus:

\prietene ta trebuie dusa in primul rind la un control psihic!

si ce crezi ca va rezolva?...daac e cu forta nimic..ea tre sa intleaga ca fac rau ca altfel degeaba si iti zic eu asta ca doar si eu am o dilema ...sa iau sau nu...si merg la psiho :good: , numai ca nu i-am zis de intentia mea
0

#43 Utilizator offline   MaxJuve 

• Colonel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 11 December 2007 - 11:44 PM

La urma urmei i-ai spus o data , de doua ori daca nu intelege las-o sa incerce si apoi va vedea cine a avut dreptate,daca e incapatinata ce sa-i faci doar n-o sa le ei tu in locul ei!
0

#44 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 11 December 2007 - 11:46 PM

Vezi postareaerena21, la Dec 11 2007, 10:34 PM, a spus:

o da de deja am probleme...dar oicum sper sa rezist tentatie de a nu lua...si in cazu in care voi face asta voi avea grija sa ii spun si terapeutului meu ce am facut si de ce? cu toate ca nu iam zis ca m-a tenta mai bine ii voi zic...si o sa incerc sa nu ma mai gandesc :tease: ...of numai la prostii imi sta capu :crazy:

erena,asa cum bine zici,numai la prostii iti sta capul.
pai pe langa atatea probleme,tie iti mai arde de inca una?
si tine minte,daca iei droguri,o sa ai cea mai mare problema pe care o poti avea in viata ta.
e alegerea ta,daca tie iti place sa-ti nenorocesti viata,viitorul,sa-ti distrugi relatiile sociale si familiale,daca vrei sa-ti cheltui si ultimii bani pe droguri,atunci fa-o.
0

#45 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 11 December 2007 - 11:52 PM

Vezi postareaLoreda, la Dec 11 2007, 11:46 PM, a spus:

erena,asa cum bine zici,numai la prostii iti sta capul.
pai pe langa atatea probleme,tie iti mai arde de inca una?
si tine minte,daca iei droguri,o sa ai cea mai mare problema pe care o poti avea in viata ta.
e alegerea ta,daca tie iti place sa-ti nenorocesti viata,viitorul,sa-ti distrugi relatiile sociale si familiale,daca vrei sa-ti cheltui si ultimii bani pe droguri,atunci fa-o.

mda...nu vreau sa imi stirc viitorul dar cateodata parca nu vad nimic care sa ma invesleasca si ma gandeam ca asta eao solutie...dar ma gandeam numa...nu vreau sa imi distrug viitoul dar cateodata nu vad daca ar mai fi posibil un viitor (mai ales dupa o zii ca asta) imi vine sa renunt la soala , la tot, eram entuziasmata innainte de scola da acum parca mi s-a acrit :tease: , nu ma mai atrage stau si ma gandesc de ce mi-am ales eu facultatea asta ca doar puteam sa intru la orice facultate vroiam eu,si poate mi-ar fi placut ata ma dezamageste si simt ca e nevoie de ceva nou... shimbare in bine sau rau ceva pentru care sa lupt ceva...da nu exista si mai bine sa imi bat joc de ea daca nimic nu imi place :crazy:
0

#46 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 11 December 2007 - 11:58 PM

Vezi postareaerena21, la Dec 11 2007, 10:52 PM, a spus:

mda...nu vreau sa imi stirc viitorul dar cateodata parca nu vad nimic care sa ma invesleasca si ma gandeam ca asta eao solutie...dar ma gandeam numa...nu vreau sa imi distrug viitoul dar cateodata nu vad daca ar mai fi posibil un viitor (mai ales dupa o zii ca asta) imi vine sa renunt la soala , la tot, eram entuziasmata innainte de scola da acum parca mi s-a acrit :tease: , nu ma mai atrage stau si ma gandesc de ce mi-am ales eu facultatea asta ca doar puteam sa intru la orice facultate vroiam eu,si poate mi-ar fi placut ata ma dezamageste si simt ca e nevoie de ceva nou... shimbare in bine sau rau ceva pentru care sa lupt ceva...da nu exista si mai bine sa imi bat joc de ea daca nimic nu imi place :crazy:

si cine te tine sa nu te duci la alta facultate?ce esti legata acolo?
adica sa-ti bati joc de tine insati?frumoasa poveste.trebuie sa lupti pentru tine,sa fi mandra de tine si poti asta.convinge-te singura ca poti.acum ai un viitor in fata,in momentul in care te vei atinge de droguri,vei fi terminata,un gunoi.si atunci vei avea de luptat doar pentru un lucru:droguri.
0

#47 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 12 December 2007 - 12:11 AM

Vezi postareaLoreda, la Dec 11 2007, 11:58 PM, a spus:

si cine te tine sa nu te duci la alta facultate?ce esti legata acolo?
adica sa-ti bati joc de tine insati?frumoasa poveste.trebuie sa lupti pentru tine,sa fi mandra de tine si poti asta.convinge-te singura ca poti.acum ai un viitor in fata,in momentul in care te vei atinge de droguri,vei fi terminata,un gunoi.si atunci vei avea de luptat doar pentru un lucru:droguri.

ce ma tine? ....imi doresc ca si eu o data in viata sa termin ce am inceput,sa nu mai las totu balta,mie nu imi place nimic si de nimeni totul e confuz,pana acum am facut numai ce au dorit parintii mei si acum vreau sa fac totu impotriva lor,de fapt stiu ca ma irosesc ,dar parca atunci cand fac lucr asta ma face sa ma descacr...si legat de droguri incec sa nu iau niciodaat si sa nu ma mai gandesc ,si sper sa pot.oricum las ca mai vb noi altadata ,si iti mai pov ca acum sunt super obosita si suparata,si...tot ce se poate
0

#48 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 12 December 2007 - 12:13 AM

Vezi postareaerena21, la Dec 11 2007, 11:11 PM, a spus:

ce ma tine? ....imi doresc ca si eu o data in viata sa termin ce am inceput,sa nu mai las totu balta,mie nu imi place nimic si de nimeni totul e confuz,pana acum am facut numai ce au dorit parintii mei si acum vreau sa fac totu impotriva lor,de fapt stiu ca ma irosesc ,dar parca atunci cand fac lucr asta ma face sa ma descacr...si legat de droguri incec sa nu iau niciodaat si sa nu ma mai gandesc ,si sper sa pot.oricum las ca mai vb noi altadata ,si iti mai pov ca acum sunt super obosita si suparata,si...tot ce se poate

mai bine culca-te si gandeste-te la ceva frumos,esti prea tanara sa te lasi doborata.somn usor.
0

#49 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 14 December 2007 - 10:08 PM

am avut aseara in mana asa ceva si totusi nu le-am luat le-am arunca si cred ca bine am facut..dar asta si pentru ca eram bine dispusa :o: ,sper sa nu ma mai gandesc ca vreau sa incerc
0

#50 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 26 December 2007 - 03:26 PM

bei nu cred ca este bine ce am facut..da m-au "corupt" niste colege ale mele si aeara am fumat iarba...cu toate ca nu e foarte tare stiu ca intra in categoria drogurilor.da eram un pic suparat si dupa ce am plecat de la prietenul meu am iesit cu colegele mele si m-am ametit un pic si dupa am fumam
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou