sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

DROGURI-ajutati-ma sa o impiedic! Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   stefanbig 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-October 07

Scris 08 December 2007 - 11:59 PM

Ai putea sa o duci in vizita la un spital de drogati, sa vada cat de bine i-a facut sa se simta
0

#32 Utilizator offline   GiiieeMan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 23-August 07

Scris 09 December 2007 - 01:20 AM

Inseamna ca e incapatanata.
Nu cred ca vei putea face ceva.
0

#33 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 09 December 2007 - 10:23 AM

hmm bine ca am gasit un topic legat de droguri...m-am gandit dde multe ori ce ar fi daca asa incerca si eu , sa vad cum este sa te droghezi, de spus este ca de multe ori am stat cu ele in mana si nu le-am luat, ca de multe ori mi s-au oferit si le-am refuzat dar acu stau si ma gandesc ce are daca la incerc macar o data...dar ma gandesc ca aceea data ar fi inceputul unui noi probleme pentru mine...de spus ca sunt o persona usor influentabila, de catre cei din jur...
si despre droguri am citit cat sunt de nocive si am vazut si cateva documentare legate de tema aceasta ,dar ma gandesc ca daca persoanele de langa mine care au incercat nu au nimic si mi-au zis ca se simt foarte bine dupa ce le iau sunt curioasa ce sa fac...sa incerc sa nu ...astept sfaturi poate ele ma vor convige ...ma vor ajuta sa aleg cea mai buna alternativa

Aceasta postare a fost editata de erena21: 09 December 2007 - 10:24 AM

0

#34 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 09 December 2007 - 04:32 PM

Vezi postareaerena21, la Dec 9 2007, 09:23 AM, a spus:

hmm bine ca am gasit un topic legat de droguri...m-am gandit dde multe ori ce ar fi daca asa incerca si eu , sa vad cum este sa te droghezi,

erena,daca ai fi langa mine acum,asa ti-as trage 2 palme,poate iti revii.
nu ai tu destule probleme si fara droguri?asta iti mai trebuie?
nici sa nu te gandesti la asa ceva.vrei dorguri?ia de fumeaza,dauneaza si asta dar macar nu dauneaza comportamentului si caracterului nici nu-ti distruge viata si relatiile.
sa nu mai vb asa,ma supar pe tine :flowers:
hai,fugi la coltul vesel,nu mai sta aici sa te deprimi. :spiteful:
0

#35 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 10 December 2007 - 05:35 PM

Vezi postareaLoreda, la Dec 9 2007, 04:32 PM, a spus:

erena,daca ai fi langa mine acum,asa ti-as trage 2 palme,poate iti revii.
nu ai tu destule probleme si fara droguri?asta iti mai trebuie?
nici sa nu te gandesti la asa ceva.vrei dorguri?ia de fumeaza,dauneaza si asta dar macar nu dauneaza comportamentului si caracterului nici nu-ti distruge viata si relatiile.
sa nu mai vb asa,ma supar pe tine :beee:
hai,fugi la coltul vesel,nu mai sta aici sa te deprimi. :spiteful:

mda a fost numai o idee care persista tot mai mult , da sper sa nu treaca de mai de mult de faza de idee :cheer: , adica nu cred ca ar fi o idee bun a..pai tocmai ca m-am apucat de fumat de ceva vreme cu toate ca dac ma intrebai acu un an eram impotriva fumatului, adica doar asa ocazional,dar eu stau oare si ma gandesc daca eu care eram asa inversunata impotriva tutunului si acu am ajuns sa fumez...pentru a reusii sa ma decascarc, atunci ce voi face dac voi lua droguri si numai o data ca sa incerc...pentru ca stiu ca tentatia e mare :o:
0

#36 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 11 December 2007 - 06:18 PM

Vezi postareaerena21, la Dec 10 2007, 04:35 PM, a spus:

atunci ce voi face dac voi lua droguri si numai o data ca sa incerc...pentru ca stiu ca tentatia e mare :good:

erena,daca incerci o data,vei incerca si a doua oara.
tu ai o gramada de probleme,daca vei incerca un drog,atunci VEI AVEA CEA MAI MARE PROBLEMA DIN VIATA TA.
canalizeaza-ti energia spre ceva pozitiv,nu te mai gandi la droguri.asta nu e solutie,e sinucidere.
0

#37 Utilizator offline   New Task 

• Daca te enervezi, iti imprumut "Ciocanul".
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 11 December 2007 - 06:34 PM

Citeaza

zob ...1. Nu le spune parintilor ei. Risti sa pierzi o prietena. Spunandu-le parintilor, in primul rand ii vei crea probleme. Nu-i cunosc, dar de regula parintii au tendinta de a dramatiza foarte mult, si unii nu incearca sa convinga omul cu binisorul ci cu bata. Exista alte moduri in care ai putea sa-o ajuti.

..............
zob..esti zob...
..............
spunele parintilor prietenei tale ce se intampla cu ea...
dar, oricum, bag de seama ca si parintii ei sunt cam OUT in educatia ei...asa ca, s-ar putea sa le spui degeaba,...
oricum, trebuie anuntati despre tendintele fetei lor dragi---alcool si mai nou droguri...nu mai vb de sex..nu are sens..
...............
intr-o alta ordine de idei, eu te sfatuiesc sa rupi orice legatura cu ea...ai sa vezi ce se intampla...ai sa ramai surprinsa..
pentru moment o poti ameninta ca nu o vei mai suna si nu vei mai iesi cu ea...( vezi ce reactie are )..
daca nu reactioneaza in sens pozitiv, stii ce ai de facut...LA REVEDERE
..............
iti pui pielea in bat aiurea....nu merita nici un om care nu are discernamant sa aiba atentie din partea celor din jur...
..............
daca o poti ajuta?.....(anunti parintii si restul prietenilor) ... doar daca si ea vrea sa se ajute...dar,in momentul in care se intinde coarda,sfatul meu este sa pleci fara prea multe comentarii..
.......................

Citeaza

shiva zice..Daca le vei spune parintilor ei, in mod sigur ea nu o va lua k pe un act de buna-vointa din partea ta, ci va crede k te amesteci prea mult in viatza ei shi k ... ii vrei raul (probabil se va certa cu parintii din cauza ta).
Avand in vdr k prietena ta nu are decat 14 ani... nu stiu cum va fi privita intr`o clinica de dezintoxicare. e o situatie dificila , dar ... parerea mea este k ... nu e rebela, e tampita , de face chestii d`astea...
o fi ea prietena ta, dar... dak va continua cu astfel de manifestari, eu zic sa te indepartezi de ea pentru k este foarte posibil sa te amestece si pe tine in astfel de lucruri.
Ai grija ... am trecut shi eu prin chestii d`astea cu prietenii, ma rog, nu era vb de droguri, dar e tot un caz similar.
Eu iti dorest bafta shi tie shi prietenei tale.

are dreptate..

Aceasta postare a fost editata de newtask: 11 December 2007 - 06:37 PM

0

#38 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 11 December 2007 - 07:04 PM

Vezi postareanewtask, la Dec 11 2007, 06:34 PM, a spus:

..............
zob..esti zob...
..............
spunele parintilor prietenei tale ce se intampla cu ea...
dar, oricum, bag de seama ca si parintii ei sunt cam OUT in educatia ei...asa ca, s-ar putea sa le spui degeaba,...
oricum, trebuie anuntati despre tendintele fetei lor dragi---alcool si mai nou droguri...nu mai vb de sex..nu are sens..
...............
intr-o alta ordine de idei, eu te sfatuiesc sa rupi orice legatura cu ea...ai sa vezi ce se intampla...ai sa ramai surprinsa..
pentru moment o poti ameninta ca nu o vei mai suna si nu vei mai iesi cu ea...( vezi ce reactie are )..
daca nu reactioneaza in sens pozitiv, stii ce ai de facut...LA REVEDERE
..............
iti pui pielea in bat aiurea....nu merita nici un om care nu are discernamant sa aiba atentie din partea celor din jur...
..............
daca o poti ajuta?.....(anunti parintii si restul prietenilor) ... doar daca si ea vrea sa se ajute...dar,in momentul in care se intinde coarda,sfatul meu este sa pleci fara prea multe comentarii..
.......................

are dreptate..

ba tocmai ei au nevoie de ajutor ca nu mai stiu sa deosebeasca binele de rau si tocmai acum au cea mai mare nevoie de ajutor ....domnisoara ,daca esti o buna amica ...acum o poti dovedi ...fii alaturi de ea si ajut-o sa vada ...nu zic ca e usor ...dar daca si tu o lasi ....va fi irecuperabila....macar acum cu tine mai are o sansa ....ofera-i o sansa ,toti meritam si ea cu atat mai mult
0

#39 Utilizator offline   New Task 

• Daca te enervezi, iti imprumut "Ciocanul".
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 11 December 2007 - 09:10 PM

Vezi postareared2shoes, la Dec 11 2007, 07:04 PM, a spus:

ba tocmai ei au nevoie de ajutor ca nu mai stiu sa deosebeasca binele de rau si tocmai acum au cea mai mare nevoie de ajutor ....domnisoara ,daca esti o buna amica ...acum o poti dovedi ...fii alaturi de ea si ajut-o sa vada ...nu zic ca e usor ...dar daca si tu o lasi ....va fi irecuperabila....macar acum cu tine mai are o sansa ....ofera-i o sansa ,toti meritam si ea cu atat mai mult

......................
orice om are nevoie de ajutor...mai mult sau mai putin..
.....................
in cazul de fata, fata are chiar nevoie de ajutor, dar acest ajutor nu poate veni de la o persoana care are aceiasi varsta.
in conditiile date, ea poate deveni dusmanul cel mai aprig si cu siguranta asa se va intampla.
nu sunt pesimist , dar copii, caci sunt niste copii, sunt la varsta teribilismului, exact varsta cand apar conflictele intre generatii.....copii vs. parintii..
iar daca parintii nu se implica in rezolvarea problemelor nu vad cum aceasta fata isi poate ajuta prietena.
.......................
cati copii sau oameni mari care au apucat calea bauturii si a drogurilor ai vazut sau ai auzit macar ca au prieteni, amici,viata sociala "normala"?....
eu nu am auzit...sincer..
......................
primul impuls este de a-ti ajuta aproapele...iar in cazul de fata asta se intampla...
dar daca fata cu probleme nu discerne intre bine si rau....ce poti face?...
anturajul este o buba mare...cum poti inlatura aceasta buba?....
tu ca prieten dai simple sfaturi..atat si nimic mai mult...restul depinde de celalalt...
riscul de a intra in acelasi anturaj este foarte mare, la aceasta varsta.
.....................
am citit ceva si depre bautura si cluburi,discoteci.....pai sa-mi fie cu iertare...unde dracu sunt parintii acelei fete?...
la cules de mazare in spania?....ei nu vad ce se intampla cu fata lor?..sau poate ....in fine.
....................
eu, daca as trece prin asa ceva, in primul rand i-as anunta pe parinti( in cazul in care am cu cine sta de vorba ).
as vorbi cu respectiva/ul despre repercursiuni si efectele negative asupra vietii, in general, as cauta ceva documentare ( video ) despre efectele acestui viciu si ingeneral despre efectele negative ale unei vieti dezordonate.
daca nu intelege si respinge aceste incercari de ajutor as renunta.
la revedere si un praz verde....
daca eu tin la prietenia dintre mine si acea persoana iar respectiva nu da atentie la efortul depus de mine, de ce sa-mi pun pielea in saramura pt o/un inconstient/a...
daca nu intelege ( are o varsta la care trebuie sa faca diferenta intre bine si rau )
0

#40 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 11 December 2007 - 11:34 PM

Vezi postareaLoreda, la Dec 11 2007, 06:18 PM, a spus:

erena,daca incerci o data,vei incerca si a doua oara.
tu ai o gramada de probleme,daca vei incerca un drog,atunci VEI AVEA CEA MAI MARE PROBLEMA DIN VIATA TA.
canalizeaza-ti energia spre ceva pozitiv,nu te mai gandi la droguri.asta nu e solutie,e sinucidere.

o da de deja am probleme...dar oicum sper sa rezist tentatie de a nu lua...si in cazu in care voi face asta voi avea grija sa ii spun si terapeutului meu ce am facut si de ce? cu toate ca nu iam zis ca m-a tenta mai bine ii voi zic...si o sa incerc sa nu ma mai gandesc :good: ...of numai la prostii imi sta capu :jester:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Iubire imposibila
dragoste platonica
uituca  131 27.354
Poll (No New) Chestionar:    Cum ceri ajutor?
cerere de ajutor....de fapt am nevoie de niste exemple sau lamuriri sa
erena  10 2.353
Hot Topic (New) DE CE ?
nu merit tot ce mi se intampla...
justmediana  20 4.953
Replici noi Oameni cu probleme psihice Strut  12 966
Replici noi Postare poze hi5 fara acord aspr  16 11.449