Zob, la Feb 7 2005, 02:43 AM, a spus:
Cum poti sa spui "sa bage ce vrea"? cand drogurile sunt droguri, asta chiar daca unele sunt mai -usoare-?!!? Asta nu inseamna ca trebuie sa le si incerce. Azi un ou,maine un bou...astazi cele -de inceput' si apoi se ajunge la cele -grele- Iar in ceea ce priveste firea slaba sau puternica eu sunt de parere ca in fata drogurilor,odata ce le-ai luat si le-ai simtit efectul (indiferent prin ce metode) devenim cu totii nu slabi,ci foarte slabi in fata drogurilor - nu mai traim prin vointa noastra,ci prin a lor.
Parerea mea este sa-i anunti parintii cat mai repede,chiar daca exista riscul ca prietena ta sa fie suparata pe tine si poate sa-si piarda chiar increderea in tine. Isi poate pierde increderea in tine,dar daca nu faci nimic sa-ar putea pierde ea...si e mai bine sa faci ceva daca tii intr-adevar la ea.
Cat despre organizatiile anti-drog, nu stiu cat de bine functioneaza ele la noi in tara..dar poate o vizita la una dintre ele ar fi de ajutor pentru a constientiza efectele drogurilor asupra organismului uman.
Contact
Facebook
Twitter
RSS