Am un point power de la flamingo care are in configuratie un hard maxtor de 160 SATA.Sistemul a venit cu Linux, l-am scos si in schimb am bagat windows xp pro. prima data a mers sa reinstalez, dar mi s-a ars un ram pe care l-am schimbat si acum cand incerc sa reinstalez windows-ul dupa primul ecran al setup-ului imi spune k nu imi gaseste hardul, am inteles k trebuie sa indic cu F6 in setup un driver, dar n-am gasit cat am cautat driver-ul ala si n-am nici flopy instalat. Ce pot sa fac. dak cineva stie sa imi rasp pls HElp, poate o alta metoda. am un flopy da carcasa care este MIDDLE ATX350W nu are sertar, sau nush eu..:)AJUTOR. PS: ce este ciudat este k atunci cand incarc windows-ul pe care il am instalat vede hardul..
Pagina 1 din 1
MAXTOR 160 GB 6V160EO SATA in Windows?
Scris 19 January 2007 - 07:21 AM
Pai logic , iti trebe driverul ca sa-l vada versiunea de windows care iti instaleaza tie alta versiune de windows
. Fara floppy nu ai ce face.Driverul trebuia sa vina cu sistemul.(Pe un cd cu un utilitar care sa scrie floape ).
Scris 24 January 2007 - 11:16 AM
Nu ai CD-ul placii de baza? Acolo poti gasi un program utilitar care te ajuta sa creezi o discheta cu drivere SATA. Stii ce placa de baza ai? Poti sa si Google putin pentru a gasi drivere SATA.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
barbarosie daniel | 12 | 2.586 |
|
Cum fac un Barton 2600+ sa mearga la 2,3 GHz? | Shanti | 3 | 4.690 |
|
BIG PTROBLEM placa video | adilau_tm | 1 | 2.444 |