sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

MAXTOR 160 GB 6V160EO SATA in Windows? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   enable 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 18-January 07

Scris 18 January 2007 - 05:48 PM

Am un point power de la flamingo care are in configuratie un hard maxtor de 160 SATA.Sistemul a venit cu Linux, l-am scos si in schimb am bagat windows xp pro. prima data a mers sa reinstalez, dar mi s-a ars un ram pe care l-am schimbat si acum cand incerc sa reinstalez windows-ul dupa primul ecran al setup-ului imi spune k nu imi gaseste hardul, am inteles k trebuie sa indic cu F6 in setup un driver, dar n-am gasit cat am cautat driver-ul ala si n-am nici flopy instalat. Ce pot sa fac. dak cineva stie sa imi rasp pls HElp, poate o alta metoda. am un flopy da carcasa care este MIDDLE ATX350W nu are sertar, sau nush eu..:)AJUTOR. PS: ce este ciudat este k atunci cand incarc windows-ul pe care il am instalat vede hardul..
0

#2 Utilizator offline   Looop 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-September 06

Scris 19 January 2007 - 07:21 AM

Pai logic , iti trebe driverul ca sa-l vada versiunea de windows care iti instaleaza tie alta versiune de windows :spiteful:. Fara floppy nu ai ce face.Driverul trebuia sa vina cu sistemul.(Pe un cd cu un utilitar care sa scrie floape ).
0

#3 Utilizator offline   LimitedEdition 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-January 07

Scris 24 January 2007 - 11:16 AM

Nu ai CD-ul placii de baza? Acolo poti gasi un program utilitar care te ajuta sa creezi o discheta cu drivere SATA. Stii ce placa de baza ai? Poti sa si Google putin pentru a gasi drivere SATA.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse