sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Angela Gheorghiu Evaluare topic: * * * * *

Poll: Angela Gheorghiu (23 membri au votat)

Iti place?

1. Da (15 voturi [68.18%])

Procentaj din vot: 68.18%

2. Nu (2 voturi [9.09%])

Procentaj din vot: 9.09%

3. Nu stiu cine este (5 voturi [22.73%])

Procentaj din vot: 22.73%

4. Nu raspund (0 voturi [0.00%])

Procentaj din vot: 0.00%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#21 Utilizator offline   Armina 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-August 06

Scris 01 February 2007 - 08:05 PM

Vezi postareabagherra, la Feb 1 2007, 07:49 PM, a spus:

Aici,sunt de acord cu tine...
Angela,nu e important dar as fi curioasa...de ce ai facut-o...

De ce am postat comentariul rautacios al Ancai Florea?? Pentru a afla cine este de acord cu ea, fiind impotriva Angelei GH. Prima pe lista este, bineinteles, DESIDERIO! :friends:

Aceasta postare a fost editata de Angela!: 01 February 2007 - 08:07 PM

0

#22 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 02 February 2007 - 10:34 PM

Si totusi...aici,mi se pare foarte expresiva...
http://www.youtube.com/watch?v=uJb36mZxR8s...ted&search=
0

#23 Utilizator offline   Pruncul 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-January 07

Scris 05 February 2007 - 10:53 PM

Angela Gheorghiu a fost implicata in ancheta lui nicu ceausescu ca partenera de chef si pat?
Daca da inseamna ca este o ,,fecioara" sensibila la personalitati de mare jigodism ca si Callas,onasis fiind unul din marii asasini ai secolului XX.
Dar ce are vocea cu caracterul?Parca aud protestul melomanilor,din moment ce pe noi ne gadila in mod placut la urechi !
Poate in mileniul 3 se va crea omul perfect!
Rabdare deci fiindca si rabdarea este o virtute.
0

#24 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 07 February 2007 - 11:13 AM

Nuuu...Daniela Vladescu,era...cea despre care zici tu.

http://www.hotnews.ro/articol_12933-Amante...u-Ceausescu.htm
0

#25 Utilizator offline   Pruncul 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-January 07

Scris 07 February 2007 - 01:36 PM

Vezi postareabagherra, la Feb 7 2007, 11:13 AM, a spus:

Nuuu...Daniela Vladescu,era...cea despre care zici tu.

http://www.hotnews.ro/articol_12933-Amante...u-Ceausescu.htm

Multumesc pt. raspuns!
0

#26 Utilizator offline   Armina 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 18-August 06

Scris 11 February 2007 - 01:03 PM

Vezi postareabagherra, la Feb 2 2007, 10:34 PM, a spus:

Si totusi...aici,mi se pare foarte expresiva...
http://www.youtube.com/watch?v=uJb36mZxR8s...ted&search=

sigur ca da... :spiteful: cum este ea de obicei! :doh:

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de Angela!: 11 February 2007 - 01:16 PM

0

#27 Utilizator offline   el_sapito 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 12-February 07

Scris 12 February 2007 - 04:42 PM

Buna, sunt Irina si sunt un nou membru :nea:. Am vazut comentariile voastre despre Angela Gheorghiu si nu am putut sta deoparte...Eu sunt de ceva ani mare admiratoare a Mariei Callas si am avut privilegiul sa cunosc de-a lungul anilor persoane care au cunoscut-o in realitate si care mi-au imbogatit experienta povestindu-mi lucruri interesante despre ea. Dar lasand la o parte pasiunea mea pentru ea, din prima clipa cand am auzit-o cantand pe Angela, mi-a lasat o impresie destul de proasta. La momentul respectuv nu stiam mai nimic despre ea ca si persoana, auzisem doar ca e foarte buna si eram curioasa sa o ascult numai ca am fost dezamagita. Era o emisiune la Radio Cultural cred si canta o arie de Puccini...Nu pot sa spun ca nu-mi place vocea ei, material are si destul...ceea ce nu mi-a placut a fost raceala pe care am simti-o in vocea ei si mai tarziu am observat-o si pe scena...In loc sa se ocupe cu afirmatii infantile cum ca ar fii mai buna decat Callas, ar trebui sa se ingrijasca de tehnica si de aspectul mai sus mentionat. Un cantaret de opera daca nu transmite caldura si sentiment prin ceea ce canta, se poate lasa de meserie linistit...
Dupa un timp am vazut-o pe scena, live, la Sala Palatului (Un loc total nepotrivit pentru un concert de acest tip...) si mi-a lasat impresia unui sloi de gheata...
Singura opera in care intr-adevar exceleaza este Elixirul dragosteo...iar daca ati avut dubii in ceea ce priveste relatia cu Alagna...a fost ca si celelalte relatii, o alta usa deschisa, o alta rampa de lansare...
Dupa ce mi-am facut o parere despre voce si felul in care o foloseste ca sa cante, am inceput sa aflu mici detalii privind viata ei aici, in Romania, inainte sa ajunga "diva :) " si am ramas dezgustata...Poate ca sunteti cu totii la curent de parcursul ei din pat in pat cu diversi cantareti, directori de opere, dirijori etc...Cred ca a fost o simpla coincidenta ca toti iubitii ei de pana acum au avut legatura cu lumea operei si tot coincidenta cred ca este faptul ca acum se lafaie in patul altui "cantaret"...In fine, ce vroiam sa zic este faptul ca nici "cantul" ei nici persoana ei nu mi-au placut de la inceput si in curand o sa i se inchida toate usile pe care le-a deschis cu piciorul...By the way, Tosca si Traviata NU sunt roluri pentru ea...nu are sensibilitatea si nici forta necesara ca sa le interpreteze...iar acum vrea sa cante Norma...Doamne fereste !
Am un prieten, bariton care ii cunoaste si pe ea si pe Alagna si imi povesteste ca deja in lumea buna a operei gen Met, Scala etc este denumita "Draculette"...de ce oare...Poate ca acest mesaj a deranjat, imi pare rau, intentia mea a fost sa impartasesc opiniile mele despre ea.
Un mesaj pentru Angela ar fi sa nu-si risipeasca vocea aiurea si nici rautatea si sa le foloseasca mai bine pe scena, asa cum trebuie fara ifose si aere...iar comparatii de genul "sunt mai buna decat Callas" nu fac decat sa ii atraga dispret si antipatie...Callas a fost doar una si nu cred ca va mai fii vreodata una ca ea...cunoscatorii stiu despre ce vorbesc...

Irina
0

#28 Utilizator offline   Marinake 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 15-March 07

Scris 16 March 2007 - 04:17 PM

M-am log-at sa va raspund (oare cine va fi fost profesorul (oara) de gramatica a celui (celei) care a gandit web-ul.
In momentul cand un substantiv de origine straina e adoptat - articolul se separa de el cand insa se foloseste un verb adaptat dintr-un cuvant strain - a se loga in acest caz (aiurea in tramvai deoarece exista a se autentifica) verbul se conjuga
- ma loghez, te loghezi - logheaza-te, se logheza, ne logam, va logati si nu log-ati, se logheaza. Dar destul cu gramatichia si mai mult cu Opera

Intrebarea este - va place Angela Gheorghiu ?

1. Ca personaj - putin imi pasa ce face. Bile albe - creste doi copii care nu sunt ai sai si canta la cele mai mari opere din lume. De asemenea - a spus clar ca nu canta in Romania pe de-a moaca si ca nu face munca patriotica. Ceea ce face pentru Romania este se cante muzica romaneasc in fiecare concert. Asta poate ca sa se debaraseze si romanii de mentalitatea de pomanagii.

Bile negre vedeti mai sus si mai jos. Sunt si o multime de zvonuri care bantuie. De pilda El Sapito mentioneaza de parcursul ei din pat in pat cu oameni din lumea artistica. Asta poate doar la manastire sa mai creeze mirare. In lumea artistica ar fi de mirare sa nu ai aventuri cu mai multe personaje. Si cu cine sa aiba aventuri? Cu portarul de la hotel, bacanul sau brutarul sau cu cei pe care-i intalnesti zi de zi, dirijori, regizori ?

Altii la Londra scriu ca primul ei sot era instalator (ceea ce nu-i adevarat) si ca ajungand la Londra Angela, facea poze magazinelor fiindc parintii sai credeau ca aceste lucruri nu exista. Oare cum se faca ce daca parintii erau asa trogloditi - Angela Gheorghiu debuteaza la varsta de 6 ani nu cu o melodia cantata de formatia Azur (Mona, Printisorul etc. ) ci cu un lied de Brahms.

Da, e poreclita "la Draculine" (i se trage de la Bastille Paris)si ea si Alagna sunt "The Bonnie and Clyde"si e foarte dificil de lucrat cu amandoi. Pe de alta parte - Renee Fleming s-a rugat ca tot ce-i trebuie acum este sa aiba un scandal ca nu vorbeste nimeni despre ea.

2. Ca voce - in momentul de fata putine sunt alte soprane comparabile cu ea - Anna Netrebko, Renee Fleming, Cecilia Bartoli.

2.1 Comparatia cu Callas. Angela Gheorghiu n-a spus niciodata ca e mai buna decat Callas. A spus ca nu ii place sa fie comparata cu Callas si ca Maria Callas nu este un model pentru ea. De asemenea a mentionat ca Maria Callas avea probleme cu tehnica si cu vocea de-a lungul carierei -e lucru para-stiut si cunoscut. Callas si-a distrus vocea cantand foarte multe roluri intr-un timp foarte scurt.

Lumea face comparatie cu Callas din urmatoarele motive:
- prezenta scenica: amandoua canta bine dar sunt si actrite
- artificii tehnice care le permit sa-si valorifice vocea si sa minimizeze limitele
- stilul de viata.

2.2 Se pare ca Alagna i-a spus ca a cantat mai bine decat Callas. Poate ca a fost asa iar daca nu - ce nu spune omul cand e indragostit ? (In plus mai e si francez cu radacini italiene - daca era neamt poate era mai rezervat, dar asa, latin...)

3. Deci in concluzie - mie imi place Angela Gheorghiu pentru ca
- canta bine
- da cu flit (asta insa inseamna ca e foarte exigenta cu ea si cu cei din jur
- e un personaj controversat - datorita ei se mai vorbeste inca de opera, care, vrem nu vrem, e un gen desuet si in vest e mai mult destinat elitelor

De gustibus non disputandum.
Termin cu ceea ce a spus Callas intr-un interviu. Intrebata ce are de zis la criticile care i se fac soprana a raspuns:
Mie daca nu-mi place ceva, nu ma duc sa ascult.

Ciao
0

#29 Utilizator offline   Marinake 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 15-March 07

Scris 16 March 2007 - 10:27 PM

Hmmm.

Uite cine vorbeste de reguli gramaticale

Eu insami care spun:
Imi place Angela Gheorghiu pantru ca canta bine

PS Angela Gheorghiu e programata sa cante in Traviata la Roma (regizor Zeffirelli)
Traviata Roma

Ati observat ca sunt 10 participanti la acest sondaj ?
0

#30 Utilizator offline   el_sapito 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 12-February 07

Scris 16 March 2007 - 10:47 PM

Vezi postareaMarinake, la Mar 16 2007, 04:17 PM, a spus:

M-am log-at sa va raspund (oare cine va fi fost profesorul (oara) de gramatica a celui (celei) care a gandit web-ul.
In momentul cand un substantiv de origine straina e adoptat - articolul se separa de el cand insa se foloseste un verb adaptat dintr-un cuvant strain - a se loga in acest caz (aiurea in tramvai deoarece exista a se autentifica) verbul se conjuga
- ma loghez, te loghezi - logheaza-te, se logheza, ne logam, va logati si nu log-ati, se logheaza. Dar destul cu gramatichia si mai mult cu Opera
Intrebarea este - va place Angela Gheorghiu ?

1. Ca personaj - putin imi pasa ce face. Bile albe - creste doi copii care nu sunt ai sai si canta la cele mai mari opere din lume. De asemenea - a spus clar ca nu canta in Romania pe de-a moaca si ca nu face munca patriotica. Ceea ce face pentru Romania este se cante muzica romaneasc in fiecare concert. Asta poate ca sa se debaraseze si romanii de mentalitatea de pomanagii.

Bile negre vedeti mai sus si mai jos. Sunt si o multime de zvonuri care bantuie. De pilda El Sapito mentioneaza de parcursul ei din pat in pat cu oameni din lumea artistica. Asta poate doar la manastire sa mai creeze mirare. In lumea artistica ar fi de mirare sa nu ai aventuri cu mai multe personaje. Si cu cine sa aiba aventuri? Cu portarul de la hotel, bacanul sau brutarul sau cu cei pe care-i intalnesti zi de zi, dirijori, regizori ?

Altii la Londra scriu ca primul ei sot era instalator (ceea ce nu-i adevarat) si ca ajungand la Londra Angela, facea poze magazinelor fiindc parintii sai credeau ca aceste lucruri nu exista. Oare cum se faca ce daca parintii erau asa trogloditi - Angela Gheorghiu debuteaza la varsta de 6 ani nu cu o melodia cantata de formatia Azur (Mona, Printisorul etc. ) ci cu un lied de Brahms.

Da, e poreclita "la Draculine" (i se trage de la Bastille Paris)si ea si Alagna sunt "The Bonnie and Clyde"si e foarte dificil de lucrat cu amandoi. Pe de alta parte - Renee Fleming s-a rugat ca tot ce-i trebuie acum este sa aiba un scandal ca nu vorbeste nimeni despre ea.

2. Ca voce - in momentul de fata putine sunt alte soprane comparabile cu ea - Anna Netrebko, Renee Fleming, Cecilia Bartoli.

2.1 Comparatia cu Callas. Angela Gheorghiu n-a spus niciodata ca e mai buna decat Callas. A spus ca nu ii place sa fie comparata cu Callas si ca Maria Callas nu este un model pentru ea. De asemenea a mentionat ca Maria Callas avea probleme cu tehnica si cu vocea de-a lungul carierei -e lucru para-stiut si cunoscut. Callas si-a distrus vocea cantand foarte multe roluri intr-un timp foarte scurt.

Lumea face comparatie cu Callas din urmatoarele motive:
- prezenta scenica: amandoua canta bine dar sunt si actrite
- artificii tehnice care le permit sa-si valorifice vocea si sa minimizeze limitele
- stilul de viata.

2.2 Se pare ca Alagna i-a spus ca a cantat mai bine decat Callas. Poate ca a fost asa iar daca nu - ce nu spune omul cand e indragostit ? (In plus mai e si francez cu radacini italiene - daca era neamt poate era mai rezervat, dar asa, latin...)

3. Deci in concluzie - mie imi place Angela Gheorghiu pentru ca
- canta bine
- da cu flit (asta insa inseamna ca e foarte exigenta cu ea si cu cei din jur
- e un personaj controversat - datorita ei se mai vorbeste inca de opera, care, vrem nu vrem, e un gen desuet si in vest e mai mult destinat elitelor

De gustibus non disputandum.
Termin cu ceea ce a spus Callas intr-un interviu. Intrebata ce are de zis la criticile care i se fac soprana a raspuns:
Mie daca nu-mi place ceva, nu ma duc sa ascult.

Ciao

Buna,

Sunt de acord ca tipa canta bine dar atat...adica citeste notele de pe portativ cu o voce si tehnica bune si atat...Compara Traviata ei cu oricare cantata de Callas si ai sa intelegi de ce mi se pare de neimaginat o astfel de comparatie. Pe mine femeia asta nu m-a impresionat niciodata, nici live, nici inregistrata. Ea nu s-a comparat cu Maria Callas dar a spus ca nu i se parea potrivita pentru Tosca...eu cred ca cea care nu este potrivita pentru Tosca e ea. Maria Callas a facut sa renasca roluri ca Violetta, Tosca, Amina, Leonora etc care fusesera uitate pentru ca nu exista nici o soprana capabila sa le cante si pe care dna Gheorgiu poate nu le-ar fi cantat astazi daca nu ar fi avut predescesoare ca ea...
Din partea mea poate sa se culce cu cine vrea, am facut acea referire la regizori si actori ca sa scot in evidenta faptul ca ceea ce a realizat in cariera a fost prea putin munca ei ceea ce nu s-a intamplat in cazul lui Callas care cu siguranta nu s-a culcat cu Serafin sau Toscanini...si daca a facut-o, a fost discreta ! Oricum nu avea nevoie sa se culce cu nimeni pentru a ajunge ce a fost.
Lui Angela i se spune "Draculette" de catre cei din "spatele" scenei, actori, cantareti etc din cauza raceli de care da dovada. Partea cu Draculine e "oficiala".
Am sa te corectez la o mica chestie referitoate la ea si Callas: nu au acelasi stil si nici nu va ajunge Angeluta noastra sa aiba stitul lui Callas de a canta nici intr-o mie de ani. Poate ca Maria Callas si-a distrus vocea prea repede si a fost nesabuita in anumite chestii dar a ramas...La Callas. A murit repede dar a trait fulgerator si a dat tot exact ca marii pictori, scriitori etc. Angela Gheorghiu va ramane o cantareata buna cu o tona de ifose si atat.

Cu bine,
Irina (el sapito)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Infiintare Trupa de Teatru
Se cauta actori/amatori pentru infiintarea unei trupe de teatru
Alexandra1987  0 1.404
Replici noi Georges Bizet
-inregistrari audio-
oana_tm  9 2.897
Replici noi Cursuri de actorie!
Cursuri de actorie pentru toate varstele.
Scoala Q-Feel  1 2.417
Replici noi Invitatie la spectacol de comedie - 29/30 septembrie Teatrul ca Metafora  0 2.770
Topic inchis Am nevoie de o sceneta amuzanta despre
scoala (urgent!pana joi, 9 iunie 2005!!)
Apocalypse  1 11.895