sex on the phone
Scris 17 January 2007 - 11:21 AM
se face sex la telefon, e misto dar e o oarecare apa de ploaie, asa cum zicea si Catalin
Scris 17 January 2007 - 12:19 PM
puiu.t, la Jan 17 2007, 11:22 AM, a spus:
.....phone captivus.....
Tristus vehementus ....
Mai dar fata are nevoie de sfaturi si noi facem baza p'aci in loc sa ajutam.
Eu zic ca si ceilalti sa lasati prostiile cu telefonu' ca nu sunt de folos. Apropos cu ce se lasa in timpul convorbirii ? Cu mangaieri si manuale ? Nu sunt decat curios ca nu am practicat niciodata acest sport.
Scris 17 January 2007 - 12:21 PM
Pai cum naiba suna asta?
Alooo, iubitu, ma ating acolo jos, ma simti? Scoateti-o din pantaloni si maseazati-o, imagineaza-ti ca este mana mea pe ea...ah...ce bine....acum mi-am introdus degetele....ooo...ce umezeala...vreau sa te simt....uuuiiiiioooooo
Gata
Alooo, iubitu, ma ating acolo jos, ma simti? Scoateti-o din pantaloni si maseazati-o, imagineaza-ti ca este mana mea pe ea...ah...ce bine....acum mi-am introdus degetele....ooo...ce umezeala...vreau sa te simt....uuuiiiiioooooo
Gata
Scris 17 January 2007 - 12:22 PM
razi tu razi dar asa se face 
e amuzant, e un joc ...dar e doar un joc
realitatea conteaza
e amuzant, e un joc ...dar e doar un joc
realitatea conteaza
Scris 17 January 2007 - 12:29 PM
Mireluţa, la Jan 17 2007, 12:21 PM, a spus:
Pai cum naiba suna asta?
Gata

Gata
De une darq stii toate astea ?
Auzi, si daca ala minte la telefon ca face ce face ? ha ? Tu te obosesti toata si curg toate apelel si ala nimic acolo pe uscat . Te-ai fi gandit ?
Aceasta postare a fost editata de geo3029: 17 January 2007 - 12:31 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Prietena
Cum cuceresco fata pe are o iubesc si ea nu |
1231 | 0 | 1.244 |
|
dragoste | victor_as | 22 | 4.635 |
|