sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Bijuterii din argint si inox - cumparate pe internet Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   danielaa 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-January 07

Scris 16 January 2007 - 02:44 PM

Eu sunt o mare fana a bijuteriilor din argint si inox si mai nou a cumparaturilor de pe net...evident din cauza timpului liber foarte putin. Eu am cumparat recent bijuterii super faine una de chihlimbar si una din otel pentru sot ( a venit mosu') de pe internet, de la www..EDITro si au fost super ok.
As vrea sa imparatasim din experientele noastre in a cumpara de pe net...pentru ca eu recunosc inca cumpar cu mare strangere de inima de pe net...de frica sa nu i-au teapa.

Edit:
pare reclama mascata

0

#2 Utilizator offline   royalycalin 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-July 06

Scris 24 January 2007 - 07:19 PM

Vezi postareadanielaa, la Jan 16 2007, 04:44 PM, a spus:

Eu sunt o mare fana a bijuteriilor din argint si inox si mai nou a cumparaturilor de pe net...evident din cauza timpului liber foarte putin. Eu am cumparat recent bijuterii super faine una de chihlimbar si una din otel pentru sot ( a venit mosu') de pe internet, de la www..EDITro si au fost super ok.
As vrea sa imparatasim din experientele noastre in a cumpara de pe net...pentru ca eu recunosc inca cumpar cu mare strangere de inima de pe net...de frica sa nu i-au teapa.
Edit:
pare reclama mascata

Daca esti fana a accesorilor din inox pot sa-ti stisfac curiozitatea. Ma gasesti tot la moda pentru metalici. Cauta royalycalin.
0

#3 Utilizator offline   0syrys 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-July 07

Scris 28 August 2007 - 01:42 AM

dapz,exista riscul fff mare sati iei tzeapa de la o bomboana pana la masini sau mai stiu eu ce ...stiu multe metode de ati lua tzeapa pe net si le ocolesc pe majoritatea....si faza cu CCu (credit cardu)nu dati datele pentru ca riscati sa fiti storsi/uscati de bani ! CUMPARATI NUMAI DE LA OAMENI DE INCREDERE,cunoscuti,cautati sa aveti garantii ceva,si fiti atent la TOT ce misca ! :P
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Cit de Frumoasa Sint! Siluna  88 1.511
Topic inchis Atasamente Unde se gascesc Bratsari de cauciuc. ? :x IsZ.  7 3.138
Topic inchis Chestionar:    greutate ghicita din dimensiuni
cm => kg