Cum ne putem lasa de fumat? Fumatul----UN VICIU CARE UCIDE
Scris 03 February 2005 - 10:24 PM
De mult timp ma macina aceasta intrebare: cum ne putem lasa de fumat?
Am vazut ca mai exista un topic legat de vicii, dar nu e axat doar pe fumat.
As dorii sa aflu care din voi a reusit sa se lase de fumat si daca a reusit, cum anume? Care ar fi metodele cele mai eficiente? In afara de vointa,poate ne mai ajuta si altceva.
Orice raspuns e binevenit asa ca va astept...
Scris 03 February 2005 - 11:28 PM
Iar atunci cand spui:Am fumat ptr ca...,este un moft!
Stiu ca daca mai bag o tigara in gura ,chiar si in joaca ,o sa ma apuc iar de fumat.Evit locurile cu fum.
Nici nu stii ce bine miroase aerul curat!
O sa fii mama,te gandesti la copil?Sau la un moft,la o mica placere(nevinovata
Trebuie sa-ti doresti lucrul asta ,la fel ca tot ceea ce e bun ptr tine pe lumea asta.
Nu trebuie decat putina vointa!
SUCCES!
Scris 03 February 2005 - 11:41 PM
Scris 05 February 2005 - 11:28 PM
Scris 06 February 2005 - 12:31 PM
Absint, la Feb 6 2005, 12:28 AM, a spus:
[snapbacca]26466[/snapbacca]
Pai solutia cea mai simpla este sa nu te apuci deloc de fumat
Scris 08 February 2005 - 12:48 AM
Daca te-ai apucat de fumat recent lasate cat mai repede ca in general in viata ai de pierdut din cauza fumatului.
Si cum stiti cu toti daca un lucru ce e interzis acel lucru este cel mai cautat.
:pee
Scris 05 March 2005 - 04:48 PM
Asa am trecut de la tigari normale la lights apoi la superlights si apoi la cele mai slabe tigari, ONE. Metoda da rezultate, mai ales ca aceasta reducere a nivelului de nicotina se face treptat (la lasarea brusca pot aparea reactii adverse). E adevarat ca pentru lasarea definitiva a fumatului e nevoie de un pic de vointa.
Scris 05 March 2005 - 11:43 PM
Credeti-ma ,am incercat sa ma las si treptat de fumat,dar n-a mers.Cel mai sigur e brusc,fiecare zi ,cu vorba ca ...doar asta e singura...e o minciuna ,si va prelungi la nesfarsit aceasta incercare.E greu ,si sa stiti ca eu,dupa 3 ani inca mai simt uneori dorinta de a trage macar un fum...dar stiu ca acesta ar fi inceputul...sfarsitului.Asa ca ..NU
Acum imi dau seama cum miroseam si cat de deranjant eram ptr un nefumator.
Scris 06 March 2005 - 12:10 AM
De 10 ani nu mai fumeaza si cred ca la-a ajutat ideea ca trebuie sa traiasca pentru mine si sora mea.
Cred ca pana la urma sa te lasi depinde si de ieea sau ceva-ul care sa te motiveze, vointa, suportul din partea celorlalti(ca faci urat cand nu ai tigara si ai fost dependent de nicotina)...si...rabdare(din partea celui care se lasa si a celui care e alaturi de el).
Aceasta postare a fost editata de Crystal_C: 06 March 2005 - 12:12 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dureri de burta | Paul00 | 8 | 7.943 |
|
Detoxifierea - o solutie? | beggar | 8 | 7.179 |
|
Credeti in vraci? | Knut | 3 | 5.346 |
|