Ei dracie probleme dvd-r
Scris 15 January 2007 - 05:20 PM
Am cumparat si eu ... 25 !!!! (nu doar 1 DVD-R) Traxdata.
Am vrut sa scriu ceva pe 1 si Nero mi l-a scuipat afara ca nu poate sa scrie pe el. Am zis ca e ala prost, am bagat al 2-lea, la fel. I-am dat disk info si mi-a zis ca e gol, si arata bine, doar ca nu poate sa scrie pe el. Noroc ca mai aveam niste DVD-uri mai vechi si am scris pe unu din cele vechi.
Dar chiar nu imi dau seama ce are. Singura diferenta dintre cele doua discuri este ca pe cel care l-am scris scrie speed 1x-4x, iar pe asta 16x. Dar nu cred ca are legatura.
IN rest ... identice DVD-R, 4.7 Gb
Scris 15 January 2007 - 05:26 PM
Fluturel, la Jan 15 2007, 04:20 PM, a spus:
Am cumparat si eu ... 25 !!!! (nu doar 1 DVD-R) Traxdata.
Am vrut sa scriu ceva pe 1 si Nero mi l-a scuipat afara ca nu poate sa scrie pe el. Am zis ca e ala prost, am bagat al 2-lea, la fel. I-am dat disk info si mi-a zis ca e gol, si arata bine, doar ca nu poate sa scrie pe el. Noroc ca mai aveam niste DVD-uri mai vechi si am scris pe unu din cele vechi.
Dar chiar nu imi dau seama ce are. Singura diferenta dintre cele doua discuri este ca pe cel care l-am scris scrie speed 1x-4x, iar pe asta 16x. Dar nu cred ca are legatura.
IN rest ... identice DVD-R, 4.7 Gb
fa si tu un update la nero.
Scris 16 January 2007 - 05:20 AM
Incearca si du-le inapoi la magazin si cere sa-ti fie restituiti banii, in caz contrar se impune o reclamatie la OPC.
Scris 16 January 2007 - 11:44 AM
EmmaD, la Jan 16 2007, 05:20 AM, a spus:
Incearca si du-le inapoi la magazin si cere sa-ti fie restituiti banii, in caz contrar se impune o reclamatie la OPC.
mi-am bagat ultimul nero, diseara ma duc si mai incerc asa la intamplare DVD-uri. Am luat intr-adevar o cutie de 25 ca mi s-a parut ok ca pret. Stiu ca sunt dintr-o promotie ca pe toate scrie :"SplinterCell Double Agent" ... reclama la joc ...
De dus inapoi ... le-am luat de la Best din Bucuresti
Asa ca poate cand mai trec prin Bucuresti, sa nu uit sa le iau cu mine
Scris 16 January 2007 - 08:05 PM
AM atasat mesajul de eroare.
Scris 17 January 2007 - 10:58 AM
Marlboro, la Jan 17 2007, 08:42 AM, a spus:
Gravorul tau este de ce TIP ?
Esti sigur ca scrie pe "+" si pe "-" ? Stii sa-mi spui exact tipul de gravor ?
Ai mai gravat vreodata DVD-R ??
da
asta am subliniat inca de la inceput
Tot un DVD-R am facut
Iar DVD-RW meu este un TEAC , care e destul de destept incat sa scrie si double-layer.
Scris 17 January 2007 - 11:04 AM
Tot ceea ce poti face este sa te convingi ca TEAC-ul mai poate grava si pe alte brand-uri de DVD-uri. Daca nu, atunci de la el e probl. Eu am avut un samsung odata care mi-a facut la fel, l-am schimbat.
Adica īncerci sa gravezi un DVD din ala de care ai cumparat la altcineva sau īncerci sa gravezi un alt tip la tine.
Altceva...
Scris 17 January 2007 - 11:08 AM
recomand:sony;verbatin;memorex
Scris 08 March 2007 - 10:35 AM
puiu.t, la Jan 17 2007, 11:08 AM, a spus:
recomand:sony;verbatin;memorex
Am revenit cu asta si
Am cumparat niste sony 16x ... si same problem.
Asa ca am facut un drum la magazin si mi-am cumparat un alt writer... si super ... am gasit unu pe SATA ...
Acum no more IDE la mine in calculator !!!
+ am mai vazut pe forumuri , chiar TEAC-ul meu avea probleme mari si de ce sa nu recunoastem, era depasit.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Problema cu microfonul | ToRReS97 | 1 | 831 |
|
AJUTOOOOOOOOOR ca mor !
trafic mare pe retea |
ovidioooo | 2 | 1.123 |
|
pls help. | 4ever1st | 5 | 4.144 |