Ludovic al XIV-lea a devenit cel mai mare şi cel mai admirat rege al vremii. El a urcat pe tron în 1643, la vârsta de 4 ani. Ludovic a patronat o lungă perioadă arta şi literatura, care îl slăvea ca “Regele Soare”. Statura lui Ludovic – avea doar 1,62 m - trebuia să fie sporită prin tocuri înalte şi părea mai înalt purtând peruci luxuriante. Totuşi, statura scundă a lui Ludovic era în orice caz compensată de demnitatea şi siguranta sa innascuta.
Daca pana acum esti tentat(a) sa crezi ca esti la ora de istorie, te inseli. Ce este CEL mai important abia acum urmeaza a fi spus - povestea Regelui Soare in 3 acte. Simti nevoia sa ramai cumva, uimit? Intra in atmosfera Le Roi Soleil. Asa am facut si eu. Zau ca as urmari piesele lor de teatru zile in sir, fara sa ma plictisesc. Piesa debuteaza cu una dintre frondele poporului impotriva Curtii. Ducele de Beaufort si Izabelle sunt elementele centrale ale acestei scene. Nu iti povestesc tot. Vreau sa descoperi singur(a) istoria unui om care a fost supus unei grele alegeri: "destinul de rege, sau destinul sau de barbat?" In viata alegi pe cine sa iubesti sau astepti sa ti se impuna? Invata sa fii inteligent, generos si sa te faci remarcat pentru ca tot ce tine de farmec afli cu Le Roi Soleil. Mai presus de teatru, este muzica, profesionalism si curiozitatea pe care ar fi trebuit sa ti-o starnesc pana acum.
Daca vrei sa ma intrebi care-i piesa mea preferata de la Roi Soleil, iti voi raspunde cu greu. Toate sunt superbe, dar am o slabiciune pentru "Tant Qu'on Reve Encore".
Un Geste De Vous - Interprété par Le Roi Soleil
"Si j’étais sans mystère
Quel courage aurais-tu pour me connaître?
Je peux être moi-même
Qu’un visage ou te rester étrangère
Si j’étais un loup solitaire que tu devais découvrir
Oserai-tu vraiment le faire sans me prévenir"
Intra in atmosfera! Making Of "Etre à la hauteur".
Scoate-ti palaria in fata tuturor si fii cu ochii in 4 pe Roi Soleil pentru a gasi un loc in primul rand, fara a-i sfida pe "giganti"!
Fisiere atasate
-
LeRoiSoleil.jpg (262.39K)
Number of downloads: 11
Contact
Facebook
Twitter
RSS