Aceasta postare a fost editata de dan.p: 14 January 2007 - 06:32 PM
Pagina 1 din 1
Sony DVD RW DW-D22A nu mai scrie cd-rw :(
Scris 14 January 2007 - 06:23 PM
Salutari la toata lumea, sunt nou-nout p-aci, nu insa si-ntrale computerelor. Am un scriitor de dvd-uri care nu mai vrea sa citeasca cd-rw (stiu precis ca acum vreun an jumate scria ...). Folosesc Nero 6.3. Daca cd-rw e nou, il scrie, greu, da-l scrie. Insa de citit nici vorba. Ma indeamna de zor sa bag un cd in unitate, desi e clar ca e acolo. La Nero InfoTool e bifat si cd-rw, normal, ca doar le citea pana mai an. Multumesc anticipat pentru orice parere avizata.
Scris 15 January 2007 - 09:40 AM
versiunea nero 6.3 e destul de veche dar ar trebui sa scrie fara probleme ... oricum incearca si o versiune mai noua >7.0... sau un Upgrde de frimware dar facut cu grija pt. ca astea sunt mai sensibile la sony decat la restu ... citeste bine documentatia inainte sau chiama pe cineva care se pricepe cat de cat ...
Scris 15 January 2007 - 10:52 AM
puiu.t, la Jan 15 2007, 10:48 AM, a spus:
parca-ar vrea unul nou......
Pai da, teoretic asa ar trebui. Insa scrie foarte bine in continuare CD-uri si DVD-uri, le citeste, n-am nici o problema cu asta. Ma gandesc ca e o problema de soft, nu de hard, daca era ,,vechi'' dpdv fizic, mecanic, murea si gata ...
Scris 15 January 2007 - 10:54 AM
de regula nu se intampla asa, sa decedezi total
se senilizeaza si uita sa mai faca una, alta
alt dvd-rw costa cam 1,5 mil, nu conteaza cat traieste la banii astia
se senilizeaza si uita sa mai faca una, alta
alt dvd-rw costa cam 1,5 mil, nu conteaza cat traieste la banii astia
Scris 15 January 2007 - 05:23 PM
Nu e vorba de softul de inscriptionare, ci de ceea ce mai vrea unitatea optica sa faca. Anume, nu citeste CD-RW. Upgrade de firmware gasesti pe pagina asta. Se pare ca si altii s+au lovit de probleme similare cu a ta, unitatea refuzand sa citeasca diverse discuri; gasesti aici cateva linkuri.
Spor!
Spor!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Rugaminte imperativa...
Cititi cu MARE atentie ! |
Herr Spiegellman | 0 | 3.484 |
|