Trebuie sa fim mandri de tara noastra
Cum ar fi lumea fara Romania?
Scris 14 January 2007 - 03:39 PM
si pe langa cele prezentate mai adaug ceva din domeniul meu:Portile de Fier, este cea mai mare hidrocentrala din Europa si are cea mai mare ecluza din lume
Scris 14 January 2007 - 03:41 PM
bucsa, la Jan 14 2007, 05:39 PM, a spus:
si pe langa cele prezentate mai adaug ceva din domeniul meu:Portile de Fier, este cea mai mare hidrocentrala din Europa si are cea mai mare ecluza din lume
Bine punctat ...sunt multe lucruri de spus despre Romania...
Este tara cu cei mai multi lupi din Europa in libertate..in alte tari au disparut sau sunt pe cale de disparitie
Aceasta postare a fost editata de RebelXP: 14 January 2007 - 03:42 PM
Scris 14 January 2007 - 03:43 PM
Scris 14 January 2007 - 03:53 PM
bucurestenii stiu mai bine decat mine, cred ca ,Cotroceniul e cea mai mare cladire din Europa
cine mai stie lucruri care ne fac sa ne simtim unici si mandri sunt asteptati aici
este tara cea mai bine proportionata dpdv geografic, aprox. 33%munti, 33%ape, 33%campii
Scris 14 January 2007 - 05:07 PM
Fiecare cu imaginatia lui
Scris 15 January 2007 - 04:46 AM
Multi inca nu stiu ca exista !!!
RebelXP, la Jan 14 2007, 06:41 AM, a spus:
Este tara cu cei mai multi lupi din Europa in libertate..in alte tari au disparut sau sunt pe cale de disparitie
si ursi, mistreti, cerbi, iepuri doar in Australia sint mai multi, si alte animale migratoare !!!
bucsa, la Jan 14 2007, 06:53 AM, a spus:
bucurestenii stiu mai bine decat mine, cred ca ,Cotroceniul e cea mai mare cladire din Europa
cine mai stie lucruri care ne fac sa ne simtim unici si mandri sunt asteptati aici
este tara cea mai bine proportionata dpdv geografic, aprox. 33%munti, 33%ape, 33%campii
Comunistii cer pomana !!!
La Ploiesti s-a folosit pentru prima data produse de petrol pentru iluminat si gatit ca acolo este rafinaria si acolo au fost gasite pentru prima data rezerve de titei, nu la Timisoara. Acolo poate aleea de plimbat a fost iluminat pentru prima oara.
lupini, la Jan 14 2007, 06:43 AM, a spus:
De ce nu vorbiti si despre muntii in fundul gol !!! Adica cei fara pomi, rasi pana la ultima aschie pentru export !!!
Arata foarte urit si face MUNTII sa arete ca niste dealuri, din pacate. Carpatii din Ardeal de exemplu !!!
RebelXP, la Jan 14 2007, 04:09 AM, a spus:
Acum m-am uitat si la site, Maramuresul este aratat de doua ori, din Bucuresti doar fete celebre dezbracate !!! cu tot ceea ce se mandreste Romania !!! exceptie face Nadia !!!
Scris 15 January 2007 - 06:02 AM
Asadar ce m-am racorit pe saracul om ce indraznise sa ne faca hoti..
* si nu ca nu ar fi avut dreptate ...dai ei sint mai mari ca noi..
Scris 15 January 2007 - 06:25 PM
Comunistii cer pomana !!!
daca te uiti la vartsta pe care o am si faci un simplu calcul o sa vezi ce mare comunist eram in '89(9 ani), se pare ca citesti fara sa intelegi ce am zis eu si ceilalti: Timisoara primul oras ilumunat public cu gaz lampan(12.11.1884)
daca esti impotriva Romaniei deschide un topic specific si oare cum ar arata lumea fara America? mai bine in mod cert
navaeta Columbia a fost proiectata tot de un roman
Scris 15 January 2007 - 06:57 PM
Sa ne amintim cate ghetouri sunt si acolo ? Cati oameni saraci , hai trezea ca sunt unii din america care o duc mai rau decat multi romani ai nostrii , sau cik america a mers pe luna nu? ohh yea
Sunt romanca si am crescut in spirit romanesc , romana este limba care o pot vb corect cel mai bine , io sunt mandra de asta
Aceasta postare a fost editata de J0': 15 January 2007 - 07:26 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
discutii libere |
fire | 15 | 15.552 |
|
Comportamentul romanilor | Alethia | 3 | 4.700 |
|
Cu ce se curata petele de lipici? | amoramo44 | 0 | 6.117 |