sau Inregistrare

• 27 Pagini +
  • « Prima
  • 25
  • 26
  • 27
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Caderea parului teme combinate Evaluare topic: * * * * *

#261 Utilizator offline   Jungle k 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-December 10

Scris 27 January 2012 - 11:51 PM

Nu, se procedeaza la fel ca si cu uleiul de ricin, trebuie sa o lasi sa actioneze minim 3-4 ore(eu o las peste noapte). Si abia apoi te speli pe cap.
Ziceam ca poti iesi din casa, caci cu uleiul de ricin sau altele, nu poti, pentru ca se vede. Tinctura de ardei intra in par si nu se vede nimic.
0

#262 Utilizator offline   Grizdi 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-March 12

Scris 09 March 2012 - 11:59 PM

Īmi cădea părul de aproximativ un an. Am rămas cam cu o treime. Există niște cauze, nu stres și poluare, că stresul și poluarea sunt cam tot timpul prezente și nouă nu ne-a căzut tot timpul. Una din cauze poate fi o ciupercă. Altă cauză poate fi irigarea insuficientă a scalpului.
Eu am o problemă la inimă care-mi provoacă hipotensiune. Am tensiunea foarte mică și din cauza asta nu mi se irigă extremitățile. Circulație periferică deficitară. Din cauză că nu se iriga scalpul am dezvoltat și candida albicans pe scalp.
Nu știu dacă astea au dus la problema mea cu părul... posibil. problema la inimă e din naștere și nu mi-a căzut părul mereu.
Am īncercat tot felul de chestii: Revalid, mi-au mai rămas vreo 2 cutii, că m-am lăsat de ele. O cremă cu petrol, nimic. Un spray cu ardei iute, nimic. M-am dat cu antimicotice pentru candida și-mi cădea părul de speriat. Am fiert apă de izvor și m-am spălat cu ea, nimic. Cu usturoi, nimic.
Bun. Nu-mi mai cade deloc. Mi-a căzut azi-dimineață la pieptănat un singur fir. La fel ca la īnceput. mie nu-mi cădea deloc.
Cu ce m-am dat:
Am amestecat: un gălbenuș de ou, o jumătate de pătrățel de 25g drojdie, o jumătate de mini-sticluță de ulei de ricin și o linguriță de lăptișor de matcă. Se face o pastă omogenă, se pune pe cap, se stă cu ea cāteva ore (se īntărește de la lăptișorul de matcă) și se spală. Eu m-am spălat cu ceai de mușețel făcut cu apă potabilă, nu de la robinet, dar cred că n-are importanță asta. Lăptișorul de matcă e destul de scump, trebuie un borcănel pentru tot tratamentul...
După ce am făcut tratamentul de 3 ori cam o dată la 4 zile nu-mi mai cade deloc. Eu cānd citeam aici că e normal să cadă pānă la 100 de fire... nah, poate pentru cei cărora le cade mereu așa. Mie nu-mi cădea deloc, deci nu era normal, pierdeam vreo 250 pe zi, mi-era groază, aveam coșmaruri.
Repet tratamentul:
Am amestecat: un gălbenuș de ou, o jumătate de pătrățel de 25g drojdie, o jumătate de mini-sticluță de ulei de ricin și o linguriță de lăptișor de matcă. Se face o pastă omogenă, se pune pe cap, se stă cu ea cāteva ore (se īntărește de la lăptișorul de matcă) și se spală
1

#263 Utilizator offline   Tomasoaia 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 15-May 12

Scris 15 May 2012 - 07:10 PM

Uleiul de ricin e intr-adevar f bun,la mine a dat rezultate,iar daca il gasesti combinat cu alte uleiuri si esente gen India e chiar mai usor de suportat,este placut mirositor si se spala cu usurinta.Parul nu-mi mai cade aproape deloc,arata sanatos si stralucitor si inca ceva:creste mai repede k de obicei.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 27 Pagini +
  • « Prima
  • 25
  • 26
  • 27
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic