gol? un calculator fara nimic!!
Scris 13 January 2007 - 12:59 PM
Am si eu o problema cu un calculator nou nout:
Dupa ce l-am cumparat l-am montat,dar cand sa ii dau drumul...pauza nimic nici un sistem de operare nici bios sau ce ar mai trebui sa fie!(unitatea se aprindea dar nu aparea nimic pe monitor....monitorul merge 100%)
Am bagat cd-ul cu windousul(original de la ei)si tot asa nu facea nimic!
Iar ledul de la monitor clipeste incontinu!
Daca are cineva o idee...
Scris 13 January 2007 - 02:35 PM
florin_symi, la Jan 13 2007, 12:59 PM, a spus:
Dupa ce l-am cumparat l-am montat,dar cand sa ii dau drumul...pauza nimic nici un sistem de operare nici bios sau ce ar mai trebui sa fie!(unitatea se aprindea dar nu aparea nimic pe monitor....monitorul merge 100%)
1. Sa intelegem ca l-ai cumparat cu licenta Windows?
2. Daca da, ai vorbit cu vanzatorul sa iti fie instalat sistemul de operare?
Scris 14 January 2007 - 04:49 AM
La bootare trebuie sa se auda un clic sau ceva.Se pare ca nu este alimentat.Vezi sursa...Sa fie alimentata cu curent sa isi poata face datoria.Zi-ne ce ai mai facut.
Scris 14 January 2007 - 04:52 AM
Scris 14 January 2007 - 01:57 PM
Am rezolvat(cu garantia)
Nici acum nu stiu ce a avut!
Scris 15 January 2007 - 11:43 PM
Dunedainul, la Jan 14 2007, 04:52 AM, a spus:
Tu si din piatra seaca poti sa scoti ceva spiritual?Toata admiratia.
florin_symi, la Jan 14 2007, 01:57 PM, a spus:
Am rezolvat(cu garantia)
Nici acum nu stiu ce a avut!
Poate te-au blestemat stelistii si rapidistii
Scris 19 January 2007 - 01:19 AM
eh...Comertul tot comert...pai si eu tocmai am luat astazi "la pachet" ceva calculator, pret super, cu monitor plat cu tot, (LG 19'', Flatron L1919S ) bineinteles ca sa pot scrie acum aici ceea ce postez a trebuit sa montez vechiul calculator... ( bineinteles cu noul monitor) degeaba am kit-ul de windows, mai trebuia sa-l fi avut si pe cel de DOS ( document operating sistem), care de obicei ar trebui sa fie preinstalat....deci...gol-golut. M-a luat prin surprindere. De unde sa scot un kit de DOS la ora asta? poate miine... Asa ca....cind voi avea timp, ma voi ocupa de "t" etape succesive, o jumatate de zi cel putin imi va lua sa-l pun la punct...asta este...Altfel nici nu are farmec...Esti nerabdator sa vezi cum merge noul calculator nu? Trebuie sa ai rabdare!!!!
Scris 19 January 2007 - 02:27 AM
Victor Apostu, la Jan 19 2007, 01:19 AM, a spus:
Incearca sa bootezi cu un cd/dvd bootabil de linux.
Scris 19 January 2007 - 12:07 PM
ioanide, la Jan 19 2007, 02:27 AM, a spus:
am primit asa ceva cu calculatorul, dar nu se vede nici o imagine, calc-ul lucreaza ceva, in final se aude o reclama la altex, si cam atit. Monitorul intra in stand by, neavind ecran nu pot instala driverele pentru ATI ( placa video), normal, deci...trebuie cred sa instalez DOS. Sa vad daca nu cumva este vre-o varianta de Linux care chiar booteaza. Fac download pe calc. vechi, fac CD, apoi il pun in unit. la cel nou. Poate-mi dai vre-un sfat...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Am o problema ciudata cu pc-ul | gamotomi | 4 | 1.519 |
|
am o problema la calculator va rog sa ma ajutati si pe mine | ANTONUSI | 3 | 682 |
|
probleme calculator
blocare pc |
Tenvira | 13 | 2.233 |
|
Font albastru foldere | Karma15 | 2 | 1.555 |
|
probleme microfon | daniel.preda2006 | 2 | 6.895 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS