sau Inregistrare

• 20 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Cum poti interpreta un compliment...ca sa nu regreti ca l-ai -sa nu regreti ca l-ai interpretat gresit- Evaluare topic: * * * * -

#21 Utilizator offline   ioanide 

• busuioc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 13 January 2007 - 09:58 PM

Vezi postareaYdeea, la Jan 13 2007, 02:05 PM, a spus:

Femei si barbati: iubiti-va, nu va certati!!!
N-am vrut sa creez o rima, a iesit din greseala. :tease:
Asadar, CUM INTERPRETEZI un compliment? Ca sa nu gresesti, etc etc!!!
Nu, cum sa va certati cu X-ulescu si X-uleasca, chiar daca unii abia asteapta. :doh:
Va rog, se poate? sigur ca se poate!
Multumesc frumos! :cry:

In alta ordine de idei, nu sunt eu femeia care sa nu fi avut destule (mai tinem cont si de varsta) si inedite experiente amoroase, numai un rauvoitor nu isi da seama de asta. Dar, iata ca s-a intamplat sa interpretez gresit un compliment sincer care mi s-a facut candva...sau poate nu l-am interpretat gresit...aceasta e intrebarea! Si daca tot scriu aici, abia astept sa-i spun unui tip ceea ce-am sugerat mai sus, stiti voi, cu camasa. Ares stie ce spune si Laurent-III-rd la fel, asa ca...mersi! :lol2:

Referitor la complimentul facut.Mi se pare de bun simt.Chiar dintre barbatii mai in varsta foarte putini au atata "poezie" in suflet.Unii sunt cu adevarat vulgari in sensul ca te-ar aborda mai fatis poate.Un tip de genul celui prezentat este un domn.Nu ar abuza niciodata de o femeia.Chiar si propunerea dezvaluie spiritul lui ludic.Pacat ca nu ai fost la nivelul lui sa fi intrat in joc.Ares444 ca de obicei e mai dur insa are dreptate,tot ca de obicei.
0

#22 Utilizator offline   SelectAwoman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 17-July 06

Scris 13 January 2007 - 10:15 PM

"complimentu" a fost cu adevarat vulgar ... nu stiu de ce analizati atata problema ? ... daca o femeie vine la voi si va spune ca doreste sa fie blugii de pe voi si ca vrea sa se muleze pe fese asa cum face si blugul respectiv ... ce ati crede ? :cry: Sa fim seriosi ... am vazut si eu destui barbati distinsi care au stiut cum sa abordeze o femeie chiar daca avea fusta de o palma :tease: ... Reactia a fost una a unei femei speriate de "compliment" ... si era normal .. si eu as fi plecat :doh:
Daca atata l-a dus minte :lol2:
0

#23 Utilizator offline   Dunedainul 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 11-February 06

Scris 13 January 2007 - 10:26 PM

Vezi postareaAres444, la Jan 13 2007, 11:29 PM, a spus:

Poti sa fii chiar bine un taran notoriu, traind in cel mai mare oras.

absolut de acord cu tine, respectivul este un exemplu pe masura!
0

#24 Utilizator offline   CY73 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-April 06

Scris 13 January 2007 - 10:26 PM

Vezi postareaYdeea, la Jan 12 2007, 08:04 PM, a spus:

"Te tot urmaresc de doua ore. Mi-ar placea sa fiu fusta ta de blugi si sa ma imbraci zilnic". Atat...ca eu am plecat de-acolo si

eu nu asi fi formulat in halu' asta! mi se pare de prost gust! cred ca sub eleganta afisata se ascunde un badaran! :cry:
0

#25 Utilizator offline   Dunedainul 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 13 January 2007 - 10:29 PM

Vezi postareaAres444, la Jan 13 2007, 11:29 PM, a spus:

Asa cum s-a spus, se poate interpreta in diferite feluri de la conventional, rigid si inchistat in prejudecati, pina la open minded.

de mentalitate? ares..nu o da de gard. daca cumva empatizezi cu tipul ala, o faci din motive care tin de tine si de felul de a fi. Nu exista mentalitati in cazul prostului gust. A gasi partea buna in comportamentul unui individ ca respectivul este ceea ce indemna Daemon pe topicul despre manele: sa le privim si partea buna! :cry:
si ma fac sa ma repet: un rahat sub oricate lumini colorate ai incerca sa-l pui...pute :tease:. deschiderea nu inseamna badaranie!

cat despre prietenele si colegele pe care le-ai intrebat este exact asa cum spui: tine de cercul si lumea in care ne invartim fiecare.Asa cum ti-am mai spus, RESPECTIVA nu traieste pe toate drumurile, si nici nu este accesibila oricui..si ghici de ce? Pentru ca mai ales isi selecteaza ea cercul :doh:.
0

#26 Utilizator offline   --------------- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-June 06

Scris 13 January 2007 - 10:40 PM

Vezi postareaYdeea, la Jan 12 2007, 08:04 PM, a spus:

La un moment dat, un tip cu vreo 10 ani mai in varsta decat mine, manierat si sexi, extrem de elegant si atragator, a venit langa mine cu o cupa de sampanie (pe care n-o cerusem, era un pretext, evident!). Si mi-a spus:
"Te tot urmaresc de doua ore. Mi-ar placea sa fiu fusta ta de blugi si sa ma imbraci zilnic". Atat...ca eu am plecat de-acolo si mi s-a parut ca era vulgar....

:cry:))) nu atât vulgar cât mult prea încrezut şi sigur de farmecu' lui...personal, aş fi acceptat şampania şi i'aş fi răspuns zâmbind, că mie mi'ar plăcea să fiu oftatu' pe care îl scoate în fiecare dimineaţă când îşi priveşte în oglindă, neputinţa...dacă ar fi fost un tip isteţ şi într'adevăr cu bun simţ, ar fi ştiut cum să'mi replice şi poate, aş fi intrat în joc
0

#27 Utilizator offline   Dunedainul 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 13 January 2007 - 10:41 PM

Vezi postareaarana, la Jan 14 2007, 12:40 AM, a spus:

:tease:))) nu atât vulgar cât mult prea încrezut şi sigur de farmecu' lui...personal, aş fi acceptat şampania şi i'aş fi răspuns zâmbind, că mie mi'ar plăcea să fiu oftatu' pe care îl scoate în fiecare dimineaţă când îşi priveşte în oglindă, neputinţa...dacă ar fi fost un tip isteţ şi într'adevăr cu bun simţ, ar fi ştiut cum să'mi replice şi poate, aş fi intrat în joc

ares, ia de exemplu un raspuns de aici :cry:
0

#28 Utilizator offline   Ares444 

• The Master Blaster
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-November 05

Scris 13 January 2007 - 11:56 PM

Vezi postareaDunedainul, la Jan 13 2007, 09:29 PM, a spus:

de mentalitate? ares..nu o da de gard. daca cumva empatizezi cu tipul ala, o faci din motive care tin de tine si de felul de a fi. Nu exista mentalitati in cazul prostului gust. A gasi partea buna in comportamentul unui individ ca respectivul este ceea ce indemna Daemon pe topicul despre manele: sa le privim si partea buna! :cry:
si ma fac sa ma repet: un rahat sub oricate lumini colorate ai incerca sa-l pui...pute :tease:. deschiderea nu inseamna badaranie!

cat despre prietenele si colegele pe care le-ai intrebat este exact asa cum spui: tine de cercul si lumea in care ne invartim fiecare.Asa cum ti-am mai spus, RESPECTIVA nu traieste pe toate drumurile, si nici nu este accesibila oricui..si ghici de ce? Pentru ca mai ales isi selecteaza ea cercul :lol2:.

Vezi postareaDunedainul, la Jan 13 2007, 09:41 PM, a spus:

ares, ia de exemplu un raspuns de aici :doh:

Am traiti suffcient timp si in sufficiente locuri de pe lumea asta ca sa stiu de unde sa iau sa nu un exemplu. Si mai ales sa stiu unde este valabil sau nu. In plus bunul sau prostul gust tin de cultura si de mentalitate. Lucruri care sint condamnabile intr-o cultura sint normale intr-alta. Ma mir ca nu stii asta.

Atit timp cit inca pe forumul asta se ma deschid topicuri despre cunilingus si despre ce parere au femeile despre el si atit timp cit unele se mai prefac ca nu le place, atita timp cit unora le lipsesc notiuni de baza despre sex, lasa ma sa ramin la parerea mea. Si ramineti si voi la a voastra. Cit despre cercul select, hehe, ma abtin de la orice comentariu, cine in cit de select cerc se invirte de pe aici.

Si hai sa nu transformam totul intr-un flame, sa ne oprim aici, nu trebuie sa fim de accord si nici nu puitem, tu ai 30 de ani si eu aproape 50.

Aceasta postare a fost editata de Ares444: 14 January 2007 - 12:39 AM

0

#29 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 14 January 2007 - 12:33 AM

Vezi postareaDunedainul, la Jan 13 2007, 10:37 PM, a spus:

bydy, parerea mea ca o femeie care sa se simta flatata la orice compliment fara sa le cantareasca, este lipsita de "self esteem " ca sa zic asa. O femeie frumoasa dar care mai are si ceva in cap stie sa reactioneze in functie de complimentul care i se face parerea mea
Si ca sa vorbim de cazul de fata, mie unuia mi se pare de un total prost gust (mai ales ca s-a vrut o abordare a unei persoane necunoscute), iar tipul prototipul unuia obisnuit cu un anume gen de prezente feminine, dotate cu un creier invers proportional cu marimea sanilor si picioarelor.Unua din aia da, ar fi gangurit prosteste si s-ar fi simtit flatata. Si tot in respectivul caz de fata acea femeie frumoasa si inteligenta l-ar fi privit pe respectivul ironic si i-ar fi dat zambind un raspuns care sa-l faca sa se simta atat de prost pe cat de prost gust i-a fost abordarea. Norocul indivizilor de genul asta este ca RESPECTVA nu se gaseste pe toate drumurile :cry:

raspunsul asta este valabil nu numasi pt bydy dar si pentru restul de fani ai imbecilului,ca vad ca geme topicul de ei :tease:

De acord cu ce spui tu,insa interpretam complimentele in functie de mentalitate,educatie,intamplari e.t.c.
Pt ca ,pana acum, nu si-a permis nimeni sa fie mitocan cu mine ( nu vb de cei de la semafor) ,mai ales intr-un cerc de cunostine-petrecere-si acel om ffiin descris :" un tip cu vreo 10 ani mai in varsta decat mine, manierat si sexi, extrem de elegant si atragator" , nu l-am considerat un om lipsit de bun simt,ci din contra,un om sarmant care a vrut (in felul lui,adevarat),sa socheze si nici decum sa jigneasca.
Cred ca complimentele/avansurile,trebuie interpretate si in functie de contextul in care sunt spuse.
0

#30 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 14 January 2007 - 01:55 AM

Vezi postareaBydy, la Jan 14 2007, 12:33 AM, a spus:

De acord cu ce spui tu,insa interpretam complimentele in functie de mentalitate,educatie,intamplari e.t.c.
Pt ca ,pana acum, nu si-a permis nimeni sa fie mitocan cu mine ( nu vb de cei de la semafor) ,mai ales intr-un cerc de cunostine-petrecere-si acel om ffiin descris :" un tip cu vreo 10 ani mai in varsta decat mine, manierat si sexi, extrem de elegant si atragator" , nu l-am considerat un om lipsit de bun simt,ci din contra,un om sarmant care a vrut (in felul lui,adevarat),sa socheze si nici decum sa jigneasca.
Cred ca complimentele/avansurile,trebuie interpretate si in functie de contextul in care sunt spuse.

Daa..asta asa e ..vulgar sau indecent ..ar fi fost daca era spus pe Magheru..de un tip flegmatic si imbracat cu un tricou mulat pe care scrie Armani..
Pe cind asa ..sint de acord cu Bydy..si imi sustin parerea ca difera de la o virsta la alta ..interpretarea unui compliment sau o mitocanie ..
0

Impartaseste acest subiect:

• 20 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) inabordabila!?!? Knut  31 10.360
Topic inchis ai renunta la el pt familia ta?
poveste adevarata in sine!
Dany29  40 11.889
Topic inchis Mireasa de 17 ani si mire de 64 Arlekyn  42 15.526
Topic inchis cum sa-l fac sa se reindragosteasca de mine? gazaX  2 6.589
Hot Topic (New) nu cred ca ma mai iubeste bulinuzzza  61 15.622