Dunedainul, la Jan 13 2007, 07:37 PM, a spus:
bydy, parerea mea ca o femeie care sa se simta flatata la orice compliment fara sa le cantareasca, este lipsita de "self esteem " ca sa zic asa. O femeie frumoasa dar care mai are si ceva in cap stie sa reactioneze in functie de complimentul care i se face parerea mea
Si ca sa vorbim de cazul de fata, mie unuia mi se pare de un total prost gust (mai ales ca s-a vrut o abordare a unei persoane necunoscute), iar tipul prototipul unuia obisnuit cu un anume gen de prezente feminine, dotate cu un creier invers proportional cu marimea sanilor si picioarelor.Unua din aia da, ar fi gangurit prosteste si s-ar fi simtit flatata. Si tot in respectivul caz de fata acea femeie frumoasa si inteligenta l-ar fi privit pe respectivul ironic si i-ar fi dat zambind un raspuns care sa-l faca sa se simta atat de prost pe cat de prost gust i-a fost abordarea. Norocul indivizilor de genul asta este ca RESPECTVA nu se gaseste pe toate drumurile
raspunsul asta este valabil nu numasi pt bydy dar si pentru restul de fani ai imbecilului,ca vad ca geme topicul de ei

Asa cum s-a spus, se poate interpreta in diferite feluri de la conventional, rigid si inchistat in prejudecati, pina la open minded. Este hotarirea fiecaruia in ce grup se include, functie de asta va supporta consecintele.
Este exact ca si sexul in grup. Nu poti fi de acord cu ceea ce nu poti intelege si asta nu e o chestie de self esteem ci mai degraba de mentalitate. Poti sa fii chiar bine un taran notoriu, traind in cel mai mare oras.
A evolua depinde nu numai de propria persoana, dar si de cercul in care te invirti.
Am intrebat citeva colege si prietene de ale mele despre situatia de mai sus. Nici una dar absolut nici una, nu l-ar fi privit ironic si nici nu s-ar fi simtit ofensata de situatia in sine. E adevarat, nici una nu era romanca.
Este pur si simplu diferenta de conceptie. Inca forumurile romanesti sint pline de topicuri cu sex anal si alte sex behaviours, de parca toate astea ar fi a-n-a minune a lumii. Probabil ca si romanul va intelege cindva ca toate astea, sint lucruri care ramin in final la latitudinea fiecaruia, unii le vor altii nu, sau azi le vrei sau miine nu. Si nu e nimic anormal in asta.
So it's up to you...
Aceasta postare a fost editata de Ares444: 13 January 2007 - 09:34 PM