Problema consta că nu ştiu cum prin intermediul oricarui buton(īnafară de săgeţi) să pot selecta "data" apoi "luna" şi "anul".
Pagina 1 din 1
Delphi TDateTimePiker
Scris 10 January 2007 - 05:34 PM
Cine poate sa mă ajute?
Problema consta că nu ştiu cum prin intermediul oricarui buton(īnafară de săgeţi) să pot selecta "data" apoi "luna" şi "anul".
Scris 11 January 2007 - 12:43 AM
Incearca cu butonul - [NU cel de la keypad din dreapta de tot, ci cel de pe langa Enter]
Dar.. de ce nu cu sageti?
Dar.. de ce nu cu sageti?
Scris 11 January 2007 - 09:45 AM
Este de dorit ca toate trecerile sa se faca prin Enter; e de dorit sa gasesc solutia
Aceasta postare a fost editata de Scrib: 11 January 2007 - 09:48 AM
Scris 11 January 2007 - 03:37 PM
Pai atunci ai putea face ca atunci cand apesi pe Enter sa se simuleze si o apasare a butonului -
Dai la Event-urile de la DateTimePicker-ul respectiv iar la OnKeyDown faci o astfel de procedura:
[Daca tasta apasata a fost Enter(13) se va simula cu keybd_event o apasare a butonului -]
Dai la Event-urile de la DateTimePicker-ul respectiv iar la OnKeyDown faci o astfel de procedura:
if key=13 then begin keybd_event(189,0,0,0); keybd_event(189,0,KEYEVENTF_KEYUP,0); end;
[Daca tasta apasata a fost Enter(13) se va simula cu keybd_event o apasare a butonului -]
Aceasta postare a fost editata de Shockeru: 11 January 2007 - 03:38 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Am nevoie de un utilitar care sa imi arate cat mai
multe info despre utilizator in retea... |
The Builder | 0 | 3.604 |
|
Script | Manyak | 1 | 3.573 |