Citeaza
Culmea imoralitatii a fost atinsa nu de atei ci de credinciosi, care in afara de destrabalare si-au permis sa ucida in numele cartii lor inspirate de satana numita biblie
Dovada ne stau chiar capii si parintii bisericii crestine !
Dar si texte din scriptura care dovdesc natura satanica a lui Isus:
Astfel in Apocalipsa 22 16 Eu, Isus, am trimis pe îngerul Meu să vă adeverească aceste lucruri pentru Biserici. Eu sunt Rădăcina şi Sămânţa lui David, Luceafărul strălucitor de dimineaţă.
Isus recunoaste ca e Lucifer (Luceafarul) si de fapt Isus a fost slujit ca Lucifer atunci cand liturgiile se tineau in limba latina!
Ca acesta este Lucifer o confirma si evanghelistii:
Iata;
Matei 10:34, Sa nu va-nchipuiti ca am venit sa aduc pacea pe pamant:!!!!!!!!!
Am venit nu ca sa aduc pacea, ci sabia!!!!!!!!!!!
(35) Ptr. ca am venit sa aduc dihonia intre om si tatal lui, intre fata si mama ei si intre nora si soacra.!!!!!!!!!!!!!
(36) Si dusmanii omului se vor gasi printre ai sai, din propria lui casa. !!!!!
(37) Cel ce-si iubeste mama sau tatal sau, atunci nu este demn de mine: si cel ce-si iubeste fiu sau fiica mai mult decat pe mine, atunci acela nu e demn de mine.’ !!!!!!!!!!!!
Sa vedem ce zice evanghelistul Luca!
Luca 14:26 „Dacă vine cineva la Mine şi nu urăşte pe tatăl său, pe mama sa, pe nevastă-sa, pe copiii săi, pe fraţii săi, pe surorile sale, ba chiar însăşi viaţa sa, nu poate fi ucenicul Meu. !!!!!!!!!!!!!!!!
(Iata ca si Marcu confirma in 10:29) ’Si oricine a lasat case, frati sau surori; sau tati or mame, sau sotii, sau copii, sau pamanturi de dragul numelui meu va primi insutit si va mosteni viata vesnica.’
Asa ai explicatia ptr ce in 2000 de ani de crestinism "dumnezeu" nu a adus nimic altceva decat molime razboaie ura si jaf !!!!!
...ptr ca dumnezeul biblic e un instigator la crima:
Deuteronom 13 : 6, 7, 8 : ’Daca fratele tau, fiul mamei tale; sau fiul tau, sau fiica ta, sau nevasta ta din bratele tale; sau prietenul tau care ti-e scump ca sufletul tau, te incita pe ascuns spunand, haide sa mergem si sa slujim alti Dumnezei pe care nici tu nici parintii tai nu-i cunoscura; .... ( tu sa nu accepti si sa nu-l asculti; si nu trebuie sa tainuesti ce a zis (9) dar trebuie negresit sa-l omori; mana ta sa fie prima asupra lui ucigandu-l, si dupa aceea a tuturor celorlalti; (10) si trebuie sa-l omori cu pietre; ptr ca a cautat sa te abata de la Domnul Dumnezeul tau, !!!!!!
Deci acest Dumnezeu este DIAVOLUL!
Prietene Soimons, daca Isus este Diavolul si are putere sa invieze (invie) mortii, atunci mie nu mi-e rusine sa ma inchin unui astfel de diavol.
Daca zici ca Isus nu a inviat, desi crezi ca a murit, atunci inseamna ca Diavolul este mort si de ce mai faci atata caz pt el?
Se pare ca tu si eu vorbim doua limbi diferite si de aceea nu ne putem intelege.
Eu ti-am mai spus ca acei credinciosi destrabalati de care zici tu ca au ucis in numele lui Hristos nu au nici o legatura cu invataturile biblice si cu Hristos, cum nu ai nici tu. Ei sunt niste falsi invatatori, ca si tine, si sunt fratii tai si nu ai fiilor Imparatiei Cerurilor.
Isus Hristos ne-a avertizat despre puterea Politico-Religioasa Romana (Vaticana) ca este de la Diavolul si cine crede in ea este tot de la Diavolul. El ne-a avertizat si despre toti ceilalti profeti mincinosi gen: Budha, Mohamed, Ateismul, Bisericile Populare, Statul, Imparatiile Pamantesti, Ortodoxism, Catolicism, Comunism, Capitalism, Democratie,etc, etc., dar cei ca tine nu asculta de Isus si cad in capcana cu mii de intrari a Diavolului.
Isus Hristos este Fiul lui Dumnezeu cel Atotputernic Creatorul Universului chemat de catre evrei YAHVE (Iehova).
Versetele care le citezi tu se refera la relatia dintre copii lui Dumnezeu (adevaratii credinciosi in Isus Hristos) si cei necredinciosi si imorali care ti i-am enumerat mai sus.
Deci cei ca tine care ne indeamna la necredinta si imoralitate trebuie sa fie pt noi ca niste dusmani si sa nu avem de-a face cu ei. Intre credinciosi si necredinciosi va sta intodeauna o sabie (cum ai zis), dar nu in mina credinciosilor ci a necredinciosilor. Deci Isus este motivul pt care sabia ucide, dar cei ce manuiesc sabia sunt dusmanii lui Isus. Niciodata Isus nu a incurajat calcarea celor zece porunci a lui Dumnezeu in care este scrisa si porunca "sa nu ucizi!".
Daca ai avea un pic de logica ai intelege ca cei care fac contrariul nu au cum sa fie a lui Isus deoarece tocmai faptele lor ii situiaza in tabara adversarului.
Toti cei care fac bine sunt ai lui Isus, iar cei ce fa rau sunt ai Diavolului. Ce-i asa de greu? Nu trebuie sa fii asa de fraier si sa crezi ca cineva poate sa ucida in numele binelui. E de rasul curcilor sa crezi ca poti ucide in numele lui Hristos.
DEJA FAPTUL CA AI UCIS, TE FACE DUSMANUL LUI HRISTOS, chiar nu poti intelege asta?
Inchinarea la Dumnezu sau la Fiul Sau sau Duhului Sau cel Sfant nu se face prin inchinarea in anumite locuri, sau in anumite forme, sau la anumite nume. NU! Cine zice ca se inchina lui Dumnezeu Yehova sau Isus Hristos dar CALCA PORUNCILE SALE,
ESTE UN MINCINOS Inchinarea nu este in gura omului si nici in genunchii lui. Inchinarea este in
DUH SI IN ADEVAR.
Daca asculti de poruncile lui Dumnezeu, esti AUTOMAT al lui Hristos, chiar daca nu-l cunosti. Nu te poti inchina lui Dumnezeu si sa pacatuiesti in acelasi timp. CINE FACE ASA SE INSEALA AMARNIC.
ESTE VALABIL PENTRU TOTI MARII PREOTI, PRELATI, TEOLOGI, CALUGARI, MAICUTE, RELIGIOSI SAU ATEI DE ORICE FEL.
ADEVARATA INCHINARE ESTE ACCEPTAREA CELOR ZECE PORUNCI SI A JERTFEI LUI HRISTOS CA PLATA PT SITUATIILE CAND DIN GRESEALA AI CALCAT CELE ZECE PORUNCI.
Domnul sa ne lumineze sa intelegem cu totii simplitatea vointei Sale. Amin!