Win XP Home Edition sau Win XP Professional
Scris 09 January 2007 - 08:48 PM
Multumesc
Scris 09 January 2007 - 08:57 PM
Aceasta postare a fost editata de t_mann: 09 January 2007 - 08:59 PM
Scris 09 January 2007 - 09:30 PM
t_mann, la Jan 9 2007, 08:57 PM, a spus:
Ai putea sa-mi spui care ar fi acele functii in plus de care am neaparat nevoie? Eu am cautat sa aflu ceva in legatura cu functii in plus la XP Professional dar nu le-am gasit folositoare...nici macar Remote Assitance.
Ma intereseaza si aspectul de securitate pe internet...protectia la spyware, trojani, viermi, etc...firewall-ul este acelasi pentru ambele versiuni? La intrebarea asta n-am gasit inca un raspuns.
Scris 09 January 2007 - 09:43 PM
- sa setezi drepturile pe fisierele, tab-ul security nu exista din cate-mi amintesc
- sa rulezi un IIS, in mare servere gen www, ftp etc pe calc tau; dar sunt alte variante care merg
- sa modici politica sistemului (policy editor)
- alte chestii in acelasi stil
Daca astea nu-ti spun nimic, e clar ca nu ai nevoie de ele
Eu nu cred ca intr-o utlizare normala ai nevoie si oricum in general sunt solutii alternative care iti permit sa faci intr-un XP Home Edition tot ce poti face si in Proffesional.
Firewall oricum iti sugerez sa pui ZoneAlarm iar pt trojans: Spyboat si Ad-aware se. Antivirus AVG Free. Toate astea sunt licente free. Personal e ceea ce folosesc si nu am avut niciodata probleme.
Aceasta postare a fost editata de Argv: 09 January 2007 - 09:47 PM
Scris 11 January 2007 - 03:24 PM
Eu zic sa-ti iei Proffesional. Fara discutie !
Cat despre virusi si spyware ? NOD32 Antivirus + Sygate Personal Firewall + Mozilla Firefox 2 (pentru navigare) si crede-ma de un spyware killer nici nu ai nevoie.
Eu folosesc toate cele 3 mentionate mai sus si in 3 ani de zile m-am confruntat cu un trojan care a fost rapid carantinat si in cele din urma eliminat si 0 (zero) spyware.
Aceasta postare a fost editata de ALX: 11 January 2007 - 03:27 PM
Scris 11 January 2007 - 05:47 PM
ALX, la Jan 11 2007, 03:24 PM, a spus:
Eu zic sa-ti iei Proffesional. Fara discutie !
Cat despre virusi si spyware ? NOD32 Antivirus + Sygate Personal Firewall + Mozilla Firefox 2 (pentru navigare) si crede-ma de un spyware killer nici nu ai nevoie.
Eu folosesc toate cele 3 mentionate mai sus si in 3 ani de zile m-am confruntat cu un trojan care a fost rapid carantinat si in cele din urma eliminat si 0 (zero) spyware.
ALX ceea ce-mi spui tu este foarte la general...as vrea ceva mai in amanunt...de exemplu sa-mi spui care sunt acele posibilitati de configurare mai avansate?. Da-mi 2-3 exemple...fa-ma sa inteleg...si apoi sa pun in balanta si sa pot spune "Da, Professional mi se potriveste cel mai bine" sau "Da, Home Edition mi se potriveste mai bine". Oricum, mersi ca ai postat si astept lucruri mai concrete. OK?
In alta ordine de idei, din cei trei antivirusi/spyware mentionati de tine, nu folosesc decat NOD32 si ocazional alte anti-spyware-uri...Si n-am avut nici o problema cu virusi/trojani etc. Personal cred ca NOD32 e excelent. Ofera protectie maxima cu consum de resurse foarte mic.
Scris 21 January 2007 - 10:48 AM
Sper ca am fost de ajutor
Scris 21 January 2007 - 07:22 PM
bogdan_5844, la Jan 21 2007, 10:48 AM, a spus:
Sper ca am fost de ajutor
Mersi. Da, mi-ai fost de ajutor. Din ce mi-ai spus tu am ajuns la concluzia ca XP Home Edition e OK pentru mine. Si cred ca pentru majoritatea utilizatorilor de PC.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
XP RESTART SCHIMBARE IP STATIC
XP RESTART SCHIMBARE IP STATIC |
ud_niku | 0 | 1.695 |
|
Probleme cu partitiile hard disk-ului | Garomi | 3 | 2.005 |
|
Ceva probleme cu windows'ul - QueryDOSDevice | ro_savi | 1 | 4.321 |