sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

stiu unde am gresit,acum vreau sa repar Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   gemma 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-November 06

Scris 09 January 2007 - 04:57 PM

Am fost impreuna 2 ani cu prietenul meu,de curand ne-am desp.Si vina o port eu cel mai mult....cred.Comportamentul meu l-a indepartat de mine,cred ca l-am cam sufocat.De fiecare data cand mergea undeva cu baietii faceam gura mare,uneori reuseam sa il impiedic sa mearga,alteori nu,oricum,faceam scandal mare.Probabil din cauza asta a ajuns sa nu imi mai zica unde merge si ce face,spunea ca e treaba lui si ca nu trebuie sa imi dea mie raportul,fapt ce ma intarata si mai mult si erau certuri si mai mari.Am vrut sa il despart de prietenii lui,de fapt de un prieten care e foarte bun si toata ziua sta pe capu lui,ce ma deranjeaza e ca il influenteaza prost,cand sunt impreuna prietenul meu se comporta diferit,glume proaste,copilarii,e altul.Am gresit aici?Eu sunt o fata deschisa si nu ma inchid in camera cand ma supar,de fiecare data cand m-a deranjat ceva i-am spus si cred ca nici asa nu a fost bine...era mai bine sa imi inchid telefonu o sapatamana?I-am reprosat de multe ori ca nu isi face destul timp pt mine si adev e ca eu eram cea care zicea "hai sa ne intalnim" si incepusem sa ma satur.M-am simtit neglijata...cand era cu mine se comp frumos,regeste,dar eu tot nemultumita eram,nu stiu de ce,il iubesc foarte mult si nu am vrut sa ii fac rau dar cred ca tind prea mult spre perfectiune.Dupa 2 ani mi-a zis "nu sunt pregatit pt o relatie"...fain,nu?Dar oare nu tot din cauza mea crede asta?Fete si in special baieti care cititi asta,l-am indepartat de mine cu nemultumirile mele,cu faptul ca l-am vrut numai pt mine si nu am vrut sa mai iasa cu baietii,l-am sufocat,acuma ce sa face?Mi-am dat seama unde am gresit si normal ca nu as mai face iar,am vrut sa vb cu el dar nu ma asculta si il vreau cu orice pret inapoi...
0

#2 Utilizator offline   Ma'at 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-November 06

Scris 09 January 2007 - 05:03 PM

Da,cred ca l-ai sufocat.Nu trebuia sa procedezi asa,cel putin nu sa-i faci atata scandal.Tind sa cred ca intre voi au existat unele probleme de comunicare.Cu urlete si tipete nu rezolvi nimic,ai observat si tu asta.Era mai bine daca purtati o discutie sincera,calma in care sa-i explici sentimentele tale,faptul ca te simti neglijata si mai ales faptul ca iti displac prietenii lui.Insa pt a fi cat mai convingatoare trebuia sa-i aduci exemple,argumente in favoarea opiniei tale.
Cred ca daca discuti sincer cu el,mai exista o sansa de impacare.De ce sa nu incerci sa-i arati si latura frumoasa a ta?Sa-l recuceresti?
0

#3 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 09 January 2007 - 05:09 PM

Vezi postareagemma, la Jan 9 2007, 04:57 PM, a spus:

Mi-am dat seama unde am gresit si normal ca nu as mai face iar,am vrut sa vb cu el dar nu ma asculta si il vreau cu orice pret inapoi...

Ma indoiesc ca nu ai mai face iar lucrurile respective...
Vezi tu... poate asa crezi tu acum dar daca relatia s-ar relua, dupa o perioada oarecare de lugu-lugu iar o sa revina relatia la ce a fost...

Invata si treci mai departe!

Personal cred ca 2 ani e un timp destul de lung pentru a ajunge sa poti estima daca relatia se indreapta intr-o directie buna... in general despartirile spontane dupa perioade lungi au ca motivatie o deficienta de cuplu resimtita probabil mai puternic de persoana care spune STOP.
0

#4 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 09 January 2007 - 05:16 PM

Chiar daca 2 persoane traiesc in cuplu fiecare are dreptul la viata lui personala si la intimitatea lui.
0

#5 Utilizator offline   gemma 

• Boboc
  • Pip

Scris 09 January 2007 - 05:36 PM

L-am luat de multe ori cu frumosul,cand ii spuneam ca nu il duce spre bine prietenia lui cu acea pers imi replica ca sunt "impresiile mele" si "sa imi schimb ideile astea",desi nu eram singura care credea asta,am patit de cateva ori sa imi spuna prieteni de-ai nostri "o ia pe ulei,se ia dupa x".Poate e prea incapatanat si nu accepta sa am eu dreptate,nu merge nici cu frmosul nici cu scandal,sau poate ma insel eu?

Vezi postareaCavaleru, la Jan 9 2007, 06:09 PM, a spus:

Ma indoiesc ca nu ai mai face iar lucrurile respective...
Vezi tu... poate asa crezi tu acum dar daca relatia s-ar relua, dupa o perioada oarecare de lugu-lugu iar o sa revina relatia la ce a fost...

intr-adevar,mi-ar fi greu sa ma abtin dar vreau sa ma straduiesc pt ca stiu ca ii fac lui rau,pana nu ne-am despartit nu mi-am dat seama cat il afecteaza.
0

#6 Utilizator offline   Ma'at 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 09 January 2007 - 05:36 PM

Vezi postareagemma, la Jan 9 2007, 05:27 PM, a spus:

L-am luat de multe ori cu frumosul,cand ii spuneam ca nu il duce spre bine prietenia lui cu acea pers imi replica ca sunt "impresiile mele" si "sa imi schimb ideile astea",desi nu eram singura care credea asta,am patit de cateva ori sa imi spuna prieteni de-ai nostri "o ia pe ulei,se ia dupa x".Poate e prea incapatanat si nu accepta sa am eu dreptate,nu merge nici cu frmosul nici cu scandal,sau poate ma insel eu?

Poate nu stii tu cum sa-l abordezi.Cati ani ai tu si cati ani are el?:airkiss:
0

#7 Utilizator offline   gemma 

• Boboc
  • Pip

Scris 09 January 2007 - 05:42 PM

Vezi postareaada_, la Jan 9 2007, 06:36 PM, a spus:

Poate nu stii tu cum sa-l abordezi.Cati ani ai tu si cati ani are el?:airkiss:

eu 18,el 20....m-am gandit si eu ca nu stiu cum sa il iau si nici n-am mai avut rabdare,am vrut sa fie odata bine,nicicum nu era bine,daca zbieram,daca vorbeam frumos,daca il santajam :airkiss:
0

#8 Utilizator offline   Ma'at 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 09 January 2007 - 05:48 PM

Amandoi trebuia sa aveti rabdare:si tu,si el.Daca tu ai renuntat,a capitulat si el.

Vrei cu orice pret sa-l recastigi sau s-a instalat in tine un soi de resemnare?

Am o prietena buna care se afla intr-o situatie asemanatoare ( nu prea ii accepta prietenii),insa s-a ajuns la un compromis.Se iubesc si n-are rost sa strice relatia din cauza unor persoane exterioare.
0

#9 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 09 January 2007 - 05:52 PM

am gresit si eu in relatia mea ... si eu stiu ce am gresit si vreau san u mai fac aceleasi greseli ... sper sa inteleaga...Dumnezeu fie cu tine sa va impacati ... macar prieteni sa ramaneti :airkiss:
0

#10 Utilizator offline   gemma 

• Boboc
  • Pip

Scris 09 January 2007 - 05:56 PM

Vezi postareaada_, la Jan 9 2007, 06:48 PM, a spus:

Amandoi trebuia sa aveti rabdare:si tu,si el.Daca tu ai renuntat,a capitulat si el.

Vrei cu orice pret sa-l recastigi sau s-a instalat in tine un soi de resemnare?

Am o prietena buna care se afla intr-o situatie asemanatoare ( nu prea ii accepta prietenii),insa s-a ajuns la un compromis.Se iubesc si n-are rost sa strice relatia din cauza unor persoane exterioare.

odata am ajuns si noi la un soi de compromis,a spus ca nu mai umbla cu x daca nu mai umblu eu cu verisoara mea,despre care crede la fel ce cred eu de x :) .Desi eu am fost de alta parere despre ea,am acceptat,am crezut in el ca se va tine de cuvant si se vor termina certurile odata,nu a fost asa,a doua zi iar si-a facut x prezenta la el acasa si acolo a ramas pana noaptea ca de obicei.daca ne impacam nu mai vreau sa simta din partea mea ca il sufoc si ca sunt nemultumita,dar x tot prost ramane si il prosteste si pe el...
0

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi ma poate ajuta cineva?as vrea sa primesc niste raspunsuri...
in legatura cu sexul
adutza^  1 1.730
Topic inchis Cum sa fac sa fim impreuna?
vreau sa il determin pe el sa inceapa relatia
lonely_girl  33 9.738
Hot Topic (New) Sentimentul de vinovatie Nelinistita  132 18.134
Replici noi Sfaturi in dragoste L&M  12 7.233
Hot Topic (New) De ce se spune....?
"daca cineva se opune,sa vorbeasca acum..."
Andruta*  28 5.682