Nu stiu ce s-a intamplat... ingropam pe capete...
Care aveti acvariu
Scris 10 March 2008 - 08:25 PM
Sunt foarte amarata... Din 24 de pesti... mai avem 5
(
(
( Please help!!!!!!!!!1
Scris 11 March 2008 - 12:32 PM
madalinutza25, la Mar 4 2008, 08:26 PM, a spus:
Mersi de raspuns. Pana acum, nici o vicitima... Am mai achizitionat 4 guppy, 4 scalari. Acuma mai am o intrebare... Cum le dau de mancare?Cat de des?
Multumiri!
Multumiri!
Le dai de mancare cam de trei ori pe zi , important e sa le dai de fiecare data putin cate putin pana observi ca nu mai vin sa manance , altfel hrana ramasa putrezeste si strica apa .
Scris 28 December 2009 - 10:38 PM
DSpawn, la Jan 9 2007, 11:56 AM, a spus:
As vrea sa incercam sa facem o mica comunitate iubitorii de acvaristica... pentru sfaturi, schimburi si alte cele...
Buna. Am un acvariu de vreo 40 L . Il am de mult in jur de 15 ani. Pana acum vreo 3 ani am avut doar Guppy si erau foarte rezistenti si cei care ma cunosteau imi spuneau ca am niste pesti mutanti:)). Nu le prea spalam acvariul si era plin cu plante de abea mai vedeai inauntru si nu murea nici unul. Mancare le dadeam o data la 2 zile.. si cat am fost plecata la mare, doar o data in 10 zile a venit bunica mea si le-a dat mancare si nu a murit nici unul. ( Am avut o perioada in care nu ne prea pasa de ei.) MI-au murit cativa guppy si mi-a ramas doar o guppy si niste zebre. Apoi am cumparat 2 xifo, si inca vreo 4 perechi necunoscute. ( daca aflu, va spun) . toamna anului trecut parca a fost blestemata. am pus acvariul langa geam si s-au depus plante pe acvariu si nu se mai distingea nimic. Atunci au murit : zebrele, neonii, barbatul xifo si cam atat. De atunci am mutat acvariul altundeva unde merge bine. Am cumparat mascul xifo ca sa nu se simta femela singura chiar daca ea era atunci matura si barbatul aproape pui si de atunci totul merge mai bine. Acum 4-5 luni, mi-a nascut o femela alba . Eu am prins doar 2 pui din care 1 a murit. Acum doar 1 a mai ramas si este aproape cat mama sa, dar am observat ca am cumparat cu luni in urma 2 femele ca nu au nimic diferit si nu se mai inmultesc deloc. Acum 2 luni mi-a nascut xipho femeia fiind mult mai batrana dar acum nu se mai observa. Am prins cu privirea doar 3 pui dar acum 1 saptamana am pierdut unul din cauza ca a mancat prea mult si i-a explodat burta. Acum 1 luna a nascut tot xifo iara facand multi pui dar mi-au ramas doar 9. SI acum, de necrezut , iar a nascut acum 4 zile
Apa are cam 25-26 grade celsius si o lumina buna, plante si scoici.
Avem un vecin care are acvariu de vreo 60 -70 L si il giuguleste atat de mult, si are magnet de curatare a geamului si toate chestiile pentru ei, dezinfectant si toate alea si ii mor pestii in continu.
Am ajuns la parerea ca nu trebuie giuguliti ci trebuie caliti
Voi ce ziceti? Xipho mea e normala de se inmulteste asa mult? Am prea multi pesti in acvariu?
Scuzati aberatiile mele atat de lungi. SPer sa-mi raspundeti.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
acvaristi de la amatori la profi - teme combinate |
DSpawn | 48 | 18.624 |
|
Vreau sa incep | A_narcotic | 0 | 1.095 |
|
Mi-a disparut un pestisor | Myky_dutza | 11 | 387 |
|