salut, am descoperit acesta boala (hepatita B ) in urma cu 2 ani de atunci am ramas tot in ceata, nu stiu nici in zi de astazi diagnosticul exact s-au sa-mi interpretez rezultatele analizelor si nici ce analiza sa-mi fac, am vazut pe forum citind de pe la fiecare multe analize pe care eu nu le-am facut si nici nu sunt familiarizat cu toti termeni,deaceea va rog daca aveti rabdare si puteti sa-mi explicati pe rand ce terbue analize terbue sa urmaresc si inerpretarea lor caci am vazut multi dintre voi cunosc m-ai multe despre boala decat mi-a explicat mie doctorul la care am fost indrumat cand a-m descoperit boala,ideea este ca de atunci mi-am facut inca de 4x analizale transaminazele si electroforeza, o singura data viremia chiar cand am descoperit boala valoarea era de 880 copii/ml sange, restul valorilor in limite normale de fiecare data,si acum vreau sa va insir rezultatele analizelor pe care le-am facut in dec:Ag HBe negativ ,Ag Hbs pozitiv,
TGO 24 U/L norm 8-37 U/L ,
TGP 52 U/L val norm 8-40 U/L

,
creatina serica val. norm ,
fosfataza alcalina val.norm,
gama gt val.norm,
proteine totale serice val. norm.,
trigliceride serice val norm,
uree serica valoare normala,
albumina val. norm ,
alfa1 globuline val. norm ,
alfa2 globuline val. norm,
beta globuline val. norm,
gama globuline val norm.,
colesterol seric total val.norm ,
bilirubina totala-directa val.norm ,
vsh la 1h 2mm norm 4-15mm,la 2h 4mm norm. 15-30mm,
WBC normal ,
limfocite 50,7 % val normala 25%-50%,
monocite normale ,
neutrofile 34,2% val normala 50%-80%,
eozinofile 8,5% val normala 0%-5%,
bazofile val normala,
limfocite # val norm,
monocite # val norm,
neutrofile # val normala,
eozinofile # 0.51x10"3/mm3 val norm 0-0.40x10"3/mm3,
RBC hematii val normala ,
HGB hemoglobina val norm ,
HCT hematocrit val normala ,
MCV val normala ,
MCH val norm ,
MCHC val norm,
RDW val normala ,
PLT (trombocite) val normala ,
MPV val normala ,
PCT 0,18% val normala 0,20-0,50%,
PDW val normala,
Bilirubina -,
urobilinogen -,
corpi cetonici-,
acid ascorbic -,
glucoza normal,
proteine (albumina) -,
hamatii -,
ph 6 ,
nitriti -,
leucocite -,
densitate 1,025.
V-a rog daca pute-ti sa-mi spuneti ce alte analize i-mi recomandati sa urmez si daca poate cineva sa-mi spuna la ce se refera anti-HBc-Ac si Anti-HBs-Ac si care sunt analizele periodice recomandate deoarece vreau sa-mi urmaresc de acuma evolutia bolii,recunosc ca pana acuma an neglijat acest lucru dar de cand am dat de acest forum si am vazut ca suntem multi in aceasi situatie parca mi-am recastigat increderea vazand ca sunt oameni care traiesc cu acesta boala si stiu cum sa-si urmareasca propia evolutie in acesta lupta.
va multumesc pentru rabdarea de a-mi citiii aceste randuri si astept un raspuns de la voi
multa sanatate va doresc la toti