sau Inregistrare

• 44 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Interpretare analize - teme combinate - Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Jax25 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-August 06

Scris 26 January 2007 - 07:31 PM

Vezi postareagreyt, la Jan 26 2007, 02:12 PM, a spus:

In cadrul tratamentului cu pegasys nu se face studiu care sa tina de viremie.Din contra,cel care primeste tratamentul cu pegasys face viremie(inainte de punctie) inainte de a incepe tratamenul,apoi face viremie la 3 luni.Daca viremia nu a scazut si transaminazele sunt tot mari, se considera ca organismul nu a raspuns bine la tratament si se opreste tratamentul ,nu va mai fi aprobat de catre dr.Stiu ca se face viremie cand termini tratamentul si la 6 luni dupa terminarea tratam ,pt a vedea daca virusul a disparut Toate aceste viremii sunt gratis,sunt suportate de firma care da si tratamentul.Ar trebui sa vb cu dr tau acest lucru,nu sa te oblige sa faci tu fibrotest.Prin fibrotest se afla gradul de inflamare al ficatului,este ceva echivalent cu punctia.Prin viremie se afla in ce cantitate este virusul in organism.Deci ,fibrotestul il poti face si la 8-9 luni dupa terminarea tratamentului cu pegasys,sa vezi cum se prezinta ficatul fara pegasys.Stai de vb cu dr,nu te poate obliga sa faci fibrotestul.In cel mai rau caz e mai potrivit sa faci o viremie ,sa vezi cum a actionat tratam asupra activitatii virusului..........

ba da, se fac studii incontinuu. de unde crezi ca apar informatiile medicale despre tratamente? ex: viremia scade cu atata log la luna 1, luna 4 si luna 6! doctorii care dau tratamentele colecteaza date le astea, de-aia au recomandari diferite
0

#22 Utilizator offline   greyt 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 16-May 05

Scris 27 January 2007 - 10:12 AM

Da, dr colecteaza date si fac recomandari,dar nu pot sa oblige oamenii sa faca teste sau viremie pe banii lor.Deja viremia intra in protocol odata cu tratamentul.Cum incepi tratam gratis,asa faci si viremia gratis.Multi nu-si permit sa faca aceste analize f scumpe macar odata,dar din 3 in 3 luni......
0

#23 Utilizator offline   nickcelmic 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-January 07

Scris 29 January 2007 - 12:18 PM

anticorpi HBc total- Axsym 0,07
anticorpi HBc Igm negativ
Anticorpi HBe Axsym 0,03
Anticorpi Hbs-Axsym 0,00
Anticorpi HCV-Axsym 0,45
Antigen HBs pozitiv
Antigen HBe- Axsym 0,21
GPT(ALAT/ALT) 148.00
Proteina C reactiva negativ

E clar ca am hepatita B, dar puteti sa-mi spuneti in ce faza e? Pana in urma cu o sapt am avut o stare generala buna dar in ultimul timp obosesc destul de repede si la cel mai mic efort simt dureri in zona ficatului
Va multumesc
0

#24 Utilizator offline   WW2007 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 28-December 06

Scris 30 January 2007 - 02:58 PM

EU VIREMIA AM FACUT-O CU BANI, DR. MEU MI-A SPUS CA PT HEP B NU E GRATUITA, NUMAI PT C E GRATIS.
E DIFICIL SA-MI FAC SI VIREMIA SI FIBROTESTUL PT CA ..... COSTA.
MULTUMESC PT RASPUNSURI.
SANATATE MULTA.
0

#25 Utilizator offline   rexi_1968 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 06-March 06

Scris 30 January 2007 - 08:44 PM

si mie mi-a spus la fel, nu este gratis ptr. B
Sanatate si s-auzim de bine
0

#26 Utilizator offline   Marius.Dulceanu 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 03-January 07

Scris 31 January 2007 - 11:23 AM

salut, am descoperit acesta boala (hepatita B ) in urma cu 2 ani de atunci am ramas tot in ceata, nu stiu nici in zi de astazi diagnosticul exact s-au sa-mi interpretez rezultatele analizelor si nici ce analiza sa-mi fac, am vazut pe forum citind de pe la fiecare multe analize pe care eu nu le-am facut si nici nu sunt familiarizat cu toti termeni,deaceea va rog daca aveti rabdare si puteti sa-mi explicati pe rand ce terbue analize terbue sa urmaresc si inerpretarea lor caci am vazut multi dintre voi cunosc m-ai multe despre boala decat mi-a explicat mie doctorul la care am fost indrumat cand a-m descoperit boala,ideea este ca de atunci mi-am facut inca de 4x analizale transaminazele si electroforeza, o singura data viremia chiar cand am descoperit boala valoarea era de 880 copii/ml sange, restul valorilor in limite normale de fiecare data,si acum vreau sa va insir rezultatele analizelor pe care le-am facut in dec:Ag HBe negativ ,Ag Hbs pozitiv,
TGO 24 U/L norm 8-37 U/L ,
TGP 52 U/L val norm 8-40 U/L :jester: ,
creatina serica val. norm ,
fosfataza alcalina val.norm,
gama gt val.norm,
proteine totale serice val. norm.,
trigliceride serice val norm,
uree serica valoare normala,
albumina val. norm ,
alfa1 globuline val. norm ,
alfa2 globuline val. norm,
beta globuline val. norm,
gama globuline val norm.,
colesterol seric total val.norm ,
bilirubina totala-directa val.norm ,
vsh la 1h 2mm norm 4-15mm,la 2h 4mm norm. 15-30mm, :jester:
WBC normal ,
limfocite 50,7 % val normala 25%-50%, :queen:
monocite normale ,
neutrofile 34,2% val normala 50%-80%, :queen:
eozinofile 8,5% val normala 0%-5%, :queen:
bazofile val normala,
limfocite # val norm,
monocite # val norm,
neutrofile # val normala,
eozinofile # 0.51x10"3/mm3 val norm 0-0.40x10"3/mm3, :king2:
RBC hematii val normala ,
HGB hemoglobina val norm ,
HCT hematocrit val normala ,
MCV val normala ,
MCH val norm ,
MCHC val norm,
RDW val normala ,
PLT (trombocite) val normala ,
MPV val normala ,
PCT 0,18% val normala 0,20-0,50%, :king:
PDW val normala,
Bilirubina -,
urobilinogen -,
corpi cetonici-,
acid ascorbic -,
glucoza normal,
proteine (albumina) -,
hamatii -,
ph 6 ,
nitriti -,
leucocite -,
densitate 1,025.
V-a rog daca pute-ti sa-mi spuneti ce alte analize i-mi recomandati sa urmez si daca poate cineva sa-mi spuna la ce se refera anti-HBc-Ac si Anti-HBs-Ac si care sunt analizele periodice recomandate deoarece vreau sa-mi urmaresc de acuma evolutia bolii,recunosc ca pana acuma an neglijat acest lucru dar de cand am dat de acest forum si am vazut ca suntem multi in aceasi situatie parca mi-am recastigat increderea vazand ca sunt oameni care traiesc cu acesta boala si stiu cum sa-si urmareasca propia evolutie in acesta lupta.
va multumesc pentru rabdarea de a-mi citiii aceste randuri si astept un raspuns de la voi
multa sanatate va doresc la toti
0

#27 Utilizator offline   2468v 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 11-June 05

Scris 31 January 2007 - 07:27 PM

Nu sunt de acord cu trat naturiste!Nu cunosc nici uncaz videcat cu plante!
Referitor la valorile analizelor,nusunt chiar atat de modificate,putin crescute trans,euzinofile mari arata ca ori ai un parazit(geardia) sau o alergie.Analiza cea mai concludenta este viremia care arata cantitatea de virusi.Ce tratament urmezi acum?Sanatate
0

#28 Utilizator offline   Marius.Dulceanu 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 03-January 07

Scris 02 February 2007 - 10:02 AM

Vezi postareaviorica, la Jan 31 2007, 07:27 PM, a spus:

Nu sunt de acord cu trat naturiste!Nu cunosc nici uncaz videcat cu plante!
Referitor la valorile analizelor,nusunt chiar atat de modificate,putin crescute trans,euzinofile mari arata ca ori ai un parazit(geardia) sau o alergie.Analiza cea mai concludenta este viremia care arata cantitatea de virusi.Ce tratament urmezi acum?Sanatate

buna Viorica
multumesc pt raspuns,pina acuma am incercat cu Lagosa,Esentiale,Liv.52,plus un regim alimentar nu foarte strict deoarece nu am descoperit alimente care sa-mi provoace disconfort,adevarat ca decand am descoperit boala sunt atent la ce mananc am reusit sa slabesc 8 kg doar prin alegerea atenta a felului de mancare peste ,pui,curcan,vita, fierte sau la gratar +legume fierte si cartofi fierti ,de cateva luni in fiecare dimineata suc natural de fructe proaspat stors. Nu cred ca acesta se poate considera tratament dar incerc sa invat cat mai multe despre HVB si aici pe forum am vazut ca am de la cine.de aceea va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat in monitorizarea acestei boli,ce analize trebue sa urmaresc pt ca daca pina astazi nu am urmarit evolutia ei desi stiu despre infectie de aproape 2 ani. Dar acum m-am hotarit sa-mi verific periodic evolutia infectiei mai ales dupa ce am vazut ca se poate traii cu acesta boala, recunosc inainte am fost demoralizat din cauza bolii si mai ales din cauza doctorilor de care am avut parte, de la care nu pot sa spun ca am inteles ceva din interpretarile analizelor despre acesta boala,din fericire am dat pste acest forum si m-a facut sa-mi revizuesc atitudinea fata de aceasta bola si sa invat sa traiesc cu ea.
va multumesc celor care doriti sa-mi da-ti mai multe sfaturi si informatii utile si va doresc tuturor multa sanatate
0

#29 Utilizator offline   2468v 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 11-June 05

Scris 02 February 2007 - 05:10 PM

Buna! Transaminazele sunt destul de mari,trebuie sa cauti un medic bun care sa-ti recomande si o viremie,precum si alte analize si in functie de rezultat sa-ti intocmeasca dosar pt trat cu lamivudina sau cu pegasys.
0

#30 Utilizator offline   Daria_38 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 11-September 06

Scris 02 February 2007 - 10:53 PM

Buna MARIUS !
Ceea ce ai de facut de acum incolo este sa -ti gasesti un hepatolog bun *un profesionist *,sa-ti repeti anlizele la 3 luni sau la 6 luni cel tirziu.In rest ,duci o viata echilibrata ,asa cum spui mai sus .Nu uita ca este la fel de important sa-i protejezi si pe cei de linga tine !

SA AUZIM NUMAI DE BINE !!!!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 44 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou