sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Interferon la un pret modic? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   cititor1 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-January 07

Scris 08 January 2007 - 01:44 PM

Buna ziua,
Multumesc celor ce mi-au dat sugestii pentru dermatoza ce o are sotul meu din a sasea luna de tratament cu interferon. Am ales o crema sugerata in site-ul indicat, uree + mentol, care mi-a facut-o la farmacie. Sa vedem rezultatele.
Cum un rau nu vine niciodata singur, sotului meu i s-a respins subventionarea in continuare a tratamentului. El avusese o aprobare pe trei luni, urmata de o prelungire cu patru luni. La noua solicitare, viremia era 202 si comisia a considerat ca nu mai raspunde la tratament. Probabil ca si varsta a contribuit la aceasta decizie, el avand 62 ani si acum cei peste 60 ani nici nu intra in acest program. Medicul ne-a sfatuit sa facem un efort financiar si sa cumparam la liber macar inca o luna. Exista vreo posibilitate de a obtine un pret mai mic de 10.200.000 lei cu cat am gasit eu in farmacii?
0

#2 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 08 January 2007 - 02:38 PM

Ce pret mare pentru o crema! Este o rusine daca varsta se ia in considerare la o decizie de finantare a unui tratament medical...
0

#3 Utilizator offline   lory31 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 08 January 2007 - 02:51 PM

10.200.000 mil banuiesc ca este interferonul nu crema.
0

#4 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 08 January 2007 - 03:24 PM

oricum este foarte scump
0

#5 Utilizator offline   florin_iasi 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 19-January 07

Scris 20 January 2007 - 07:41 PM

Vezi postareacititor1, la Jan 8 2007, 01:44 PM, a spus:

Buna ziua,
Multumesc celor ce mi-au dat sugestii pentru dermatoza ce o are sotul meu din a sasea luna de tratament cu interferon. Am ales o crema sugerata in site-ul indicat, uree + mentol, care mi-a facut-o la farmacie. Sa vedem rezultatele.
Cum un rau nu vine niciodata singur, sotului meu i s-a respins subventionarea in continuare a tratamentului. El avusese o aprobare pe trei luni, urmata de o prelungire cu patru luni. La noua solicitare, viremia era 202 si comisia a considerat ca nu mai raspunde la tratament. Probabil ca si varsta a contribuit la aceasta decizie, el avand 62 ani si acum cei peste 60 ani nici nu intra in acest program. Medicul ne-a sfatuit sa facem un efort financiar si sa cumparam la liber macar inca o luna. Exista vreo posibilitate de a obtine un pret mai mic de 10.200.000 lei cu cat am gasit eu in farmacii?

mi-a spus un prieten care e medic ( e de origine din basarabia ) ca acolo o doza costa in jur de 500.000 ....dar ,,nu prea se gaseste".......dar ca orice in partea de est a europei daca ,,insisti"...obtii
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Tratament Pastura
pastura
ANIELA1963  0 1.955
Hot Topic (New) Noutati privind hepatita C