Multumesc ptr onoarea de a-mi dedica un forum personal, sper sa fie de bun augur si in curand sa vad ca imi deschideti mai multe forumuri decat lui Isus ...oricum eu sunt inca viu desi sunt tot mai cenzurat si accesez portalul doar prin proxyuri anonime ca sunt total banat ...nu e de mirarea doar sunt banatean!
Ptr a imi clarifica conceptia (inca o data) precizez NU SUNT ATEU! si nu postez de pe pozitii ateiste doar ca afirm ca educatia, invatatura si socializarea dar mai ales constientizarea sunt activitati nu laice ci profund divine, noi ca specie suntem singurii daruiti de divinitate cu ele sa le folosim
Andree Dicovici
" El nu isi da seama ca cei pro sau contra Iisus au fost asa inca de dinainte de-a se naste...si vor ramane cum au fost la timpul prezent"
Nu ma implic ptr lumea care a trecut ptr ca nu o mai pot schimba, imi pasa de fiecare copil care este supus manipularii si alienat astfel ca sa devina o cauza pierduta
"Mireluta Cine-i Soimos?"
EU!
...adica un fel de tu ...adica nimeni iesit din comun!
"Ioanide A reusit sa faca ceea ce ateii se chinuie de atata vreme.A demolat o carte care a adus multa nenorocire planetei. "
Eu propun sa imi ridicati o statuie ... ba .... mai bine ridicati-mi banurile multe cu care m-ati cadorisit dar pe degeaba ca sa nu mai postez de pe proxyuri.
Ioanide multumesc ptr faptul ca imi sari in ajutor.... e adevarat ca ateii au avut o strategie gresita negandu-l total pe Dumnezeu, dar cum nimeni nu poate dovedi ca stie cum IL cheama e destul sa-I spunem VIATA (natura?) si atunci nici credinciosii si nici atei nu-l mai pot contesta.
Natura divina a vietii nu se gaseste in carti sau in religii ci in noi insine iar in calitate de "perla a creatiei" trebuie sa fim la inaltimea ceruta si asta nu prin credinta ci prin CUNOASTERE si CONSTIINTA .... atat e toata filozofia.
Evident ca ea implica lupta impotriva minciunii si fanatismului...si acesta este motivul ptr care si eu postez de 100 de ori acelasi citat doar ca sa ii combat pe cei care in loc de logica au in minte numai citate biblice!