sau Inregistrare

• 18 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Īntrebări pentru Soimos nu rādeţi! Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   ioanide 

• busuioc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 08 January 2007 - 02:04 PM

Vezi postareaMireluţa, la Jan 8 2007, 01:56 PM, a spus:

Ce-mi place de Ioanide, el citeste printre randuri :jester: :focus:
Omu ii zice una, el intelege ce vrea :hi: :)

Mai Ioanide, citeste bre textele atent si nu te mai ataca de pomana, ca apoi zici ca de ce te face lumea clontos :friends:

Poate e de vina faptul ca ne exprimam ambiguu cei mai multi dintre noi.Citesc foarte atent altfel nu as reusi sa dau un reply.Se pare ca tu nu esti atenta cand ti se raspunde.Sau nu ti-a trecut pt ca te-am atacat la Contestatie(in problema shur'tugal)?
0

#22 Utilizator offline   Haruka 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-November 05

Scris 08 January 2007 - 02:09 PM

Vezi postareadaemon, la Jan 8 2007, 07:03 AM, a spus:

Dom'le, cum bine spunea un forumist, Soimos a devenit brand. Cred că, cel puţin odată, am fost contrariaţi fiecare de argumentaţiile lui, neduse pānă la capăt decāt arareori.

Hai să facem locul defulărilor aici. Să lămurim capitolul părere personală versus părerea lui Soimos. Asta dacă tot este mentor de generaţie (după opinia subtilă a aceluiaşi user amintit mai sus).

Īncep eu: Soimos susţine că Biblia e inventată de diavol, şi nu de Dumnezeu. Lucifer e numele lui. Buun, şi cum se "pupă" chestia asta cu faptul că religia corectă enunţată de el ar fi complet atee, bazată pe o laicizare a societăţii, educaţie, socializare şi multe alte activităţi ne-divine. Religia e opera lui Lucifer (şi īi recunoşti existenţa), sau a oamenilor īn totalitate?

Rog fără băşcălie, vreau părerile extinse şi complete ale lui Soimos, tocmai pentru a evita discuţiile offtopic īn alte locuri. Aştept :friends:

Soimos e un individ de gen masculin, care nu e ateu, e un credincios pios ce crede Traditia o nulitate si cum marea majoritate (ca sa nu zic tot) a dogmelor din orice religie vin de la strofocari de minti umane, el nu pune pret pe asa ceva. Zice ca vin de la Lucifer pt ca stie ca D-zeu nu putea confectiona asa ceva. E un omulet ca noi toti ce are o trambita de buna calitate si o coloana vertebrala de invidiat, nu va face cocoasa niciodata, unii il considera de o atrocitate cumplita.

O mica intrebare: Cei ce nu poarta nume si piele de Soimos ce pot dezbate aici?
0

#23 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 08 January 2007 - 02:34 PM

De la "intrebari pt Soimos" ati ajuns la rautati....
De apreciat la Soimos ,este taria cu care crede ce crede,nu in ce crede-zic eu!
0

#24 Utilizator offline   Soimos 

• Soimos Homo Informaticus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-July 06

Scris 08 January 2007 - 02:39 PM

Multumesc ptr onoarea de a-mi dedica un forum personal, sper sa fie de bun augur si in curand sa vad ca imi deschideti mai multe forumuri decat lui Isus ...oricum eu sunt inca viu desi sunt tot mai cenzurat si accesez portalul doar prin proxyuri anonime ca sunt total banat ...nu e de mirarea doar sunt banatean!

Ptr a imi clarifica conceptia (inca o data) precizez NU SUNT ATEU! si nu postez de pe pozitii ateiste doar ca afirm ca educatia, invatatura si socializarea dar mai ales constientizarea sunt activitati nu laice ci profund divine, noi ca specie suntem singurii daruiti de divinitate cu ele sa le folosim

Andree Dicovici
" El nu isi da seama ca cei pro sau contra Iisus au fost asa inca de dinainte de-a se naste...si vor ramane cum au fost la timpul prezent"
Nu ma implic ptr lumea care a trecut ptr ca nu o mai pot schimba, imi pasa de fiecare copil care este supus manipularii si alienat astfel ca sa devina o cauza pierduta

"Mireluta Cine-i Soimos?"

EU!
...adica un fel de tu ...adica nimeni iesit din comun!

"Ioanide A reusit sa faca ceea ce ateii se chinuie de atata vreme.A demolat o carte care a adus multa nenorocire planetei. "
Eu propun sa imi ridicati o statuie ... ba .... mai bine ridicati-mi banurile multe cu care m-ati cadorisit dar pe degeaba ca sa nu mai postez de pe proxyuri.

Ioanide multumesc ptr faptul ca imi sari in ajutor.... e adevarat ca ateii au avut o strategie gresita negandu-l total pe Dumnezeu, dar cum nimeni nu poate dovedi ca stie cum IL cheama e destul sa-I spunem VIATA (natura?) si atunci nici credinciosii si nici atei nu-l mai pot contesta.
Natura divina a vietii nu se gaseste in carti sau in religii ci in noi insine iar in calitate de "perla a creatiei" trebuie sa fim la inaltimea ceruta si asta nu prin credinta ci prin CUNOASTERE si CONSTIINTA .... atat e toata filozofia.
Evident ca ea implica lupta impotriva minciunii si fanatismului...si acesta este motivul ptr care si eu postez de 100 de ori acelasi citat doar ca sa ii combat pe cei care in loc de logica au in minte numai citate biblice!
0

#25 Utilizator offline   Arcadia@ 

• Love And Peace
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-September 06

Scris 08 January 2007 - 03:05 PM

Intrebari pentru Soimos:
1) care sunt ultimele carti citite?
2) exista cineva in familie(rude) care e preot?
3) care e aspiratia vietii lui?
4) care e ultima mancare ingerata?
0

#26 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 08 January 2007 - 03:10 PM

Vezi postareaioanide, la Jan 8 2007, 01:51 PM, a spus:

Ce warn vezi?Iar te crezi moderatoare?

Ma refeream la faptul ca nu meriti sa iau warn pentru injurii.. da' ma risc :friends: moderatoare nu m-am crezut niciodata...
0

#27 Utilizator online   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 08 January 2007 - 03:15 PM

Clontos ??????????? Ce-mi place cuvantul !!!! :friends:
0

#28 Utilizator offline   Spring in Paris 

• Angel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-October 06

Scris 08 January 2007 - 03:24 PM

Vezi postareaioanide, la Jan 8 2007, 03:21 PM, a spus:

Poate pt ca se refera la un accesoriu pur barbatesc care tie iti lipseste.Si intr-o parte si in alta.

Ioanide...am si eu o rugaminte...ia-o mai incet cu rautatile...nu te supara asa..din orice....nu-ti face cinste comportamentul . :focus:
esti un tip destept.....si desteptii nu se iau la cearta din orice maruntis. :jester:
si acum..sa fiu ontopic :
Soimos... :friends: care e motto-ul tau preferat?
0

#29 Utilizator offline   kriemhild 

• pelikan
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 23-November 06

Scris 08 January 2007 - 03:39 PM

Vezi postareaioanide, la Jan 8 2007, 11:42 AM, a spus:

Este luceafarul de dimineata insa se vede doar la religie si spiritualitate.

si iata si un citat din celebrul de acum, Soimos:

Vezi postareaSoimos, la Dec 29 2006, 01:29 AM, a spus:

Apocalipsa 22
16 Eu, Isus, am trimis pe īngerul Meu să vă adeverească aceste lucruri pentru Biserici. Eu sunt Rădăcina şi Sămānţa lui David, Luceafărul strălucitor de dimineaţă. (adica Lucifer)

2 Petru 1
19 Şi avem cuvāntul prorociei făcut şi mai tare; la care bine faceţi că luaţi aminte, ca la o lumină care străluceşte īntr-un loc īntunecos, pānă se va crăpa de ziuă şi va răsări luceafărul de dimineaţă īn inimile voastre.(adica Lucifer)
Isaia 14
12 Cum ai căzut din cer, Luceafăr strălucitor, fiu al zorilor! Cum ai fost doborāt la pămānt, tu, biruitorul neamurilor!(adica Lucifer)

Deci, repet intrebarea: Soimos este tot una cu Lucifer?
0

#30 Utilizator offline   ioanide 

• busuioc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 08 January 2007 - 03:44 PM

Vezi postareaAngel of pain, la Jan 8 2007, 03:24 PM, a spus:

Ioanide...am si eu o rugaminte...ia-o mai incet cu rautatile...nu te supara asa..din orice....nu-ti face cinste comportamentul . :hi:
esti un tip destept.....si desteptii nu se iau la cearta din orice maruntis. :focus:
si acum..sa fiu ontopic :
Soimos... :jester: care e motto-ul tau preferat?

:friends:
Acest topic este dedicat domnului user soimos.Insa nedreptatile ma supara oriunde le vad.Iar faptul ca si eu si Soimos suntem pe ignore de doamna unicasatorita nu ma dezavantajeaza.Ba ma apropie si mai mult de celebrul produs soimosGMBH.In ceea ce spui te inseli.Ai o imagine idilica deoarece esti tanara.Sunt pisalog si caut motiv de cearta peste tot.Iar ca sa par destept ma stradui din greu sa dau cate un raspuns cat de cat demn de forumul asta!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 18 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Papa face si desface
...deja nu mai suna a omul lui Dumnezeu, nush de ce ...
ellla  32 6.782
Topic inchis Ce a facut in realitate Mesia?
rog credinciosii sa faca lumina!
Silentia lunae  231 19.143
Hot Topic (New) Ce-l aduce pe om la biserica tjedy2000  91 18.734
Hot Topic (New) Atasamente Calea catre Dumnezeu CavalerulJedi  424 31.428
Hot Topic (New) Ce intelegeti prin Rai?
cum va imaginati un rai si de ce?
Shadow and Light  47 16.840