Aceasta postare a fost editata de EmmaD: 17 August 2007 - 12:44 AM
Motiv editare: Fara reclama.
Varsator
Scris 10 August 2007 - 10:32 PM
Femeia varsator, e o femeie dificila. Daca puteti evita aceasta zodie, nu ezitati.
Scris 11 August 2007 - 11:02 AM
Cunosc (da` rau de tot) doo femei din varsator.
Una e asa, cealalta e perfect invers.
Una e asa, cealalta e perfect invers.
Scris 11 August 2007 - 11:30 PM
...eu sunt varsator si m-am regasit in tot ceea ce a fost scris doar mici exceptii...
Scris 14 August 2007 - 07:56 AM
Am cunoscut de curand o doamna din zodia Varsator si ne-am impritenit pe loc. Nu cred ca Leul e incompatibil cu Varsatorul! Sa raman la Femeia Varsator. E o intelectuala, se simte guvernarea planetei URANUS, planeta care sporeste inventivitatea, dorinta de schimbare si noutate, spiritul amical, originalitatea, imaginatia creatoare, spiritul stiintific, nonconformismul, modernitatea, libertatea, dar si idealismul, utopia, anarhismul, spiritul de revolta, dezordinea, egoismul. Imi plac ideile ei avansate, moderne, uneori imposibile! Cautand adevarul prin cunoastere mai larga, nu te oboseste urmarindu-ti permanent miscarile si actiunile. Sper sa ne intelegem, in continuare, bine!
Scris 17 August 2007 - 12:25 AM
mami, cum naibii se impaca utopia cu anarhismul? 
si cum bagi spiritul stiintific in ecuatie?
si cum bagi spiritul stiintific in ecuatie?
Scris 17 August 2007 - 11:33 AM
cunosc un baiat varsator de cand eram mici (10-12 ani) si ne vedeam in fiecare vara....cu timpul mi-am dat seama ca imi placea de el dar eram prea orgolioasa ca sa ii spun...de vreo 8 ani nu ne-am mai vazut (acum am 23, el 24)...si prin iunie i-am descoperit o adresa de email si am intrat in vorba...ne-am conversat pe mess aproape in fiecare zi, cu orele...parea interesat...am descoperit ca lucram la 5 min unul de altul, dar nu am reusit sa ne vedem...abia am facut schimb de poze (nici tel lui nu il am). mi-a zis dupa muulte intrebari, ca are prietena, dar abia am scos de la el cum o cheama si cati ani are.
acum o luna m-am intors dintr-o calatorie si i-am luat o cruciulita de pus la masina pe care tocmai si-o cumparase...si m-am dus la serviciu sa i-o duc...impinsa de o forta supranaturala. mi s-a spus ca nu este si ca nu a fost toata ziua...apoi vad ca apare online si ii spun ce isprava am facut...o mare prostie...seful nu stia ca nu e la serviciu si a cam incurcat-o..mi-a zis ca a pierdut o zi de concediu din cauza mea. i-am zis ca imi pare rau, dar se pare ca degeaba. si ce mi-a ramas in cap: "nici nu ne-am vazut si ai inceput sa-mi faci probleme"...
apoi nu a mai aparut online...alaltaieri i-am trimis un mail doar cu o intrebare de logica-mate, ceva impersonal, profesional...si vad ca nu mi-a raspuns.
ce sa fac???
acum o luna m-am intors dintr-o calatorie si i-am luat o cruciulita de pus la masina pe care tocmai si-o cumparase...si m-am dus la serviciu sa i-o duc...impinsa de o forta supranaturala. mi s-a spus ca nu este si ca nu a fost toata ziua...apoi vad ca apare online si ii spun ce isprava am facut...o mare prostie...seful nu stia ca nu e la serviciu si a cam incurcat-o..mi-a zis ca a pierdut o zi de concediu din cauza mea. i-am zis ca imi pare rau, dar se pare ca degeaba. si ce mi-a ramas in cap: "nici nu ne-am vazut si ai inceput sa-mi faci probleme"...
apoi nu a mai aparut online...alaltaieri i-am trimis un mail doar cu o intrebare de logica-mate, ceva impersonal, profesional...si vad ca nu mi-a raspuns.
ce sa fac???
Scris 17 August 2007 - 11:44 AM
prikindel18, la Aug 17 2007, 12:33 PM, a spus:
cunosc un baiat varsator de cand eram mici (10-12 ani) si ne vedeam in fiecare vara....cu timpul mi-am dat seama ca imi placea de el dar eram prea orgolioasa ca sa ii spun...de vreo 8 ani nu ne-am mai vazut (acum am 23, el 24)...si prin iunie i-am descoperit o adresa de email si am intrat in vorba...ne-am conversat pe mess aproape in fiecare zi, cu orele...parea interesat...am descoperit ca lucram la 5 min unul de altul, dar nu am reusit sa ne vedem...abia am facut schimb de poze (nici tel lui nu il am). mi-a zis dupa muulte intrebari, ca are prietena, dar abia am scos de la el cum o cheama si cati ani are.
ce sa fac???
ce sa fac???
uita-l.......
pentru el erai o posibila aventura....
ii era usor sa vorbeasca cu tine pe mess
nu uita.....din ceea ce a scris rezulta ca el are o prietena....
cu tine...vorbea pe mess....si atat....
asa fac muti oameni..dar cand e vorba de intalniri o lasa mai moale
nnu vor sa se mai implice....
"nu dau vrabia din mana pe cioara de pe gard"
Scris 17 August 2007 - 11:46 AM
varasatorii au lumea lor ideatica din care ii scoti greu ... de fapt ies ei din cand in cand daca li se pare interesant anturajul
neaparat sa-i acorzi libertate si conversatii cat mai interesante... adora ciudateniile si chestiile de arta (e un domeniu pe care il poti explora si folosi ca atu )
l-ai suparat de fapt nu ca si-a pierdut o zi de concediu si pentru ca ai mers in teritoriul lui fara ca el sa vrea asta ...
... nu-i mai incalca teritoriul si nu-i mai face surprize de-astea ca-l sufoci si ... ai vazut reactia: s-a facut invizibil
n-are nevoie de cineva care sa ii invadeze lumea ci de cineva cu care sa si-o construiasca
o relatie in care poate respira, are libertate si se simte creativ... probabil asta i-ar place
neaparat sa-i acorzi libertate si conversatii cat mai interesante... adora ciudateniile si chestiile de arta (e un domeniu pe care il poti explora si folosi ca atu )
l-ai suparat de fapt nu ca si-a pierdut o zi de concediu si pentru ca ai mers in teritoriul lui fara ca el sa vrea asta ...
n-are nevoie de cineva care sa ii invadeze lumea ci de cineva cu care sa si-o construiasca
o relatie in care poate respira, are libertate si se simte creativ... probabil asta i-ar place
Scris 17 August 2007 - 12:07 PM
nu pot sa il uit... in tot timpul asta ma gandeam la el...il visam mai tot timpul...chiar daca am avut prieteni, iubiti etc, erau zile cand ma apuca un dor de el... si acum de cand am inceput sa ne conversam parca am o relatie cu el in vise...este foarte deprimant si nu pot sa renunt la el! chiar nu pot!
in oct o sa reincepem cursurile la master si avem cam in acelasi sediu..la fac diferite... dar nu stiu ce sanse exista sa ne intalnim intamplator...daca in fiecare zi cand vin si plec de la serviciu trec prin fata firmei unde lucreaza el ( asta e traseul cel mai scurt spre casa ) si nu l-am vazut....
sa-i trimit un mail cu scuze?
in oct o sa reincepem cursurile la master si avem cam in acelasi sediu..la fac diferite... dar nu stiu ce sanse exista sa ne intalnim intamplator...daca in fiecare zi cand vin si plec de la serviciu trec prin fata firmei unde lucreaza el ( asta e traseul cel mai scurt spre casa ) si nu l-am vazut....
sa-i trimit un mail cu scuze?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Gandaca_RV | 817 | 96.360 |
|
Rac | heidy | 591 | 67.876 |
|
|