Aceasta postare a fost editata de Angela!: 06 January 2007 - 06:40 PM
Ce opere va plac cel mai mult? (poti alege mai multe optiuni)
Scris 06 January 2007 - 06:23 PM
Mie imi place Traviata, Bal mascat si Silvia; Verdi si Strauss...
Scris 06 January 2007 - 10:48 PM
dar mie imi place si Il tabarro.... care evident nu este pe lista!!! compozitori.... pe primul loc (langa inima mea) Puccini, apoi restul compozitorilor veristi si operele lor, apoi Verdi, Bizet, Massenet, etc!! de fapt.... se poate spune ca nu ne place ceva din minunatul univers al sunetelor?????
frumoasa poza, Angela.... pacat ca nu imi place si cine este in poza!!!
Aceasta postare a fost editata de desiderioe: 06 January 2007 - 10:50 PM
Scris 07 January 2007 - 09:54 AM
desiderioe, la Jan 6 2007, 10:48 PM, a spus:
dar mie imi place si Il tabarro.... care evident nu este pe lista!!! compozitori.... pe primul loc (langa inima mea) Puccini, apoi restul compozitorilor veristi si operele lor, apoi Verdi, Bizet, Massenet, etc!! de fapt.... se poate spune ca nu ne place ceva din minunatul univers al sunetelor?????
Nu iti place de Angela Gheorghiu??
Scris 07 January 2007 - 02:40 PM
Imi plac multi si foarte multi artisti ai scenei. Imi place Puccini, Verdi, Mozart, Orf, etc etc.
DAR
Acum, am o preferinta aparte pentru CARMEN de BIZET, poate si pentru ca dupa ce mi-am sdus din Italia dvd-ul cu opera filmata de regizorul Francesco Rosi, acolo, in Spania actiunii operei...fara decoruri somptuoase, fara farduri si fara zorzoane...cu o JULIA MIGENES-JOHNSON de neegalat alturi di PLACIDO DOMINGO, nu mai contenesc sa il pun...! Daca nu l-ati vazut, merita sa vedeti acest film, o opera filmata de fapt!
Voi mai scrie aici.
DAR
Acum, am o preferinta aparte pentru CARMEN de BIZET, poate si pentru ca dupa ce mi-am sdus din Italia dvd-ul cu opera filmata de regizorul Francesco Rosi, acolo, in Spania actiunii operei...fara decoruri somptuoase, fara farduri si fara zorzoane...cu o JULIA MIGENES-JOHNSON de neegalat alturi di PLACIDO DOMINGO, nu mai contenesc sa il pun...! Daca nu l-ati vazut, merita sa vedeti acest film, o opera filmata de fapt!
Voi mai scrie aici.
Scris 07 January 2007 - 06:48 PM
my fair lady e musical, vaduva vesela e opereta iar compozitorii de muzica clasica i-as muta mai degraba la muzica.
Scris 07 January 2007 - 07:05 PM
Traviata , Rigoletto , Nunta lui Figaro , Nabucco , Carmen , Cosi fan tutte.....
Beethoven , Mozart ,Vivaldi , Johann Strauss (fiul) , Bach , Verdi , Rossini , Wagner , Liszt , Haydn , Chopin...
Beethoven , Mozart ,Vivaldi , Johann Strauss (fiul) , Bach , Verdi , Rossini , Wagner , Liszt , Haydn , Chopin...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Steaua fara nume - engleza | 1journey | 0 | 3.021 |
|
belcantisme versus dramă muzicală | petrică | 34 | 4.842 |
|
Chestionar:
|
Armina | 52 | 22.504 |