Care este cel mai mare dusman al omului? Sunt atat de multi....dar totusi care este cel mai mare
Scris 06 January 2007 - 05:57 PM
Scris 06 January 2007 - 06:45 PM
Scris 07 January 2007 - 12:38 AM
colivie de canar, dulciuri, fursecuri, aspirator cu 3000 de dolari, containere de plastic de stocat ramasite de mancare !?!?!
matura statica si pene de sters praf (de strutz poate) si multe alte articole UTILE !!!
Imi vine sa le iau pe varf de lance !!! spre sanatatea lor ca n-am !!!
Scris 07 January 2007 - 07:04 AM
Scris 07 January 2007 - 02:36 PM
Argv, la Jan 6 2007, 08:45 PM, a spus:
Am spus chestia asta pentru ca e un paradox atata timp cat suntem cei mai buni ar trebui sa nu mai existe ceva care ne poate ameninta si totusi exista...
Olga cahan, la Jan 7 2007, 02:38 AM, a spus:
colivie de canar, dulciuri, fursecuri, aspirator cu 3000 de dolari, containere de plastic de stocat ramasite de mancare !?!?!
matura statica si pene de sters praf (de strut poate) si multe alte articole UTILE !!!
Imi vine sa le iau pe varf de lance !!! spre sanatatea lor ca n-am !!!
Ce legatura are cu subiectul ?
Scris 08 January 2007 - 11:54 PM
RebelXP, la Jan 6 2007, 05:57 PM, a spus:
Nu cred, si la alte specii apar conflicte intre indivizi, conflicte care pina la urma au rolul de autoselectie. Si la om functioneaza aceasta autoselectie, care pe linga "selectia naturala" vine in completare la un examen foarte greu pentru omenire, acela de a se conserva in timp, de a ramine cei neviciati sau mai putin viciati. Daca stai sa te uiti putin in evolutia omului, vei descoperi ca modelul agresivitatii dictatoriale specifica cimpanzeilor a fost eradicat exact din cauza aparitiei...comunicarii. Cu cit comunicarea se dezvolta, cu atit modelul de societate condusa de un "tartor central omnipotent" va fi inlocuita de o societate relationala axata pe negociere. In consecinta omul nu va disparea cu desavirsire ca urmare a propriilor actiuni decit prin gafe ecologice ( sau politico-militare...) monumentale. In schimb un virus transmis de un banal... tintar ar putea ingenunchea rapid omenirea, mai repede decit o armata dezlantuita. Cred ca cei mai mari dusmani potentiali cunoscuti ar fi virusii si posibilele cataclisme, inclusiv incalzirea globala.
Scris 09 January 2007 - 12:08 AM
Oricat de multa inteligenta ar avea conducerea, omul nu e perfect. Si vor aparea greseli care vor permite instaurarea unui regim in care prostia sa fie venerata. Se pare ca deja a inceput - numai manele se aud pe strazi si in mass media.
Scris 09 January 2007 - 01:04 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Inspiratia | Ea. | 45 | 4.095 |
|
Credeti ca exista "Legea compensatiei" ? | w3ga | 80 | 12.735 |
|
Orgoliul
o piedica |