Pagina 1 din 1
am picat de fraier ca naivu' de rind... Antena 1- si emisiunea de umflat factura
Scris 28 January 2005 - 11:53 AM
Asteptind pe cineva, aveam astazi la 11.30 in fata un televizor. era pe " ANTENA 1" si , in direct se desfasura emisiunea concurs aceea cu tot felul de teste de perspicacitate si apoi intrebari. Neavind alceva mai bun de lucru ce credeti c-am facut? am trimis ca prostu' niste raspunsuri corecte ( confirmate ulterior de raspunsurile prin telefon) dar bineinteles ca nu sa-a intimplat nimic...Decit ca pur si simplu factura de telefon va veni mai mare cu de trei ori 0.9 USD + tva...Uneori sunt naiv si uit de fapt in ce lume traim, si ca de fapt banii se obtin in orice mod...Toata admiratia pentru fata aceea draguta care turuie intr-una, cred ca la sfirsitul emisiunii va fi tare obosita. Nu sunt suparat ca n-am cistigat"trei milioane garantate" puteau macar operatorii sau ce-or fi pe-acolo sa trimita un raspuns de genul " raspuns corect, ai zaca bilute, pe SMS se recompenseaza cu bilute...)" Apropo, este 12.00, daca mai apucati incercati, trimiteti un sms la 1345, cu un raspuns sigur corect ( unele variante sunt ridicol de simple) si vedeti ce se intimpla... Ma simt amuzat, totusi ca am gasit energia necesara sa ma joc...
Scris 28 January 2005 - 12:52 PM
Am vazut si eu mai demult respectivele concursuri.
Nu cred ai nici o garantie ca cei ce-la organizeaza nu dau cui vor ei premiul respectiv.
Sunt multi care suna, probabil din lipsa de alta ocupatie, si castigul lor este mult mai mare decat premiul oferit asa ca ar putea fi chiar "pe bune".
Nu cred ai nici o garantie ca cei ce-la organizeaza nu dau cui vor ei premiul respectiv.
Sunt multi care suna, probabil din lipsa de alta ocupatie, si castigul lor este mult mai mare decat premiul oferit asa ca ar putea fi chiar "pe bune".
Scris 28 January 2005 - 04:29 PM
Poate patania ta va fi invatatura de minte pentru altii care inca mai cred in astfel de concursuri ... Pe mine unul ma scoate din sarite emisiunea respectiva si mut repede canalul
))))00
Scris 28 January 2005 - 07:37 PM
Sunt curios daca va veni cineva si va spune ca el a castigat la acele jocuri. Cum este un forum public sunt sanse, asta in cazul in care exsita castigatori.
Scris 29 January 2005 - 08:08 PM
roportal, la Jan 28 2005, 07:37 PM, a spus:
Sunt curios daca va veni cineva si va spune ca el a castigat la acele jocuri. Cum este un forum public sunt sanse, asta in cazul in care exsita castigatori.
[snapbacca]25226[/snapbacca]
[snapbacca]25226[/snapbacca]
Da, exista! Companiile de telefonie, A1 si turuitoarele care apar pe ecran
Scris 29 January 2005 - 09:29 PM
Si eu schimb repede canalul cand vad emisiunea respectiva. Dar odata am trimis si eu SMS. Si in cateva secunde am primit raspuns:
Citeaza
Alegeti tonul de apel dorit, pentru Nocaia scrieti ... bla bla bla
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Confidence / Tras pe sfoara | tahionic | 0 | 4.253 |
|
Probleme cu postul ori cu site-ul Antena3
Mai multi se plang ca nu il pot receptiona/accesa |