sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

P4 si Celeron pe 64 de biti Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   FrostFire 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-October 04

Scris 28 January 2005 - 01:43 AM

Intel a anuntat ca in primavara acestui an procesoarele P4 si Celeron vor suporta modul de adresare pe 64 de biti denumit EMT64(echivalentul Intel la AMD64) . Procesoarele actuale suporta aceste functii insa ele sunt deactivate.
Se pare ca decizia Intel de a lansa procesoarele cu EMT64 a fost incurajata de o posibila lansare a versiunii finale de Windows pe 64 de biti!!!
->Detalii<-

Aceasta postare a fost editata de FrostFire: 28 January 2005 - 01:45 AM

0

#2 Utilizator offline   corinae 

• Just me
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 26-November 04

Scris 31 January 2005 - 07:12 PM

FrostFire, la Jan 28 2005, 12:43 AM, a spus:

Intel a anuntat ca in primavara acestui an procesoarele P4 si Celeron vor suporta modul de adresare pe 64 de biti denumit EMT64(echivalentul Intel la AMD64) . Procesoarele actuale suporta aceste functii insa ele sunt deactivate.
Se pare ca decizia Intel de a lansa procesoarele cu EMT64 a fost incurajata de o posibila lansare a versiunii finale de Windows pe 64 de biti!!!
->Detalii<-
[snapbacca]25157[/snapbacca]

Versiune Windows 64 biti a fost disponibila pentru download in scopul testarii pe site-ul Microsoft (cu licenta pe doi ani de zile).
0

#3 Utilizator offline   TZEP 

• om rau !
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-December 04

Scris 01 February 2005 - 10:22 AM

Abia astept sa fac un benchmarca pe un calculator cu p4 64 da' cred ca o sa mai asteptam , ma ingrozesc cand ma gandesc ce preturi vor avea procesoarele astea
0

#4 Utilizator offline   FrostFire 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-October 04

Scris 03 February 2005 - 01:37 AM

eu nu cred ca vor aparea la niste preturi foarte mari, trbuind doar sa inlocuiasca actualele procesoare... ideea este ca vor sa treaca cu totii la technologia pe 64 de biti (nu vor putea ramane in urma celor de la AMD care deja au acaparat o mare bucata din piata cu procesoarele lor pe 64 de biti). Procesoarele acestea nu nimic nou in afara de registri pe 64 de biti. Procesoarele vor fi ca si in cazul celor de la AMD hibrizi 32/64 biti si ca in cazul acestora nu ar trebui sa te astepti la performante crescute. Benchmarcaul tau nu cred ca va arata surprinzator fata de un procesor identic, dar fara EMT64 . Arhitectura este aceeasi. Exact ca in cazul Athlon/Athlon64.
Mai intai pune mana pe sistemul de operare pe 64 de biti :dee si apoi fa benchmarca-uri ;) desi singura comparatie pe care o vei putea face va fi cu procesoarele de la AMD.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi probleme placa de sunet
va rog sa ma ajutati si pe mine!!!
igor06  3 2.705
Replici noi Upgrade de placa video pe un socket a
astept un raspuns cat mai urgent!
L4viniu  3 5.073
Replici noi nu imi citeste cd-ul Annder  1 1.875
Replici noi vpu recover
vpu recover has reset your graphics accelerator ...
StefaN.es  2 1.360
Replici noi Help Canon mp250 error Mrdjcoco15  0 654