Ce pacat ca e controlata cantitatea de tijon...nu mai are voie sa fie omul artist, dom'le!!
Absintul
Scris 20 May 2010 - 01:26 PM
Nu e nicio asemanare (in ceea ce priveste efectele) intre THC si tijonul din absint (cum se tot "urla" inainte). Ce-am simtit de la absint...senzatia pe care o ai cand exagerezi cu taria. Nu prea placut deci, poate doar pentru cei carora chiar le place sa fie 
Ce pacat ca e controlata cantitatea de tijon...nu mai are voie sa fie omul artist, dom'le!!
Scris 20 May 2010 - 02:06 PM
Javra, la May 20 2010, 03:26 PM, a spus:
Nu e nicio asemanare (in ceea ce priveste efectele) intre THC si tijonul din absint (cum se tot "urla" inainte). Ce-am simtit de la absint...senzatia pe care o ai cand exagerezi cu taria. Nu prea placut deci, poate doar pentru cei carora chiar le place sa fie 
la nevoie ,daca nu ai absint ,poti sa -ti tai o ureche.s-ar putea sa ajungi artist sau nu .in cel mai rau caz,o sa faca altii glume pe seama ta.
Scris 20 May 2010 - 04:09 PM
om serios, la May 20 2010, 03:06 PM, a spus:
la nevoie ,daca nu ai absint ,poti sa -ti tai o ureche.s-ar putea sa ajungi artist sau nu .in cel mai rau caz,o sa faca altii glume pe seama ta.
Eu cred ca oricat de mult nu-ti place Van Gogh (fie ca e vorba de viata sau de opera lui) nu e cazul sa iti bati joc in halul asta de el. Ce off sunt.
Scris 23 June 2010 - 10:59 PM
Am baut eu cateva cocktailuri care contineau absint.Nu am patit nimic.Vreau insa sa incerc si absint simplu,poate doar putin caramelizat.
Scris 01 February 2012 - 12:38 PM
Incercat in Praga. Cand esti intre cehi, tre sa faci turist-isme
.
Mi-a placut ritualul de servire. Am zis ca ar fi pacat sa-l beau asa simplu, ca pentru ritual m-am dus....
Nici o senzatie. Fu buna, dar am stat pana sa se raceasca paharul intai. Consumat un shot. Cam ca o palinka mai tare. Un pic imi dadea o senzatie de spirt sanitar gustul
Mi-a placut ritualul de servire. Am zis ca ar fi pacat sa-l beau asa simplu, ca pentru ritual m-am dus....
Nici o senzatie. Fu buna, dar am stat pana sa se raceasca paharul intai. Consumat un shot. Cam ca o palinka mai tare. Un pic imi dadea o senzatie de spirt sanitar gustul
Fisiere atasate
-
P1130881.JPG (367.03K)
Number of downloads: 4
Aceasta postare a fost editata de Kilkoana: 01 February 2012 - 12:41 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Se merita sau nu? | FNF | 17 | 3.058 |
|