Aceasta postare a fost editata de contele: 06 April 2007 - 01:22 AM
Ce ati aprecia cel mai mult la o banca?
Scris 06 January 2007 - 11:24 AM
Scris 06 January 2007 - 11:17 PM
danH, la Jan 6 2007, 11:24 AM, a spus:
1 sa-ti spuna exact dobanda si comisioanele integrale,etc!
2 respectul firesc(doar traiesc din banii mei-nostri)-poti vedea topicul ,,Si plimbat si cu banii luati -BANC POST ''
3 oarecare flexibilitate in negocieri,adica sa nu mai trebuiasca sa le faci intai dovada ca te poti descurca si fara banii lor...
bun topicul!
Scris 18 January 2007 - 12:13 PM
si sa fie amplasate undeva in interior ca sa nu se ia golanii dupa tine
Scris 27 February 2007 - 07:28 PM
apropo, ce comisioane au la Cont'ROLul ala?
Scris 05 April 2007 - 04:47 PM
1. transparenta comisioanelor. Zic asta pentru ca de la inceput ar trebui sa iti puna la dispozitie o lista cu acestea, nu sa constati tu in timp. Eu am conturile la BRD si pot sa spun ca au comisioane ametitoare, iar unele dintre ele habar nu am de ce imi sunt luate.
2. personal foarte bine pregatit, care sa fie capabil sa iti dea toate informatiile corect, intr-un mod amabil si sa iti ofere o minima consultanta in privinta produselor bancare.
3. Cand ai o problema financiara sa fie capabila sa iti ofere niste solutii ok, evident in functie de oferta lor
4. o buna comunicare, nu numai pe chestiuni de relatie curenta, ci si in sensul de a fi anuntat in legatura cu diverse modificari suferite de oferta bancii (de pilda, cand s-au marit comisioanele BRD nu m-a anuntat nimeni)
5. Flexibilitate, in sensul de adaptare la necesitatile clientului
Cam atat deocamdata, mai scriu daca imi mai vine ceva in minte.
Scris 05 April 2007 - 06:33 PM
Broscuta_Fermecata, la Apr 5 2007, 05:47 PM, a spus:
1. transparenta comisioanelor. Zic asta pentru ca de la inceput ar trebui sa iti puna la dispozitie o lista cu acestea, nu sa constati tu in timp. Eu am conturile la BRD si pot sa spun ca au comisioane ametitoare, iar unele dintre ele habar nu am de ce imi sunt luate.
2. personal foarte bine pregatit, care sa fie capabil sa iti dea toate informatiile corect, intr-un mod amabil si sa iti ofere o minima consultanta in privinta produselor bancare.
3. Cand ai o problema financiara sa fie capabila sa iti ofere niste solutii ok, evident in functie de oferta lor
4. o buna comunicare, nu numai pe chestiuni de relatie curenta, ci si in sensul de a fi anuntat in legatura cu diverse modificari suferite de oferta bancii (de pilda, cand s-au marit comisioanele BRD nu m-a anuntat nimeni)
5. Flexibilitate, in sensul de adaptare la necesitatile clientului
Cam atat deocamdata, mai scriu daca imi mai vine ceva in minte.
vise...
Aceasta postare a fost editata de master_mind: 05 April 2007 - 06:33 PM
Scris 05 April 2007 - 06:55 PM
Scris 09 April 2007 - 12:12 PM
larisa_vas, la Jan 18 2007, 01:13 PM, a spus:
si sa fie amplasate undeva in interior ca sa nu se ia golanii dupa tine
Scris 12 September 2007 - 09:54 AM
Unul din colegi spunea ca sunt cei mai profi (profesionisti). In a doua zi de la salariu ma duc sa scot bani. Alta mare greseala!
Consult contul si vad 2 RON. Ma duca la firma si ii intreb care-i faza. Ei mi-au zis ca au livrat banii in cont.
Ma duc la banca. Se uita astia de la banca si cica trimisesera catre firma un cont gresit (nu al meu). Mi-au mai zis ca cica au remediat problema si a doua zi pot sa scot bani.
Eu a doua zi m-am dus sa scot banii promisi. Ce greseala, ce greseala... sa cer ce-i al meu! Nu ma invat niciodata minte.
Aveam 2 RON. Ma duc din noua la contabilitate la firma. Contabila vorbeste cu banca care ii spune urmatoarele:
1. banca nu are voie sa transfere bani dintr-un cont de la o persoana la alta fara acordul ambelor parti (corect).
Eu eram de acord. Mai trebuia sa se puna de acord si respectivul care s-a trezit cu banii in cont.
2. banca nu da telefon la o persoana fizica sa-l roage sa livreze bani in contul altei persoane
Concluzia: contabila firmei s-a rugat de o persoana (f amabila) sa returneze banii in contul firmei, ca firma sa livreze banii in contul meu corect.
Am scos si eu banii acum cateva zile de la bancomat. Victorie!!!!!!!!!!!! Am scos 840 RON de dimineata in vre-o 3 transe pt ca am scos doar hartii de 10 RON.
Evident ca mi-a luat comision de fiecare data cand am scos banii si am interogat soldul pt ca nu intelegeam de ce nu vrea bancomatul sa imi scoata suma.
PS: intrebasem in banca care-i faza de nu imi scoate banii si mi-au zis ca nu am introdus eu corect datele (adica oi fi vre-un prost).
Nu scria nicaieri in politica bancii fata de clienti ce se intampla in astfel de situatii (daca era vorba de 10000000 RON?). Ce credeti ca ar trbui sa fac?
De schimbat cardul de salarii e clar, dar ce altceva pot sa fac cu astfel de camatari (la costum si cu facultati).
Acum inteleg ce vroia sa spuna colegul cu profi: profitori.
Deci: NU BAGATI SAU LUATI BANI DE LA RAIFFEISEN!!!!!!!!!!!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce puteti sa faceti in caz de abuz?
CRB |
aimee79 | 8 | 8.765 |
|
sistemul bancar
BRD & BNR |
soreloo | 4 | 2.100 |