1.Cei care vor sa personifice userul Guess who, sa imi dea un pm. In ordinea mesajelor primite, eu am sa fac o lista. Cand ii vine fiecarui jucator randul, eu ii voi da parola (alta parola pentru fiecare, ca sa nu avem probleme), iar el va raspunde la intrebarile pe care ceilalti jucatori i le vor pune pentru a-l descoperi. Mentionez ca activitatea acestui user se mentine in limitele acestui topic.
2.Jucatorii care trebuie sa ghiceasca cine este Guess who au dreptul la maxim 3 intrebari (important: la care sa se raspunda doar prin da sau nu!). De asemenea, au voie la doar doua intrebari de ghicire. In momentul in care un jucator a avut dreptate, cel care il controleaza in acel moment pe userul Guess who trebuie NEAPARAT sa dea confirmarea in topic.
3.Fiecare Guess who are dreptul de a raspunde la intrebari pana cand este ghicit, iar daca nu este ghicit in maxim patru zile, se trece la persoana urmatoare din lista.
4.Jucatorul care a ghicit corect primeste cinci puncte. De asemenea, un personificator al lui Guess who care a ramas nedescoperit, primeste tot cinci puncte. In urma acestor punctaje, se va intocmi un clasament care va fi afisat la fiecare schimbare de user (pe care o voi anunta eu).
Daca cineva nu respecta regulile sau comenteaza aiurea (fara intrebari sau cu intrebari doar ca sa nu spuna ca a fost off topic), va fi pur si simplu ignorat (si scos de pe lista de asteptare daca cumva s-a inscris). Am incredere ca nu se vor face puncte pe sistemul mesajelor intre prieteni ("ba, vezi ca eu sunt GuessWho zilele astea"), ca atunci.. n-are rost. De asemenea, moderatorii nu au voie sa puna intrebari pentru ca pot sa vada ip-ul.
La sfarsitul listei, cand nu va mai fi nimeni pe lista se va face clasamentul. Cel cu cele mai multe puncte va castiga un rank personalizat.
Important: Cum deocadata suntem numai admini si mozi, au voie si ei sa participe, Adminii si mozii nu vor mai participa cand se vor inmulti useii obisnuiti.
Nelamuriri? Dati-mi mp.
Deci astept mp-uri cu inscrieri si nelamuriri
Aceasta postare a fost editata de Alethia: 05 January 2007 - 11:55 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis