'nu te aprinde, incercam doar sa "insinuez" ca in Biblie nu scrie de nici un big-bang, dar e parerea mea. Si cu asta gata cu religia pe ziua de azi. "
Amica, nu m-am aprins deloc ! La ce-mi trebuie flacari, daca sunt in lumina !?

Poate pe forum suna altfel afirmatiile pe care le dau...dar, uite-te putin si la emoticonurile pe care le atasez mesajului.
Plus ca, in biblie este descris big-bangul, dar simbolic. Fii atenta !
1. La început, Dumnezeu a facut cerurile si pamântul.
2. Pamântul era pustiu si gol; peste fata adâncului de ape era întuneric, si Duhul lui Dumnezeu se misca pe deasupra apelor.
3. Dumnezeu a zis: "Sa fie lumina!" Si a fost lumina.
4. Dumnezeu a vazut ca lumina era buna; si Dumnezeu a despartit lumina de întuneric.
5. Dumnezeu a numit lumina zi, iar întunericul l-a numit noapte. Astfel a fost o seara, si apoi a fost o dimineata; aceasta a fost ziua întâi.
6. Dumnezeu a zis: "Sa fie o întindere între ape, si ea sa desparta apele de ape."
7. Si Dumnezeu a facut întinderea
Iata ca, Dumnezeu creaza si cerurile dar si pamanturile. Dar _ trebuie vazut faptul ca, pamantul este creat defapt _ abia dupa ce se spune - " Sa fie lumina" - big-bang. Apoi, Dumnezeu vede ca e bine si desparte lumina de-ntuneric. Deja legile universului incep sa se consolideze. Apare ziua si noaptea ~ seara si dimineata. Astfel, a creat intinderea = materia - " Si Dumnezeu a facut intinderea". Ce-i asa greu de inteles !?
P.S. Draga mea, nu te-a invitat nimeni la aceasta discutie. Ai venit singurica...Ce-i asta : " Si cu asta gata cu religia pe ziua de azi ! " !?

Ocolesti subiectul, du-te la fel cum ai plecat !...Doar nu te-am invitat eu...