Sari la conținut
Forum Roportal
Go!!!

Zodii si personalitati

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Interesant faptul ca M.Eliade este pesti. Nu stiam :jester:

Dupa ce am citit cateva carti ale lui Eliade, am avut convingerea ca e varsator.

Alti varasatori:

Christy Brinkley

Geena Davis

Oprah Winfrey

Morgan Fairchild

Mia Farrow

Molly Ringwald

Jennifer Jason Leigh

James Dean

Ashton Kutcher

Abraham Lincoln

Ronald Reagan

Franklin Roosevelt

Jules Verne

Shakira

Ion Luca Caragiale

Charles Darwin

Phil Collins

Bob Marley

Marin Sorescu

Eugen Barbu

Christian Dior

Joe Pesci

Garth Brooks

Charles Dickens

 

 

COMPATIBILITATILE ZODIEI VARSATOR

 

 

 

Berbec: Aceasta poate fi relatie foarte provocatoare, care va necesita multa energie, dar, in acelasi timp, va fi una foarte interesanta. Varsatorul si Berbecul vor fi o combinatie foarte interesanta de pasiune, prietenie si sexualitate. Cand doi nativi ai acestor zodii vor fi impreuna nu va exista nici un moment de plictiseala, de letargie, cei doi vor avea parte de momente memorabile atat in cuplu, cat si impreuna cu prietenii si familiile. Apartenenta lor la diverse grupuri si participarea la tot felul de evenimente vor mentine relatia plina de pasiune si lipsita de rutina. Ambele zodii au nevoie de independenta si impart aceleasi abilitati creative. Se vor coompleta foarte frumos unul pe celalalt. In timp, unul dintre ei se va indragosti irecuperabil de celalalt si e foarte posibil ca relatia sa evolueze intr-o casnicie mai mult decat plina de pasiune.

 

Taur: O relatie intre un Varsator si un Taur este de la bun inceput sub auspicii favorabile, ambii nativi avand idealuri si moduri de gandire apropiate. Fiecare va avea multe de invatat de la celalalt, atat in ce priveste relatiile umane cotidiene, cat si in legatura cu sexul. Aceasta combinatie de zodii este una in care relatiile, fie ele pe termen lung sau scurt, vor fi pline de satisfactii. Este foarte posibil sa se indragosteasca rapid, aproape fara sa isi dea seama. Taurii sunt seriosi si senzuali, iar o relatie intre ei si Varsatori se va transforma cu usurinta intr-o prietenie foarte solida si care va dura mult timp dupa ce atractia sexuala a incetat, in cazul in care se va intampla. O relatie pe termen lung se va concretiza aproape sigur intr-o casnicie.

 

Gemeni: Cand aceste doua zodii se intalnesc, atractia sexuala va fi foarte intensa, iar curiozitatea ambilor parteneri despre celalalt va fi de nestavilit. Ambele semne sunt avide dupa petreceri, socializare si vor dori sa faca asta impreuna starnind priviri de admiratie: "Ce bine le sta impreuna!". Independenta si stilul direct al Varsatorilor sunt considerate catitati foarte importante de catre nativii in Gemeni. Impreuna, pot duce o relatie de la strict fizica pana in fata altarului, astfel ca exista un foarte mare potential ca legatura dintre aceste doua semne sa dureze o viata intreaga. Exista si o mica problema... Varsatorii s-ar putea sa devina crispati, sa aiba indoieli si sa se simta prinsi in capcana de catre partenerul nascut in Gemeni. Acestia din urma s-ar putea sa se sature sa astepte si sa renunte, plini de amaraciune. Solutia este sa stie cand sa renunte si sa nu se joace cu aceasta relatie, mai ales Gemenii.

 

Rac: Racul cauta intotdeauna succesul si siguranta in dragoste. Varsatorul cauta, in schimb, statut si prietenie, deci este usor de inteles de ce aceste doua semne se atrag. Daca Racul si Varsatorul au aceleasi tinte si aspiratii, prognoza este foarte buna pentru dragoste si posibil casatorie. Varsatorul va gasi un bun ascultator in Rac si se va simti in siguranta cu prietenia si natura pasionanta a Racului. Lucruri inexplicable se intampla cand Racul (Luna) sta langa Varsator (Uranus - planeta a surprizelor). Aceasta combinatie merita o sansa. Daca cei doi cauta neobisnuitul, inexplicabilul sau surprizele la orice colt, nu trebuie sa caute prea departe. Pentru ca relatia sa mearga, Racul va trebui sa iubeasca si sa dea libertatea necesara Varsatorului, in timp ca partenerui sau va trebui sa fie mult mai atent la fragilitatea Racului. Racul are nevoie sa inteleaga ca Varsatorul traieste pentru petreceri si Varsatorul trebuie sa inteleaga nevoile Racului de a se simti iubit si in siguranta.

 

Leu: Aceasta relatie este foarte provocatoare. Leul si Varsatorul sunt o combinatie interesanta de pasiune, prietenie si sexualitate. Nu vor exista momente de plictiseala intre cei doi. Grupurile din societate si evenimnetele vor stimula relatia. Amandoi au nevoie de independenta si impartasesc abilitati creative similare. Leul si Varsatorul vor imparti o aventura de dragoste si o viata sexuala foarte interesante. Uneori, unul dintre ei se poate indragosti repede. Mentine totul la lumina, Leule, si asteapta sa vezi cum se dezvolta. Varsatorul trebuie sa ofere aplauze Leului pentru efort si amuzament. Varsatorul poate aduce spiritualitatea in viata Leului, un mare bunos pentru acesta din urma.

 

Fecioara: Aceasta ar putea fi o intalnire provocatoare si excitanta pentru ambele elemente, plina de surprize. Fecioara si Varsatorul sunt o combinatie interesanta de pasiune, prietenie si sexualitate. Activitatile sociale vor face relatia stimulanta si plina de erotism. Fecioara este un semn care il va tine pe Varsator cu picioarele pe pamant. Amandoi isi doresc sex, prietenie si impartasesc abilitati creative. Uneori unul dintre cei doi se poate indragosti repede, chiar brusc. Mentine totul la suprafata, Fecioaro, si vezi ce iese. Varsatorul trebuie sa ii dea Fecioarei credit pentru efortui ei si multe hohote de ras. Fecioara nu este atat de timida pe cat crede Varsatorul. Cand Varsatorul devine tacut, Fecioara simte nevoia sa scape. Pentru aceasta trebuie sa munceasca: planuri de excursii si calatorii impreuna. Construiti-va o legatura bazata pe substanta si veti putea crea amintiri pentru o viata impreuna.

 

Balanta: Balanta va gasi dragostea pe care o cauta alaturi de Varsator. Acesta va vedea aventura, exotismul si vor scapa de plictiseala alaturi de frumoasa si sarmanta Balanta. Impreuna, cei doi pot construi o relatie sexuala care va deveni din ce in ce mai fierbinte. Va exista o "atractie fatala" care va creste spre o atractie "vesnica" cand cei doi se intainesc. Aceasta relatie poate incepe repede si sa dureze pentru totdeauna. Balanta ar putea ajunge la concluzia ca Varsatorul este singurul pentru ea si viceversa. Aceasta relatie, cel mai probabil, va duce la o dragoste de lunga durata. Mariajul este foarte posibil.

 

Scorpion: Aceasta poate fi o relatie care sa combine elementele de surpriza cu prietenia. Nu vor exista niciodata clipe mohorate intre cei doi si impreuna vor trai momente memorabile, alaturi de prieteni sau in intimitate. Grupurile de societate si petrecerile vor mentine relatia stimulanta. Varsatorul va mentine sexualitatea Scorpionului sub control emotional. Ambele semne isi doresc independenta si vor impartasi talentul creativitatii. Amintiti-va ca atat Scorpionul, cat si Varsatorul sunt semne fixe, deci incapatanarea poate fi o problema. Scorpionul va fi nevoit sa isi tempereze posesivitatea si Varsatorul va trebui sa o lasa mai moale cu distractia ca stil de viata. Aceasta relatie va fi o provocare!

 

Sagetator: Relatia dintre acesti doi nativi poate fi una provocatoare si foarte excitanta. Sagetatorul si Varsatorul sunt o interesanta combinatie de talent, prietenie si sexualitate. Nu vor exista niciodata momente de plictiseala intre acestia doi, iar impreuna pot experirnenta cele mai memorabile momente din viata lor, alaturi de familie si prieteni. Societatea, distractia si evenimentele sportive vor mentine relatia stimulanta. Amandoua zodii au nevoie de independanta si imparatasesc abilitati creative similare. Sagetatorul si Varsatorul vor impartasi o dragoste intensa si o viata sexuala interesanta. Unul dintre ei se poate indragosti repede si va vrea sa oficializeze relatia. Varsatorul va trebui sa ofere spatiu pentru efortul si rasetele Sagetatorului. Varsatorul nu va tolera neloialitatea Sagetatorului. Acesta din urma va trebui sa flirteze mai putin daca vrea sa nu apara probleme.

 

Capricorn: Aceste doua semne vecine in zodiac pot fi prieteni o viata intreaga si exista potential pentru distractie, rasete si poate o Iegatura romantica. Varsatorul va vedea in partenerul Capricorn o persoana super sexi si impreuna vor impartasi numeroase hohote de ras si va rezulta o puternica prietenie. Varsatorul l-ar putea vedea pe Capricorn un pic prea serios, iar acesta din urma ar putea concluziona ca Varsatorul este putin prea libertin. Capricornul cauta intotdeauna calitatea in romantism si Varsatorul va avea lacune la acest capitol. Relatia merge cel mai bine in cazul unei legaturi de scurta durata care se va finaliza cu o prietenie. Nativii vor invata lectii valoroase unul de la altul. De asemenea, vor impartasi secrete impreuna. Incercati si vedeti ce se dezvolta daca atractia este atat de puternica.

 

Varsator: Cei doi vor pica la tanc sau se vor dispretui reciproc din momentul in care se intalnesc. Sunt foarte asemanatori si sunt cosiderati revolutionarii zodiacului. Amandoi vor fi inovatori, independenti. Aici vor aparea problemele. Daca atractia este indeajuns de puternica pentru a sustine dezacordurile, cei doi ar trebui sa se implice. Provocarea mentala sau sexuala nu va pali niciodata, indiferent de ceea ce le place lor sa creada.

 

Pesti: Nativii din aceste zodii sunt destinati a fi prieteni pe viata. Pestele il va respecta natura expansiva a Varsatorului. Pestele se va simti in sigurnata cu Varsatorul. Conversatia nu se va termina niciodata. Pestele respecta angajamentul Varsatorului pentru o viata nu tocmai ortodoxa. Cei doi pot cuceri lumea impreuna. Este important ca Varsatorul sa respecte creativitate Pestelui sau acesta din urma nu Iva sta prin preajma prea mult. Pestele trebuie sa fie mai putin incapatanat sau nu vor ajunge nicaieri impreuna. Pestele nu va putea fi cotrolat sau manipulat de nimeni si de nimic. Daca Pesteie simte un comportament imoral, se va limita la prietenie in relatia cu Varsatorul. Varsatorul va trebui sa adopte o tonalitate mai joasa daca il vrea pe Peste prin preajma.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

actrite din zodia Pestilor:

Elizabeth Taylor, 27 februarie, mare si frumoasa actrita!

 

Ursula Andress, 19 martie , cea mai reusita Bond girl, o actrita foarte atragatoare

 

Sharon Stone, 10 martie, frumoasa si destul de talentata

 

Glenn Close, 19 martie, talentata si atragatoare

 

Eva Longoria 15 martie, o actrita frumoasa, eleganta, sexi

 

ceva sigur au in comun: sunt frumoase, sexi si destul de talentate, au fani si premii, au bani, au priza la public si au provocat destule barfe, dar asta le face celebre.

 

eu zic ca au calitati si defecte asemanatoare, dar nu stiu daca e zodia de vina, adica Pestii :lol2:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

zodia leu:

Mircea Lucescu- 29 iulie

Cornel Dinu-2 aug.

Cezara Dafinescu- 4 aug.

Barack Obama- 4aug.

Bruno Pelletier-7aug.

Eric Bana -9aug.

Alain Shearer- 13 aug.

Thierry Henry- 17 aug.

Andi Deris- 18 aug.

Ovidiu Ioncu(kempes)- 18 aug.

Editat de noelle

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Ca o completare fireasca a caracteristicilor de baza ale fiecarei zodii, precum si pentru a sublinia diferentele sau afinitatile dintre nativii celor 12 segmente zodiacale, m-am gandit ca ar fi interesant pentru unii, distractiv pentru altii, acest topic in care, cine doreste, poate sa scrie cate ceva sau doar sa aminteasca o personalitate nascuta intr-un anumit segment zodiacal, respectiv intruna din cele 12 zodii ale Zodiacului European. Asta nu exclude a scrie cate ceva despre tine si zodia ta, felul in care demonstrezi, daca mai e cazul (!!!) ca apartii acelei zodii!!

Pe baza a ceea ce veti scrie voi, am putea trage o concluzie: exista afinitati intre peroanele/personalitatile nascute in intervale similare de timp, in aceeasi zodie? Daca da, haideti sa constatam IMPREUNA!

 

 

 

Incep eu!

Fiind nascuta in 15 august, sunt in zodia LEU.

Cateva caracteristici: stralucire si dorinta de a straluci, veleitati de conducator, generozitate, dorinta de a fi in prim plan, prietenii sincere dar nu foarte numeroase, vaniatate, orgoliu, forta, uneori delasare, totusi...stralucire.Ar mai fi...dar, topicul isi propune altceva!

 

zodia LEU si personalitatile:

POLITIC

1. Julius Cezar - (aici parerile sunt impartite, ar putea fi 13 iul dHr, sa 21 iul dHr)

2. Napoleon Bonaparte - 15 august, 1769, Ajaccio, Corsica (Imparatul francezilor intre 1804-1814)

3. Benito Mussolini - 29 iulie, 1883, (cond. Italiei intre 1922 - 1943)

4. Fidel Castro - 13 august, 1926, presedintele Cubei

5. Mata Hari - 7 august, 1876, dansatoare si spioana, condamnata pentru spionaj in al II-lea razb. mondial)

6. Bill Clinton - 19 august, 1946, presedinte USA 1993 - 2001

etc etc etc

 

MUZICA

1.Claude Debussy - 22 august, 1862, maestrul muzicii impresioniste, mare compozitor francez

CANTARETI

1. Robert Plant, solist vocal, Led Zeppellin

2. Louis Armstrong, jazz man de exceptie!

3. Madonna, regina muzicii pop

4. Whitney Huston, etc.

 

CINEMATOGRAFIE

1. Robert Redford - actor, regizor si producator american de film

2. Antonio Banderas - actor, cantaret, de origine spaniola (evident!)

3. Robert De Niro - actor, regizor, producator american de film

4. Toma Caragiu - mare actor roman de teatru si film...

5. Charlize Theron - actrita americana, nascuta in South Africa

etc etc etc

 

MODA

1.Coco Chanel - 19 august, 1883, regina incontestabila a modei, cea care a impus stilul in vestimentatie, coafura, machiaj, ...mers, parfum!

 

Mai sunt atat domenii cat si personalitati, evident.

Daca vreti, scrieti aici despre personalitati ale altor zodii sau completati la Leu!

...un lucru e clar: au ceva in comun cei mai sus mentionati, nu s-ar spune ca nu au avut perioada lor de maxima stralucire sau ca nu mai stralucesc inca! :D :lol2:

Hai ca asta-i tare! Chiar "ieri"(relativ...bineinteles) cautam asa ceva!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sagetator

 

Dupa cum se arata in horoscop, joburile ideale pentru cei nascuti in zodia sagetator sunt avocat, filosof, profesor, explorator, atlet, politician, militar si impresar.

 

Cu toate acestea, multi dintre nativii acestui semn s-au lansat cu succes in muzica. Printre ei se numara Miley Cyrus, Mihai Traistariu, Britney Spears, Florin Chilian, Dulce Maria si Taylor Swift.

 

Horoscop muzical - Zodia Sagetator - artisti reprezentativi:

 

Miley Cyrus

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

am si io personalitati, dupa cum urmeaza:

 

VĂRSĂTOR. O săptăm

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×