sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

video la web cam dimensiuni mari Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   rechinos 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-November 06

Scris 03 January 2007 - 05:19 PM

astazi am achizitionat o camera web si cand fac filmez cu ea filmele au dimensiuni exagerate de exemplu un film de 2 minute are 325MB cine ma poate ajuta sa le schimb dimensiunea si in acelasi timp sa fie functionale?Va rog.
0

#2 Utilizator offline   EmmaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-April 06

Scris 04 January 2007 - 12:14 AM

Incearca pe la setari si vezi in ce format poate face captura. Daca are si optiunea WMV, seteaz-o pe aceasta, e de calitate slaba, dar ocupa cel mai putin spatiu in PC. Daca nu are aceasta optiune singura posibilitate e sa faci conversie, folosindu-te de un soft (de regula il gasesti pe CD-ul livrat odata cu web cam-ul), dar nu WMV ar fi solutia ideala, mai degraba un AVI...
0

#3 Utilizator offline   rechinos 

• Boboc
  • Pip

Scris 04 January 2007 - 09:40 AM

Vezi postareaEmmaD, la Jan 4 2007, 02:14 AM, a spus:

Incearca pe la setari si vezi in ce format poate face captura. Daca are si optiunea WMV, seteaz-o pe aceasta, e de calitate slaba, dar ocupa cel mai putin spatiu in PC. Daca nu are aceasta optiune singura posibilitate e sa faci conversie, folosindu-te de un soft (de regula il gasesti pe CD-ul livrat odata cu web cam-ul), dar nu WMV ar fi solutia ideala, mai degraba un AVI...

Filmele au deja formatul AVI dar au dimensiunile exagerate.Si odata cu webcamul in pachet am primit si softul de care spuneai dar nu gasesc schimbarea conversiei.Imi poti recomanda un program? :lol:
0

#4 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 05 January 2007 - 06:35 AM

VirtualDub. E complet gratis. Singura lui problema este ca nu suporta .wmv

a) Drag & drop fisierul tau in VirtualDub.
b) Video --> Fast recompress, te asiguri ca nu efectueaza instructiuni in plus.
c) Video --> Compression. Vei obtine rezultate bune cu DivX low-motion si cu DiX fast-motion, chiar daca le lasi optiunile asa cum sunt ele. Poti incerca si cu XviD, daca pricepi optiunile.
d) Audio --> Full processing mode
e) Audio --> Compression. Alegi mp3 (mpeg layer 3) si un bitrate decent.
f) File --> Save as AVI ...

http://virtualdub.sourceforge.net/
Enjoy!

PS : Asigura-te ca ai un procesor bun si ca nu vrei sa faci altceva semnificativ in timpul acesta :P Versiunea 1.7 este experimentala, insa are si suport pentru instructiuni pe 64 de biti, iar 1.6.17 este ultima stabila.
0

#5 Utilizator offline   rechinos 

• Boboc
  • Pip

Scris 05 January 2007 - 06:19 PM

Am descoperit ce trebuie sa fac oricum mersi.Eu faceam capturi video cu alt p-rogram decat cel care trebuia. :jester: .
0

#6 Utilizator offline   seraphimovic 

• shredder
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 18-February 06

Scris 26 January 2007 - 07:21 PM

problema asta am avut-o şi eu. un film de două minute avea 600 de mega :tease: dar cu softul de la webcam le pot edita şi le fac mpeg. muuuult mai mici
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse