Credeti in herbalife
Scris 01 December 2007 - 11:00 AM
Enki poti sa crezi ce vrei tu...eu vreau doar sa zic niste chestii adevarate pentru ca eu nu am nimic de castigat postand aici...de parca ar fi firma mea sa o ridic in slavi...
Ideea e foarte simpla si poate ma repet...eu sunt la herbalife doar pentru bani si atat...nu-mi pasa de produsele lor...nu-mi pasa se oamenii care lucreaza acolo si asa mai departe...si nu m-am dus sa vand produse sau sa ma milogesc eu de cineva sa cumpere...
Cata sinceritate!!!!Atunci nu-ti mai da cu parerea despre adevaratele probleme pe care le face herbalife daca esti acolo numai pentru bani...poti vinde ORICE numai pentru bani, ascunzandu-te in spatele celor care SE MILOGESC si care sunt cumplit de stresanti.Sa fereasca Dumnezeu sa nu ai curajul sa spui NU din prima ca te-ai ars...nu mai scapi de ei.
Scris 01 December 2007 - 11:13 AM
Daca vreti careva puteti sa aduceti chestii concrete si sa discutam pe tema lor...
Si cum am fost si mai devreme sincer...am sa fiu si in continuare...produsele reactioneaza de la om la om diferit...(adica mai rapid sau mai greu depinde pentru ce le ia,metabolism, etc...), dar sunt de ceva timp si nu am vazut efecte negative de nici un fel...ganditi-va doar ca nu este o companie noua pe piata ce incearca sa convinga lumea de produse miracol...
Scris 11 January 2008 - 11:15 AM
viata sanatoasa....schimba stilul de viata, definitiv. am postat secretul la rubrica depsre apa calda. citeste
Scris 23 January 2008 - 03:03 PM
Scris 25 January 2008 - 12:13 AM
GinGin, la Jan 2 2007, 10:10 PM, a spus:
Ei bine,nu e bun...e, intr-o oarecare masura, eficient si sigur duce la tot felul de afectiuni ale stomacului,ficatului,etc.Am o ruda care dupa cativa ani de cure cu herbalife, s-a,,curatat'' de tot.
Herbalife a "curatat-o"? Bai nene... daca asa era cu adevarat ... pai iti dai seama ca te imbogateai din asta? Compania asta face miliarde bune.... Pai ia gandeste (nu gandeste-te), NENE o tarai in judecata pana iti luai milionul.. Da` pe tine banii nu te intereseaza ... stii de ce? pt ca nu dai doi bani pe faptul ca milioane de oameni folosesc Herbalife si au rezultate cu Herbalife si nu mai pot trai fara Herbalife probabil... pt ca Herbalife creeaza dependenta, ... da! dependenta de bunastare, de sanatate, de mai bine
Herbalife este problema ta? Problema ta e alta.... nu Herbalife!
Scris 17 December 2008 - 11:04 AM
sarau_daniel, la Nov 28 2007, 01:31 PM, a spus:
Am 23 de ani si lucrez la Herbalife (acolo unde v-a asezat doamna batrana pentru interviu pe randurile alea ca la AA) de 1 an si 2 luni.Stilul meu de viata e total diferit de ce se intampla acolo, fac sport de mic (basket) zilnic aproape, ascult in special rap, hip-hop, r&b etc...asta sa vedeti ca nu toata lumea care lucreaza acolo urmeaza un tipar anume.
In primul rand pentru cine zicea ca este pur si simplu vanzare directa si ca oamenii deacolo nu consuma ci doar baga pe gat la cei care vin in sala...nici nu am cuvinte si loc aici sa-ti spun cat de departe esti de adevar...1 la mana 99% din distribuitorii herbalife consuma produsele pentru ca au urmat niste cursuri internationale, multe evenimente etc...si au inteles exact ce inseamna nutritie, stil de viata wellness etc...2 la mana la ce ai venit tu sau dumneavoastra, ai venit la o prezentare pentru colaborare si nimeni nu vinde sau promoveaza produse la acel eveniment ci pur si simplu se arata cu ce produse lureaza compania...3 la mana sistemul de marketing este mult prea mare si complicat sa stau acu sa-ti explic si cat de departe este aceasta companie de vanzarea directa care spui tu...
Despre faza cu decesul...afirmatii sa va bagati aiurea in seama...minciuna cat se poate...poate nici nu cunosti vre-o persoana care sa fi mancat herbalife si sa fi murit pe urma din orice cauza ci doar te afli si tu in seama...dar...sa zicem ca asa s-a intamplat a luat herbalife si a murit...daca persoana respectiva de exemplu avea probleme grave...cancer...sida etc...sau alte afectiuni ale ficatului sau ce spuneai acolo...si lua aspirina cu o noapte inainte sa moara...ca poate o/ sau il durea capul...a 2-a zi spuneai ca a murit pentru ca a luat aspirina???...normal trebuie sa fie data vina pe ceva...si aruncate niste vorbe aiurea...
Pentru cei ce spun ca au venit la prezentarea aceea de 30min...problema cea mai mare o vad eu in posturile de genu ca cei care comenteaza sunt apropiati de varsta mea...si sincer mie din ce in ce mi se par generatiile astea si ce urmeaza mai f***ed up...nu ati inteles nimic din acea prezentare inseamna daca spuneti asa ceva...nu aveti idee despre ce inseamna sa castigi un ban in ziua de azi si ce se urmareste defapt acolo...independenta financiara...care multi au impresia ca stiu ce inseamna insa va asigur ca majoritatea nu stiti intradevar ce inseamna...oamenii vin la prezentare...se uita ca la filme chinezesti fara traducere si pleaca si au impresia ca sunt ei atat de superiori si de destepti pt aceasta activitate domne...
ei bine eu castig lejer peste 1500$/luna stand 3-4 ore maxim acolo...si eu nu vand produse...coordonez si creez echipe in toata tara,oricum trebuie sa fi in sistem sau sa ai cunostinte sa intelegi exact care este treaba...si ideea era nu ca ma laud eu cu acest castig...insa ca daca chiar esti destept cred ca ai alege asa ceva decat un loc de munca cu 8 ore pe zi sa zicem in cel mai bun caz...in care au un loc de munca de kko...si asa mai departe...stres etc...si un salariu de nimic...dar ce stiu eu...
Pentru oamenii care zic sa manance fructe...pai mancati cat vreti voi...ca nu e nici pe departe acelasi lucru cu shake-ul de care ati pomenit voi...in primul rand un mar de acu 20 de ani contine valoarea nutritiva a peste 10 mere din zilele noastre si asa mai departe...asa ca trage si tu o concluzie...
daca este scump herbalife?...este si nu este...depinde...vrei sa slabesti 40kg este scump...ca ai ori probleme de sanatate si te ingrasi orice ai manca...ori ca esti nesimtit si bagi in tine ca spartu...si vi dupa o viata cu o alimentatie la pamant si vrei ca in 8 luni de zile ceea ce e mai mult ca posibil cu produsele herbalife sa revi la o greutate optima/un tonus bun/energie etc...si sa fie si ieftin?...si nu mai vrei sa-ti dam si o medalie dupa ce slabesti?...pai pe bune acu...si pe urma dupa ce opresti programul si incepi sa bagi iar in tine ca spartu zici ca frate e o porcarie herbalife si m-am ingrasat...pai...cu herbalife ai slabit cat ai slabit...dupa care incepi si mananci total gresit ca inainte si zici ca de la herbalife te-ai ingrasat?..inseamna ca ai probleme cu capul...
ideea de baza in ceea ce tine de produse...macati bine de tot...da macati calumea la MC Donalds...KFC...mai o pizza...in special de sarbatori luati si bagati tare in voi...ca doar e sarbatoate frate...sau e ziua cuiva de nastere si tre sa ne indopam ca prostii ca de...suntem romani si asa se face la noi...dupa care mai dati un search pe youtube...da dupa 1 an 2 de MC zilnic va rog...si cautati filmulete despre MC...care nu au nici o legatura cu herbalife...si pe urma veniti si vb de herbalife...
as zice mai multe si as vorbi si mai serios daca as sti ca am cu cine...insa problema de care ma lovesc si eu acolo unde lucrez...unde a zis cine a zis mai sus...pe randurile alea
am sa inchei cu ce nu-mi place mie la herbalife romania...ca in afara e cu totul alta poveste...anume stilul de promovare...ca tot romani sunt cei care lucreaza si sunt batuti in cap...nu stiu sa lucreze profesional cu toate ca la traininguri si evenimente se vb mult despre asta si se explica calumea...anyway...asa...si ca lumea aplauda in sala...si cum se desfasoara evenimentele si etc...insa eu am studiat herbalife in sine si sistemul de marketing care daca il intelegi si actionezi..poti sa faci ceva...
as vrea sa corectez si pe cine a spus ca profitul este de 3milioane de $....profitul este de 3.5miliarde $/an...inregistrat la bursa din N.Y. pentru cine stie ce inseamna asta...
eu lucrez la herbalife strict pt bani...nu am venit sa promovez produse sau alte chestii...sau sa consum eu pentru ca sunt tanar si nu am nevoie momentan...insa toti colaboratorii care sunt la mine in echipa...si toti in general consuma produsele si au rezultate mai mult decat impresionante...eh...
sper ca am cuprins tot ce s-a discutat in mare si va astept cu alte pareri...si nu mai aruncati cu vorbe aiurea daca nu stiti despre ce vb...parerea mea
buna,
am fost si eu sa vorbesc cu o persoana care lucreaza la herbalife si mi-a prezentat produsele fara filmulete si alte prostii si tot nu m-a convins. intr-o brosura herbelife sunt prezentate toate vitaminele de care are nevoie organismul in fiecare zi. da, perfect deacord. dar oamenii astia sunt invatati cum sa vorbeasca. dupa ce am vazut brosura am fost intrabata daca imi dau seama cat ar trebui sa mananc eu in fiecare zi ca sa imi asigur toate vitaminele. hai sa fim seriosi ca un aliment are mai multe vitamine nu una singura si nu trebuie sa mananci pt fiecare vitamina cate un aliment. asta in primul rand voiam sa zic. ce substante contin pastilele alea le poti gasi si la plafar mai ieftine. nici un nutritionist nu recomanda inlocuirea unei mese cu niste prafuri si pastile. un stil de viata sanatos nu asta inseamna. eu nu sunt nici pro nici contra. nu zic ca nu au efect sau ca au efect negativ. dar nu cred ca asta e solutia. poate ca e o solutie rapida dar nici o slabire rapida nu e sanatoasa. asta voiam sa zic despre produse. cat despre indrazneala de a-i face pe oameni nesimtiti si prosti si ca asa sunt romanii si chestii de genu...mi-ai facut o parere foarte proasta. pana una-alta si tu probabil esti la fel de roman ca si noi fie ca iti convine sau nu. si nu iti da aere de superior numai pt ca tu faci bani multi si nu faci mai nimic pt ei. scuza-ma dar zi-mi si mie ce s-ar intampla daca toti am lucra la herbalife si ne-am vinde unul celuilalt produse. tara asta are nevoie si de altceva. are nevoie si de medici, avocati, contabili, vanzatori, brutari, pana si de tarani care sa lucreze pamantul ca sa poti manca tu, pana si de maturatori de strada care sa iti curete tie strazile pe unde te plimbi foarte mandru de banii tai facuti la herbalife, si de multe alte categorii de muncitori. nu putem sta fiecare cate 3-4 ore pe zi sa frecam menta dragule. asa nu am mai avea ce sa cumparam cu banii aia multi pe care i-am castiga. asa ca nu subestima tu pe nimeni si vezi-ti de meseria ta de care esti asa de mandru. si inca ceva. am fost si la alte prezentari de "oportunitati de afaceri" si daca te uiti dincolo de toate...oamenii aia sunt foarte falsi si foarte singuri. tot timpul plecati de acasa si fara familie. da noroc ca fac bani multi. poate o sa-si poata cumpara si copii si soti sau sotii pe ei, asa de ocazie, ca nu prea au timp sa stea intr-un loc. am vazut si eu o gramada de poze din diferite tari cu oameni care lucreaza in astfel de companii. si toti ziceau: aici sunt eu cu colegii mei in italia, in grecia, in nu stiu ce tari. dar peste tot erau singuri si cu un zambet fals. asa ca poate unii prefera sa aiba mai putini bani si dupa alea 8 ore sa mearga acasa la familie. unii au si alte valori in viata decat banii. nu ma dau mare experta ca nici eu nu am decat 22 de ani si nu vreau sa iti dau lectii. dar ai o gandire superficiala, ai o indrazneala iesita din comun in sens negativ, si imi pare rau ca desconsideri oamenii pt ca nu fac la fel de multi bani ca si tine. fiecare face ce poate, ce stie sau ce ii place si merita respectat. si eu am avut ocazia sa intru si nu am vrut desi era demanstrat cati bani se pot face. sunt o nesimtita si o proasta si eu? sincer nu am nici o treaba cu tine dar m-a revoltat enorm ce ai zis.
Scris 17 December 2008 - 11:39 AM
Credeam in Heritage dar au scos din el ce era mai bun
Cat despre Herbalife- chiar imi iau zilnic portia de vitamine, mananc fructe , peste.........nu vad de ce ar trebui sa platesc extra ca sa le iau dintr o cutie..................
Aceasta postare a fost editata de joannahart: 17 December 2008 - 11:41 AM
Scris 17 December 2008 - 11:42 AM
ppc.guru, la Jan 25 2008, 12:13 AM, a spus:
Herbalife este problema ta? Problema ta e alta.... nu Herbalife!
Alo ? Nenea cu propaganda Herbalife ..... te platesc bine ???
Scris 17 December 2008 - 01:16 PM
marinaru, la Apr 6 2007, 12:18 PM, a spus:
Vorbesc din proprie experienta...
Dar e important sa-ti schimbi stilul de viata, de altfel stiu ca ei obisnuiesc sa discute cu tine obiceiurile alimentare, iti explica ce e bine si ce nu, ce e nesanatos, ce sa faci, ce sa mai consumi pe langa shake-uri, la ce e bine sa renunti...
GinGin, la Aug 2 2007, 03:49 PM, a spus:
Da, exista, eu am intalnit... Isi mai pregateau persoanele acelea cate un shake cu vitamine, care oricum se pregateste cu suc de fructe sau lapte si cu ce te mai ajuta imaginatia...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Vreau sa ma ingras
vreau sa ma ingras |
sobe | 26 | 4.592 |
|
Tonifiere fese si picioare ?
Cum si in cat timp? |
Stormamazon | 7 | 1.047 |