Kammy22, la 25 March 2012 - 09:57 PM, a spus:
Addangel, la 22 November 2010 - 05:09 PM, a spus:
Mai fusesem la acest centru la o prezentare, si oamenii mi s-au parut extrem de amabili...exagerat de amabili. Si azi a fost la fel, consultantul a fost foarte dragut... Exact pana in momentul in care si-a dat seama ca n-o sa cumpar nimic. In momentul ala i-a picat si zambetul fals si amabilitatea fortata. A renuntat chiar si la "dumneavoastra".
Ma dusesem ca sa imi spuna exact ce probleme am si sa imi prezinte solutiile lor. Nu aveam de gand sa ma hotarasc pe moment. Cand a vazut ca ezit, tipul a inceput sa imi spuna ca nu am dc sa mai astept, ca o sa ajung la nush cate kg, la obezitate morbida...(ceea ce e aberant avand in vedere ca obezitatea morbida se considera atunci cand ai un indice de masa>40, iar al meu e putin sub 30), mi-a zis ca felul cum arat conteaza foarte mult la angajare si ca o sa am probleme (!!!), m-a intrebat daca nu as vrea sa intru intr-o rochie...pe scurt a fost de-a dreptul nesimtit. Iar eu stateam pur si simplu si nu-mi venea sa cred ce aud.
Adica un asa-zis "consultant" care se chinuie vizibil sa scrie ca sa completeze o amarata de fisa, vine si imi spune mie, care totusi ma straduiesc sa fac o facultate, ca o fac degeaba pentru ca nimeni nu o sa ma angajeze la cum arat. Cat tupeu dom'le!
In orice caz, daca asta e strategia lor de marketing...au o problema, pentru ca evident eu nu mai vreau sa am nimic de-a face cu ei.
N-am nevoie de insultele lor, pot foarte bine sa slabesc si fara shake-urile lor miraculoase.
Cat despre produse, habar n-am cat sunt de bune si sincer nici nu ma mai intereseaza. Sunt intr-adevar o solutie usoara si rapida, dar in general ceea ce e usor si rapid nu da rezultate de lunga durata si ma intreb ce se intampla dupa ce nu le mai consumi. (ca n-am de gand sa fiu toata viata dependenta de prafuri si pastile...). Insa pentru mine sunt oricum cam scumpe, la buget de student.(faza la care tipul mi-a zis ceva de genul "pai banii de ciocolata si mezeluri o sa-i dai pe shake-uri, ca doar nu te-ai ingrasat cu aer"
Deci, Kammy22, mai incearca.
http://www.cetateanu...-bara-acuzailor
Ministerul Sănătăţii din Spania a înaintat luna trecută o avertizare firmei internaţionale producătoare de suplimente alimentare Herbalife, subliniind faptul că numeroase cazuri suspecte de intoxicaţie hepatică au fost asociate cu produsele de dietă ale producătorului american.
Puţini sunt, însă, cei care cunosc metodele sănătoase de dietă sau cel puţin istoria acestei firme ale cărei produse au fost interzise în anul 2004 în S.U.A pe teritoriul a şapte state pentru că unele dintre acestea conţineau efedrină, o substanţă care favorizează apariţia problemelor cardiovasculare şi digestive. După interzicerea folosirii acestei substanţe în S.U.A, anul acesta au apărut noi suspiciuni legate de produsele Herbalife în Spania.
Efedrina, un compus chimic periculos
Efedrina intră în compoziţia metamfetaminei, un drog al străzii.
Efectele efedrinei asupra organismului uman sunt foarte grave. Deşi s-a demonstrat că efedrina are rezultate observabile în tratamentul controlului greutăţii, substanţa a fost deja interzisă în S.U.A, iar în România medicamentele care conţin efedrină sunt eliberate doar pe bază de prescripţie medicală. S-a dovedit că multiplele efecte secundare ale acestei substanţe pot fi psihiatrice, cardiovasculare şi digestive. Dar ele pot ajunge la extreme precum apariţia infarctului miocard sau chiar deces în urma abuzului.
Cum am zis, nu am nimic impotriva produselor periculoase pentru slabit, atata timp cat omul stie carui risc se expune si nu se profita de naivitatea lui.
Aceasta postare a fost editata de Finnian: 26 March 2012 - 04:04 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS