sau Inregistrare

• 11 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Credeti in herbalife Evaluare topic: - - - - -

#101 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 26 March 2012 - 03:43 AM

Vezi postareaKammy22, la 25 March 2012 - 09:57 PM, a spus:

Planul de vanzari si marketing al Herbalife a fost dezvoltat si imbunatatit de-a lungul celor 32 de ani scursi de la infiintare, pentru a oferi cel mai bun raport intre efort si recompensa. Intrucat compania si-a construit o reputatie extraordinara prin modul in care isi deruleaza afacerile, este actualmente prezenta pe toate continentele, si-a dezvoltat capacitati impresionante de productie si distributie la nivel mondial, intr-un cuvant Herbalife a devenit compania numarul 1 in domeniul nutritiei celulare totale la nivel mondial.

Vezi postareaAddangel, la 22 November 2010 - 05:09 PM, a spus:

Well...eu am fost astazi la o "consultatie gratuita" la un centru de wellness Herbalife. Numai ca din pacate in Romania orice chestie gratuita ajungi sa o platesti cu demnitatea.
Mai fusesem la acest centru la o prezentare, si oamenii mi s-au parut extrem de amabili...exagerat de amabili. Si azi a fost la fel, consultantul a fost foarte dragut... Exact pana in momentul in care si-a dat seama ca n-o sa cumpar nimic. In momentul ala i-a picat si zambetul fals si amabilitatea fortata. A renuntat chiar si la "dumneavoastra".

Ma dusesem ca sa imi spuna exact ce probleme am si sa imi prezinte solutiile lor. Nu aveam de gand sa ma hotarasc pe moment. Cand a vazut ca ezit, tipul a inceput sa imi spuna ca nu am dc sa mai astept, ca o sa ajung la nush cate kg, la obezitate morbida...(ceea ce e aberant avand in vedere ca obezitatea morbida se considera atunci cand ai un indice de masa>40, iar al meu e putin sub 30), mi-a zis ca felul cum arat conteaza foarte mult la angajare si ca o sa am probleme (!!!), m-a intrebat daca nu as vrea sa intru intr-o rochie...pe scurt a fost de-a dreptul nesimtit. Iar eu stateam pur si simplu si nu-mi venea sa cred ce aud.
Adica un asa-zis "consultant" care se chinuie vizibil sa scrie ca sa completeze o amarata de fisa, vine si imi spune mie, care totusi ma straduiesc sa fac o facultate, ca o fac degeaba pentru ca nimeni nu o sa ma angajeze la cum arat. Cat tupeu dom'le!
In orice caz, daca asta e strategia lor de marketing...au o problema, pentru ca evident eu nu mai vreau sa am nimic de-a face cu ei.
N-am nevoie de insultele lor, pot foarte bine sa slabesc si fara shake-urile lor miraculoase.

Cat despre produse, habar n-am cat sunt de bune si sincer nici nu ma mai intereseaza. Sunt intr-adevar o solutie usoara si rapida, dar in general ceea ce e usor si rapid nu da rezultate de lunga durata si ma intreb ce se intampla dupa ce nu le mai consumi. (ca n-am de gand sa fiu toata viata dependenta de prafuri si pastile...). Insa pentru mine sunt oricum cam scumpe, la buget de student.(faza la care tipul mi-a zis ceva de genul "pai banii de ciocolata si mezeluri o sa-i dai pe shake-uri, ca doar nu te-ai ingrasat cu aer" :salut: )

Deci, Kammy22, mai incearca. :) Inteleg perfect faza cu promovarea, fiecare trebuie sa castige un ban, dar hai sa nu mergem cu minciuna chiar atat de departe. Cine foloseste asa ceva trebuie sa fie constient de riscuri. Oamenii consuma produse periculoase pentru slabit de cand lumea, dar e corect sa o faca in cunostinta de cauza.

http://www.cetateanu...-bara-acuzailor

Ministerul Sănătăţii din Spania a înaintat luna trecută o avertizare firmei internaţionale producătoare de suplimente alimentare Herbalife, subliniind faptul că numeroase cazuri suspecte de intoxicaţie hepatică au fost asociate cu produsele de dietă ale producătorului american.

Puţini sunt, însă, cei care cunosc metodele sănătoase de dietă sau cel puţin istoria acestei firme ale cărei produse au fost interzise în anul 2004 în S.U.A pe teritoriul a şapte state pentru că unele dintre acestea conţineau efedrină, o substanţă care favorizează apariţia problemelor cardiovasculare şi digestive. După interzicerea folosirii acestei substanţe în S.U.A, anul acesta au apărut noi suspiciuni legate de produsele Herbalife în Spania.

Efedrina, un compus chimic periculos
Efedrina intră în compoziţia metamfetaminei, un drog al străzii.
Efectele efedrinei asupra organismului uman sunt foarte grave. Deşi s-a demonstrat că efedrina are rezultate observabile în tratamentul controlului greutăţii, substanţa a fost deja interzisă în S.U.A, iar în România medicamentele care conţin efedrină sunt eliberate doar pe bază de prescripţie medicală. S-a dovedit că multiplele efecte secundare ale acestei substanţe pot fi psihiatrice, cardiovasculare şi digestive. Dar ele pot ajunge la extreme precum apariţia infarctului miocard sau chiar deces în urma abuzului.

Cum am zis, nu am nimic impotriva produselor periculoase pentru slabit, atata timp cat omul stie carui risc se expune si nu se profita de naivitatea lui.

Aceasta postare a fost editata de Finnian: 26 March 2012 - 04:04 AM

3

#102 Utilizator offline   Iony_ispas 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-April 12

Scris 14 April 2012 - 02:19 AM

Salut.sa-mi incep si eu prea minunata experienta cu "extraordinarul" herbalife.la fel ca si altii,ma lupt cu cateva kg in plus si cum hoinaream intr-o seara pe fb,am observat ca un bun prieten de al meu din copilarie lucreaza la ei.Ce-am zis eu,wow,hai sa ii dau un msj sa il intreb care cum e treaba ca na,suntem prieteni din trecut si va deborda din punct de vedere al sinceritatii.Zis si facut!l-am sunat,ca vai,ce bine ca m-am gandit la herbalife,ca o sa imi schimb viata,ca vai,ce frumoasa voi deveni de acum inainte etc.M-a invitat la el in birou.Am zis wow,are si birou propriu?e ceva serios.m-am dus,m-a servit cu nu stiu ce ceai,vai ce entuziasmat era ca nu ne mai vazusem de un an.ok.am cumparat un program,de care m-am tinut cu strictete.nu m-am abatut si normal,am slabit in prima luna vreo 4 kg din cele 6 de care voiam sa scap.mi se parea totul ft dragut si asa cum trebuie sa fie,am zis ca functioneaza.i-am zis ca vreau o relatie bazata pe sinceritate,am refuzat orice invitatie la evenimente (i-am zis ca nu imi place genul asta de activitati-S-A SUPARAT VIZIBIL)si i-am zis din start ca nu vreau sa ma implic in AFACERE.La fel,a inceput sa imi jigneasca jobul actual,ca nu stiu ce pierd si lalala.Bun.Apoi a venit cireasa de pe tort.In urma cu 2 saptamani.am avut niste dureri groaznice de spate.Dupa ce am fost la doctor am aflat de fapt ca sunt rinichii.M-a intrebat doctorul,printre altele,daca am luat ceva suplimente alimentare.la care eu,da un program herbalife (aveam o luna si jumatate de cand il luam),la care a facut o fata de genul la mine :| si mi-a zis,nu mai lua prostiile astea.nu sunt ok.le-a numit OTRAVURI.M-a convins,am zis ca vba aia,e un doctor,are o facultate si ani de experienta iar la urma urmei "bunul"meu prieten din copilarie,care se numeste expert in nutritie,nu are nici un curs specializat si nici o diploma care sa ii ateste aceasta "meserie".intre timp,acesta ("herbalife-itorul")imi dadea mesaje numai pe la 12-1 noaptea,ore la care bineinteles dormeam,ca vai ce am patit de nu il mai sun,ca am patit ceva.Eram SCARBITA!Ieri primesc un mesaj acuzator din partea lui gen,citez:"te-am crezut prietena iar tu esti lipsita de educatie,nu imi raspunzi la telefon.mie imi pasa de tine si de sanatatea ta.imi pare rau ca mi-am pierdut timpul cu tine ca o sa vezi tu ce pierzi daca nu asculti niste EXPERTI IN NUTRITIE!Paste fericit!".L-am sunat a2a zi,a raspuns ft senin,i-am zis ca nu vreau sa ne lungim la telefon si ca sunt ft suparata ca un doctor mi-a zis ca mi-am stricat starea de sanatate din cauza "otravurilor" si ca imi asum responsabilitatea pt banii pierduti,ca vba aceea,daca nu voiam nu le cumparam,mai ales ca eu i-am cerut informatii.I-am mai zis de asemenea ca nu ma asteptam sa lase totusi o prietenie la o parte pt a-si vedea interesul intr-un asa mare fel,dar pt ca il inteleg,ca na,e primul lui job si ca e injectat cu ideea asta.Aceste propozitii ale mele l-au metammorfozat.A inceput sa tipe la telefon,sa ma ameninte ca "va avea el grija sa fiu trasa la raspundere pentru ceea ce am spus" si multe alte lucruri de genul.
Asa ca va zic si eu sa va ganditi de 2 ori inainte sa intrati in randul acestor sectanti,sa va ganditi de 1000 de ori inainte de a incepe vreun program de la ei si sa va ganditi de un milion de ori ca exista alte posibilitati de a slabi frumos fara "OTRAVURI"

Aceasta postare a fost editata de Amarena: 14 April 2012 - 10:49 AM
Motiv editare: font

2

#103 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 14 April 2012 - 02:27 AM

Wow. Se pare ca se practica si spalarea pe creier la astia; probabil vreo metoda de hipnoza in grup de s-a purtat tipul ala atat de aberant.

Aceasta postare a fost editata de Finnian: 14 April 2012 - 02:28 AM

0

#104 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 14 April 2012 - 10:11 AM

Mda ma enerveaza la culme felul lor de a-ti baga pe gat.. bleah
0

#105 Utilizator offline   Dzidzean 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-January 09

Scris 14 April 2012 - 01:34 PM

Ce va mai place sabotajul. Uite de asta economia de piata din Romania este disfunctionala!
0

#106 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 14 April 2012 - 02:52 PM

Stai asa, cui ii place?
0

#107 Utilizator offline   Olio73 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-April 12

Scris 16 April 2012 - 11:28 AM

Vezi postareaFinnian, la 26 March 2012 - 03:43 AM, a spus:

Deci, Kammy22, mai incearca. :) Inteleg perfect faza cu promovarea, fiecare trebuie sa castige un ban, dar hai sa nu mergem cu minciuna chiar atat de departe.

Vezi postareaIony_ispas, la 14 April 2012 - 02:19 AM, a spus:

Salut.sa-mi incep si eu prea minunata experienta cu "extraordinarul" herbalife.la fel ca si altii,ma lupt cu cateva kg in plus si cum hoinaream intr-o seara pe fb,am observat ca un bun prieten de al meu din copilarie lucreaza la ei.

SUNT DE 3 LUNI IN PRG DE SLABIRE, MA SIMT F BINE, AM SLABIT 14 KG,IMI PARE RAU CA TR S-O SPUN , DAR NU SUNT PRODUSE PTR TOATA LUMEA, E NEVOIE DE PUTINA INTELIGENTA PTR A LE CONSUMA. NU FAC RECLAMA LA NIMIC, NU SUNT IN AFACERE, DAR AM INTELES MECANISMUL. E LA ALEGEREA FIECARUIA CE FACE CU SANATTEA SA. NU CONTIN NICI EFEDRINA , NICI ALTCEVA DAUNATOR, NU DEREGLEAZA RINICHII. ASA CA NU MAI DATI VINA PE HERBALYFE PTR TOATE BOLILE CARE LE AVEATI DEJA INAINTE DE LA VECHILE OBICEIURI ALIMENTARE .

Aceasta postare a fost editata de Aseneth: 18 May 2012 - 11:17 PM
Motiv editare: Editat citate kilometrice.

0

#108 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 16 April 2012 - 04:32 PM

Te cred ca te simti bine. Sper sa te simti bine si pe viitor.
Nu a spus nimeni ca toata lumea va avea probleme; cu siguranta exista si organisme rezistente la abuz, mai ales daca esti tanara.
Dar istoria companiei ar trebui sa iti spuna ca sanatatea clientului nu a fost si nu este o prioritate pentru ei.

Aceasta postare a fost editata de Finnian: 16 April 2012 - 04:33 PM

0

#109 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 16 April 2012 - 04:48 PM

Si ti se pare sanatos 14 kg in 3 luni? Nu sunteti normali cand recurgeti la ceva asa brusc. O sa o repet prafurile cu care inlocuiesti mancarea, le poti inlocui efectiv cu un fruct ceva si stii ca e mai sanatos si mai ieftin.
2

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 11 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari