filme cu si despre rockeri
Scris 01 January 2007 - 09:55 PM
Iron Raven, la Jan 1 2007, 08:11 PM, a spus:
stie cineva vreunul???
Da , stiu eu unul ; aici e link-ul :
http://www.ortodoxtv.com/filme-video/satan...muzica-rock.php
Scris 28 February 2008 - 08:05 PM
este o prostie filmul documentar despre rock. Intr adevar sunt destule formatii sataniste dar nu intram in discutie cum nu intram in discutie nici in privinta ereticilor din conducerea "instutiei" bisericii romane incepand cu "preafericitul Daniel care il avem astazi. Multa lume intelege prost orice daramite muzica care este destul de complexa pt unii
Scris 28 February 2008 - 08:56 PM
K0ntr0VerSy#11, la Feb 28 2008, 09:52 PM, a spus:
Nu vreau.
Atunci singura manelista esti tu pt ca vorbeste gura fara tine si nu sti sa argumentezi. Ok! In sf poate sunt rocker manelist dar filmul ala nu e in intregime adevarat
nu poti sa te bazezi pe ceva fals in proportie de 70%. Mai ales faza cu ac/dc ca ar fi fost satanisti e chiar varza. Un alt fel de manipulare in masa
Scris 07 March 2008 - 01:29 AM
Nedelcu Bogdan, la Feb 28 2008, 08:56 PM, a spus:
Atunci singura manelista esti tu pt ca vorbeste gura fara tine si nu sti sa argumentezi. Ok! In sf poate sunt rocker manelist dar filmul ala nu e in intregime adevarat
nu poti sa te bazezi pe ceva fals in proportie de 70%. Mai ales faza cu ac/dc ca ar fi fost satanisti e chiar varza. Un alt fel de manipulare in masa
iţi recomand să dormi mai mult şi să fii mai tent la ce se postează cu adevărat.
tenacious d and the pick of destiny, school of rock. pe astea le ştiu eu. dar mai sunt cāteva dar nu le ţin minte numele din păcate. īn general filme despre fani.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Orient Express | tahionic | 6 | 7.150 |
|
Ce vedem diseara?
DOCUMENTAR |
CavalerulJedi | 0 | 1.073 |
|
300 | Celestial spheres | 15 | 5.457 |