foarta multa lume apeleaza la seviciile unei bone din anumite motive.
eu am lucrat ca baby sitter si aveam in grija un bebelus de 11 luni nicolas si unul de 3 ani constantinos.lucram de la 8 dimineata pana la 6 seara.aveau un program incarcat m-ai ales ca nicolas manca de 5 ori pe zi.in afara de jobul asta faceam si treburi in casa.cand terminam la 6 seara plecam grabita pt ca la 7 aveam seralul.in fine eu dupa 1 luna am iesit off nu am m-ai rezistat.
parintii copilului erau oameni seriosi,cu cariera si un program foarte incarcat,ea subdirectoare la o gradinita,si profesoara de muzica si el la pentagon.
i-am gasit din ziar.
si acum intrebarea,sa spunem ca nu ati putea lasa copiii vostri in grija parintilor ati apela la serviciile unei necunoscute?
pe aici la stiri a aratat unele care bateau copiii,parinti observand o schimbare in comportamentul copiilor au pus camera.
ce ati face? ati apela la serviciile unei necunoscute?chiar daca sotia ar sta acasa cu copiii si ati vrea o seara sa iesiti, cum si ce carinte ati cere de la persoana care v-a sta cu copilul dumneavoastra.ce masuri ati lua?
pot raspunde si cei care nu au copii.
Aceasta postare a fost editata de julia23: 31 December 2006 - 09:39 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS