Tanar s-a castrat singur in spiritul religiei
Scris 31 December 2006 - 07:15 PM
Scris 31 December 2006 - 07:44 PM
DarkBringer, la Dec 31 2006, 09:15 PM, a spus:
Greseala lui Soimos si compania, este ca baga in aceiasi oala crestinismul autentic, caruia nu poate nimeni sa-i conteste existenta, cu crestinismul pervertit al bisericilor, in care Satana a ajuns de mult nu numai membru de onoare, ci presedinte de onoare. Si unde Satana isi baga coada apar roade ca cele descrise mai sus. Ca doar ce semeni, aia culegi!
Acest Babilon spiritual nu va mai dura insa mult.
""Bucuraţi-vă şi voi, sfinţilor, apostolilor şi proorocilor! Pentrucă Dumnezeu v-a făcut dreptate, şi a judecat-o." Atunci un īnger puternic a ridicat de jos o piatră ca o mare piatră de moară, a aruncat-o īn mare, şi a zis: "Cu aşa repeziciune va fi aruncat Babilonul, cetatea cea mare, şi nu va mai fi găsit! Şi nu se va mai auzi īn tine nici sunet de alăute, nici cīntece din instrumente, nici cīntători din fluiere, nici cīntători din trīmbiţe; nu se va mai găsi la tine nici un meşter īn vreun meşteşug oarecare. Nu se va mai auzi īn tine vuietul morii. Lumina lămpii nu va mai lumina īn tine, şi nu se va mai auzi īn tine glasul mirelui şi al miresei, -pentrucă negustorii tăi erau mai marii pămīntului, pentrucă toate neamurile au fost amăgite de vrăjitoria ta, şi pentrucă acolo a fost găsit sīngele proorocilor şi al sfinţilor şi al tuturor celor ce au fost jungheaţi pe pămīnt."" Apocalipsa 18,20-24
Aceasta postare a fost editata de Elia: 31 December 2006 - 07:51 PM
Scris 31 December 2006 - 07:44 PM
DarkBringer, la Dec 31 2006, 07:15 PM, a spus:
dupa cum ai spus si tu, asa a inteles el religia. depinde la ce s-au referit preotii cand au spus ca i-a facut de ras. oricum nu am auzit pana in ziua de astazi sa existe o regula de acest gen pentru a fi admis intr-o manastire. a fost un gest extrem de deplasat, dus la extrem.
Scris 02 January 2007 - 05:42 AM
Ce treaba are biata religie si mai ales D-zeu,cu niste sariti de pe fix?
Chiar biblia spune ca de nebun, sa fugi!
Aceasta postare a fost editata de bagherra: 02 January 2007 - 05:44 AM
Scris 02 January 2007 - 06:13 AM
mai baiatule, cam in ce context poate cineva considera "amuzant" (chiar si pentru inceput) o informatie despre un individ care-si taie singur testiculele?
Scris 02 January 2007 - 03:13 PM
Dunedainul, la Jan 2 2007, 06:13 AM, a spus:
Da, este amuzant in contextul prezentat. Un om rational nu se automutileaza in numele religiei.
Acum sa dam vina pe religie si sa spunem ca daca n-ar fi existat religia nu s-ar fi intamplat asta?
In plus, mass media exagereaza intotdeauna gravitatea situatiei in scopul cresterii audientei. Cu siguranta motivatia aparenta nu este cea reala. E posibil ca nici macar victima sa nu stie de ce a recurs la un astfel de gest disperat.
Scris 02 January 2007 - 04:49 PM
Dark Bringer nu o lua prea personal... in cazul de fata putem considera ca a fost o gresala de exprimare. Sau de abordare a informatiei, datorita varstei dificile
Scris 02 January 2007 - 04:54 PM
DarkBringer, la Dec 31 2006, 07:15 PM, a spus:
Daca cineva are probleme la cutiuta cu informatii, nu inseamna ca neaparat este religia/credinta de vina...
Scris 02 January 2007 - 07:31 PM
Acelaşi om care, fiind creştin, acum şi-a luat adio de la moştenitori, ar fi tăiat oamenilor pe stradă capul cu bărdiţa dacă ar fi trăit īn Imperiul Aztec (a cărui religie cerea sacrificii) sau ar fi devenit nazist, dacă ar fi fost ateu.
E la fel ca şi la musulmani : unii īnţeleg prin Coran iubire, alţii să-şi lipească centuri cu bombe de corp şi să se arunce īn aer... E o chestiune care ţine de interpretare.
Ştiu eu dacă trebuie să-l judecăm ? E corpul lui, decizia lui, poa' să facă ce vrea... Atāta vreme cāt nu mi le-a tăiat mie, poate să o facă şi īn numele lui Flying Spaghetti Monster...
Aceasta postare a fost editata de MHortulanus: 02 January 2007 - 07:32 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chemati sa fim ucenici a lui Isus
Ce inseamna sa fii ucenic al Domnului? |
cioanas | 235 | 17.327 |
|
Credinta clasica - o comedie patetica
Cine sunt adevaratii credinciosi ?! |