Sigur ati trecut prin scoala sau treceti si in timpul orelor sau in pauza mai sunt momente amuzante.Nu se poate sa nu stiti,doar unii de asta merg la scoala---sa se distreze--
Pagina 1 din 1
povestiri amuzante de la scoala
Scris 31 December 2006 - 12:58 AM
In liceu (clasa a IX-a sau a X-a), la ora de fizica, profesorul il intreaba pe un coleg care nu stia mare lucru:
"Cati centimetri are un metru?" (in speranta de a-i da un cinci).
Raspunsul scris pe tabla: "0,3".
Pentru el n-a fost amuzant, dar pentru noi, ceilalti ...
Si mai amuzant a fost cand, la geografie, in clasa a VIII-a, cineva cauta Romania pe harta prin America de Nord. Nu retin alte amanunte decat ca a luat nota 1 sau 2.
"Cati centimetri are un metru?" (in speranta de a-i da un cinci).
Raspunsul scris pe tabla: "0,3".
Pentru el n-a fost amuzant, dar pentru noi, ceilalti ...
Si mai amuzant a fost cand, la geografie, in clasa a VIII-a, cineva cauta Romania pe harta prin America de Nord. Nu retin alte amanunte decat ca a luat nota 1 sau 2.
Scris 31 December 2006 - 12:56 PM
eram la liceu(numai stiu in ce clasa) si la ora de biologie un coleg care nu avea ochelarii la el ai citit de pe tabla in loc de partile asexuata a zis pozitiile sexuale sunt urmatoare, a rezultat un show de toata frumusetea
Scris 01 January 2007 - 09:44 PM
Eram prin clasa a VII-a la ora de educatie plastica... un coleg X, mai nebun cum era, a facut-o pe profa de desen, nu mai retin motivul, baba. Profa s-a enervat foarte tare si i-a spus colegului meu sa iasa afara pe hol... Cum X n-a vrut nici in ruptul capului sa paraseasca clasa, profa s-a enervat si a inceput sa tipe la el. X a inceput si el cu tot felul de jigniri... Ma rog, la un moment dat, profa s-a enervat rau de tot si a luat matura de langa dulap si a inceput sa-l alerge pe X prin clasa... eu si cu ceilalti colegi abia mai puteam de ras, deoarece cei doi parca erau intr-un desen cu Tom & Jerry..
Scris 05 January 2007 - 12:52 PM
au fost atatea...in clasa 1 ne jucam "fata" in clasa si eu m-am bagat sub catedra cd a intrat doamna invatatoare colega mea a strigat ma mine m-am ridicat cu catedra in cap
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
daca te lasi de facultate... | sacatiz | 11 | 7.598 |
|
Vine sesiunea de "copiute"
:) |
TZEP | 51 | 20.574 |
|