Pagina 1 din 1
ii place de el da nu stiu cum sa le fac lipeala
Scris 30 December 2006 - 08:43 PM
am o prietena marina.are 29 de ani,are o fetita de 5 ani.e despartita si isi creste fata singura.
tot timpul imi spunea sa mergem la o anumita terasa.
aseara mi-a spus ca ii place de dj de la terasa.
e discreta se uita din cand in cand pe furis la el.stiu ca si tipul se uita la ea..dar amandoi cum observ ca se uita unul la altul isi retrag privirea,nu zambesc..
eu nu stiu ce sa fac,nici nu vreau sa fac o miscare ca sa o puna intr-o situatie nefavorabila..
e cam aiurea situatia,stiu ca nici unul nu va face nici o miscare asa ca ma gandesc sa fac eu..da nu-mi vine in minte nici o idee cum sa le fac lipeala..nici nu pot sa ma duc sa intru cu tipul asa in vorba pentru ca nu il cunosc...
eu ma gandeam sa ma duc la tip si sa ii spun sa puna o melodie preferata a unei prietene(a marinei),daca o sa ne mai ducem pe acolo si v-a pune intruna melodia sa ii faca pe plac marinei asta ar insemna ca si lui ii place de ea nu?
are cineva niste idei..
tot timpul imi spunea sa mergem la o anumita terasa.
aseara mi-a spus ca ii place de dj de la terasa.
e discreta se uita din cand in cand pe furis la el.stiu ca si tipul se uita la ea..dar amandoi cum observ ca se uita unul la altul isi retrag privirea,nu zambesc..
eu nu stiu ce sa fac,nici nu vreau sa fac o miscare ca sa o puna intr-o situatie nefavorabila..
e cam aiurea situatia,stiu ca nici unul nu va face nici o miscare asa ca ma gandesc sa fac eu..da nu-mi vine in minte nici o idee cum sa le fac lipeala..nici nu pot sa ma duc sa intru cu tipul asa in vorba pentru ca nu il cunosc...
eu ma gandeam sa ma duc la tip si sa ii spun sa puna o melodie preferata a unei prietene(a marinei),daca o sa ne mai ducem pe acolo si v-a pune intruna melodia sa ii faca pe plac marinei asta ar insemna ca si lui ii place de ea nu?
are cineva niste idei..
Scris 30 December 2006 - 08:47 PM
Ai o idee buna
dar pe langa asta... roaga-l sa spuna ceva de genul: "Pt Marina, urmatoarea melodie...", dar sa nu spuna ca e de la tine... cred ca va fi placut surprinsa
Scris 30 December 2006 - 08:50 PM
mai e terasa nu disco, nu poate sa dea dedicatii tipul...nu are microfon..dar faza cu melodia nu e o idee rea..
Aceasta postare a fost editata de julia23: 30 December 2006 - 09:10 PM
Scris 30 December 2006 - 09:20 PM
La varsta pe care o are,nu cred ca e cazul sa le faci tu lipeala...Daca lui ii placea de ea,ar fi actionat singur...Dar,daca ea vrea sa incerce,trebuie s-o faca singura...Daca insisti sa faci ceva,s-ar putea ca ea sa se supere pe tine.
Scris 30 December 2006 - 09:42 PM
Invita-l la o vorba si vad ei dupa aia!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Atractie fatala.... | alex_cadu | 24 | 6.499 |
|
de ce? | andru_112008 | 24 | 4.030 |
|